Το Ναυάγιο (22/4): «Είσαι σίγουρος ότι θέλει να τα τινάξεις όλα στον αέρα;» - Την χωρίζει μέσω τρίτου με ένα γράμμα

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το Ναυάγιο (22/4): «Είσαι σίγουρος ότι θέλει να τα τινάξεις όλα στον αέρα;» - Την χωρίζει μέσω τρίτου με ένα γράμμα

Ένας χωρισμός θα σημειωθεί αυτή την εβδομάδα στην σειρά Το Ναυάγιο (δείτε τις εξελίξεις των επεισοδίων πρώτοι). Λίγο πριν τον αρραβώνα την χωρίζει, την ίδια ώρα που γίνεται μια απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA, Το Ναυάγιο

Επεισόδιο 88

Η Ειρήνη γνωρίζει τον πατέρα του πραγματικού Αντώνη και προσπαθεί να αποδεχθεί την αλήθεια, ενώ ο Πέτρος κάνει προσπάθειες να την πείσει πως ο Ιπποκράτης είναι επικίνδυνος. «Ακουσέ με μόνο για μια φορά και αν θες μετά δεν θα σου μιλήσω ποτέ ξανά γι’ αυτό το ζήτημα. Ο Ιπποκράτης δεν είναι αυτό που φαίνεται. Το τετράδιό σου με τις φόρμουλες των αρωμάτων είναι στα χέρια του και ίσως αν ψάξεις καλά στο σπίτι του, να το βρεις. Σε παρακαλώ πρόσεχε. Θέλει να σε κρατάει φυλακισμένη και αν δεν πιστεύεις εμένα, τουλάχιστον πίστεψε τον πατέρα σου που μου είχε πει ότι κινδυνεύεις την τελευταία φορά πριν πεθάνει που με πήρε τηλέφωνο», θα της πει.

«Τι σχέση έχει ο πατέρας μου τώρα; Ηταν ο πρώτος που ήταν σίγουρος για τα συναισθήματα του Ιπποκράτη απέναντί μου, πριν καν δεχτώ την πρότασή του και μάλιστα με παρακίνησε να πω το ναι», θα αποκαλύψει στον άντρα απέναντί της, αλλά εκείνος δεν θα σταματήσει να της λέει πως πρέπει να προσέχει τα νώτα της κάθε στιγμή.

Δείτε επίσης: Η σοκαριστική σκηνή που ο Ιπποκράτης σακατεύει στο ξύλο τον γιο του - «Είσαι τρελός άνθρωπέ μου, είναι ένα μικρό παιδί»

Ο Παύλος ανακαλύπτει ένα ενδιαφέρον στοιχείο για τον Παντελίδη και ο τελευταίος το μαθαίνει και θορυβείται. Με τη σειρά του θα αποφασίσει να τελειώνει μια και καλή μαζί του. Για την ακρίβεια, δίνει εντολή να του κόψουν τα φρένα, αλλά για κακή του τύχη το σχέδιό του κρυφακούει η Αλίκη και προσπαθεί να τον ενημερώσει, μόνο που δεν τον βρίσκει γιατί ο Παύλος έχει φύγει με το αυτοκίνητό του, μαζί με τον Γιώργη. Η κοπέλα θα κάνει τα πάντα για να εντοπίσει τους δύο άντρες, αλλά η προσπάθειά της θα είναι μάταιη.

Οταν λίγο αργότερα τους δει και σιγουρευτεί πως είναι καλά, θα καταλάβει πως τα λόγια τού αδίστακτου δικηγόρου είχαν σκοπό απλά να τους προκαλέσει.