Κάνε ότι κοιμάσαι (23/4): Τεράστια αναταραχή - Ο γιος του κρύβεται πίσω από τα βίντεο με τις γυμνές μαθήτριες

Τι θα δούμε απόψε στη σειρά της ΕΡΤ

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Κάνε ότι κοιμάσαι (23/4): Τεράστια αναταραχή - Ο γιος του κρύβεται πίσω από τα βίντεο με τις γυμνές μαθήτριες

Το βράδυ της Τρίτης 23 Απριλίου στην ΕΡΤ παίζει η σειρά "Κάνε ότι κοιμάσαι" (δείτε εδώ τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε χθες 22/4) και θα είναι συνταρακτικό, καθώς ο Δαμασκηνός προσπαθεί να προστατεύσει τον γιο του μετά τη διαρροή των γυμνών βίντεο.

Τι θα δούμε απόψε 23/4 στη σειρά "Κάνε ότι κοιμάσαι" - Επεισόδιο 62

Ο Σταύρος συμπαραστέκεται στην Εφη, έχοντας πάρει την υπόθεσή της προσωπικά. Σχεδιάζει να βρει τον δράστη και να τον τιμωρήσει. Στις υποψίες του Νικόλα ότι ο Δαμασκηνός κρύβεται πίσω από την προσπάθεια να διασυρθεί το κολέγιο, ο Κάσδαγλης τον υπερασπίζεται. Του εξηγεί ότι στον προηγούμενο κίνδυνο να περάσει το σχολείο στο ξένο ίδρυμα, ο Δαμασκηνός ήταν ο μόνος που έκανε προσφορά για την εξαγορά του.

Η Αννα παίρνει από τον Δαμασκηνό στοιχεία, στην προσπάθειά του να της αποδείξει ότι έχει πέσει κι εκείνος θύμα. Η Καμβύση τού επιτίθεται προσωπικά και τον απειλεί με αφορμή την υπόθεση της κόρης της, ενώ ο Νικόλας επικρίνει τον Ικαρο ότι κι αυτός και η Δάφνη δεν κάνουν αυτό που πρέπει, ακόμα και τώρα που έχουν πληγωθεί τα παιδιά τους. Στο μεταξύ, ο οικονομικός εισαγγελέας έχει στοιχεία με τα οποία υποπτεύεται και τον πρώην σύζυγο της Καμβύση στις δραστηριότητες του Δαμασκηνού.

Η Αννα τον υπερασπίζεται και προκαλεί τον θυμό της Χρύσας, η οποία θέλει να μάθει ποιος της δίνει τα επιπλέον στοιχεία για τον εισαγγελέα. Ο Δαμασκηνός με τη σειρά του ανησυχεί για τον Φλωρή, γνωρίζοντας ότι ο γιος του κρύβεται πίσω από τα βίντεο με τις γυμνές μαθήτριες. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, η Νάσια προσπαθεί να συμπαρασταθεί διακριτικά στον Δαμασκηνό, κάνοντάς τον να συνδέεται συναισθηματικά ολοένα και περισσότερο μαζί της.

Παράλληλα, η Υπηρεσία Πληροφοριών επιβεβαιώνει στον Ισσαρη ότι η Καμβύση ήταν επίσης ένα από τα πρόσωπα της έρευνάς τους, και του δημιουργεί υποψίες για το κίνητρο της Δάφνης να μπλέξει ερωτικά μαζί του. Τέλος, ο Λάμπης επιδιώκει ακόμα να μιλήσει με τον παλιό συμμαθητή του για να μάθει για ποιο πράγμα τον κατηγορεί.