Το προξενιό της Ιουλίας: Η Ιουλία βρίσκει καταφύγιο στον Γρηγόρη - «Πες μου που κρύβεις το βρωμοθήλυκο σου! Ξεφτιλισμένες»

Η Στάσα σε κίνδυνο! Ο Γιωργίκης πάει στο σπίτι του Ραζίνη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το προξενιό της Ιουλίας: Η Ιουλία βρίσκει καταφύγιο στον Γρηγόρη - «Πες μου που κρύβεις το βρωμοθήλυκο σου! Ξεφτιλισμένες»

Ο Προβιός στο Προξενιό της Ιουλίας, ψάχνει την Ιουλία παντού, ακόμη και στο σπίτι του Γρηγόρη, απειλώντας θεούς και δαίμονες, ενώ δεν διστάζει να τα βάλει με τη Στάσα για μια ακόμη φορά.

Υστερα από τη μοιραία βραδιά, οπότε η Ιουλία το έσκασε από το αρχοντικό με το μωρό (δείτε ποιος την βοήθησε), η Χάδω είναι στα πρόθυρα της νευρικής κατάρρευσης και ο Γιωργίκης απειλεί τους πάντες και τα πάντα, προκειμένου όλα να γυρίσουν στην κατάσταση που βρίσκονταν πριν.

Ανάμεσα στα θύματά του θα είναι και η Στάσα, που κινδυνεύει στα χέρια του προκειμένου να αποκαλύψει πού βρίσκεται η κόρη της. «Πες μου μωρή. Πες μου που κρύβεις το βρωμοθήλυκο σου. Αλίμονό σου κι εσένα κι εκείνης αν δεν γυρίσει στο σπίτι. Δεν θα κάνετε ξεφτίλα εσείς εμένα. Τον Γιωργίκη Προβιό. Ξεφτιλισμένες. Λέγε» της φωνάζει και τη χτυπάει. Εκείνη του ορκίζεται ότι δεν ξέρει που είναι και φεύγει μαινόμενος.

Στη συνέχεια πάει στη χωροφυλακή. Ο Δήμου, καταλαβαίνοντας πως έχει μπλέξει άσχημα με τον Προβιό, κάνει τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να βρεθεί μια λύση.

Ο Γρηγόρης γίνεται καταφύγιο για την Ιουλία στο Προξενιό της Ιουλίας

Tην ίδια στιγμή ο Γρηγόρης έχει πάει στα χωράφια του και βρίσκει εκεί κρυμμένη την Ιουλία. «Ιουλία; Τι κάνεις εδώ; Τι έγινε; Πρέπει να πας σπίτι σου. Πλέον είσαι παντρεμένη γυναίκα», της λέει. Η κοπέλα τρέμει. «Βοήθησέ με, σε παρακαλώ. Δεν θέλω να γυρίσω πίσω». Ο Γρηγόρης την πηγαίνει στο κρησφύγετο όπου βρίσκονται ο Χρήστος και ο Επιφάνειος.

Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, η ροή των γεγονότων φέρνει αναπόφευκτα τον Γιωργίκη έξω από το σπίτι του Γρηγόρη Ραζίνη, ψάχνοντας για ίχνη της Ιουλίας ή του μωρού. «Είδες την Ιουλία; Ηρθε από εδώ;», τον ρωτάει. «Τι είναι αυτά που λες; Τι δουλειά έχει εδώ η γυναίκα σου;», τον ρωτάει εκείνος. Παράλληλα, ο Αλκης προσπαθεί να οργανώσει την σκέψη του, ψάχνοντας να βρει τις ομοιότητες που μπορεί να έχει η τωρινή εξαφάνιση της Ιουλίας με τον μυστηριώδη θάνατο της προηγούμενης συζύγου του Γιωργίκη, 14 χρόνια πριν.

Δείτε επίσης αποκλειστικό: Ο Γιωργίκης κλείνει την Ιουλία σε ψυχιατρικό άσυλο - Την κακοποιεί και δεν μπορεί να φροντίσει ούτε την κόρη της

Ο Ρήγας γίνεται έξαλλος με τη Στάσα

Η Ιουλία σκέφτεται πως πλέον είναι η στιγμή να πει στον Γρηγόρη ότι το μωρό είναι δικό του. Είναι αποφασισμένη να το κάνει και πράγματι όταν ο νεαρός άντρας πηγαίνει στο κρησφύγετο να τη δει και να της πει ότι την ψάχνει παντού ο Γιωργίκης, εκεί ξεκινάει να του κάνει μια κουβέντα, αλλά την προλαβαίνουν τα νέα.

«Η Φιλιώ είναι έγκυος. Θα γίνω κι εγώ πατέρας», της ανακοινώνει (το παιδί όμως δεν είναι δικό του). Ετσι για μια ακόμα φορά ανατρέπεται η ροή της ιστορίας. Αργότερα ο Χρήστος προτείνει στην Ιουλία να βαφτίσει εκείνος το μωρό της, κάτι που η κοπέλα, δέχεται με χαρά. Κι ενώ ετοιμάζει τα βαφτίσια του μωρού, προσπαθώντας να ξεπεράσει το γεγονός πως ο Γρηγόρης με την Φιλιώ θα γίνουν γονείς, ο Ρήγας μαθαίνει για την εξαφάνιση της αδερφής του και γίνεται έξαλλος με τη μάνα του, που δεν του το είχε πει. Εν τω μεταξύ, η Χάδω είναι στα πρόθυρα νευρικής κατάρρευσης μαλώνει συνέχεια με τον Γιωργίκη για το πού βρίσκεται το μωρό.

Από το TV24/Κωνσταντίνα Γαρνέλη