Γη της ελιάς επόμενη σεζόν: «Μας έκανες ρεζίλι!» - Η σχέση που προκαλεί χαμό

«Είσαι απαράδεκτη, δεν θα με κάνεις εσύ να μην μπορώ να κυκλοφορήσω στη Μάνη»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Γη της ελιάς επόμενη σεζόν: «Μας έκανες ρεζίλι!» - Η σχέση που προκαλεί χαμό

Παρότι δεν έχει λίγες μέρες που «Η γη της ελιάς» ολοκλήρωσε τον τρίτο κύκλο της, οι ηθοποιοί και όλοι οι συντελεστές μπήκαν αμέσως σε νέα γυρίσματα που θα κρατήσουν μέχρι το τέλος Ιουλίου και μετά από μια μικρή ανάπαυλα τον Αύγουστο θα συνεχίσουν με έντονους ρυθμούς, καθώς θα πρέπει να έχουν γυρίσει τουλάχιστον 30 επεισόδια πριν την πρεμιέρα του τέταρτου κύκλου.

Το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Μαρίας Μεταξητινού στο περιοδικό TiVi Σίριαλ λέει ότι θα υπάρξουν τεράστιες ανατροπές και μία από αυτές είναι η ερωτική σχέση που αναπτύσσει η Αριάδνη με τον Κουράκο, η οποία θα φέρει μεγάλες αναταραχές!

Οπως ήδη έχουμε δει, ο Κουράκος έχει δεχτεί πολλές φορές σχόλια για την Αριάδνη, του τύπου «ωραία κοπέλα, γιατί δεν κάνεις κάτι;» και ο ίδιος, παρότι πραγματικά του αρέσει η Αριάδνη τόσο σαν κοπέλα όσο και σαν χαρακτήρας, απαντάει: «Είναι κόρη της πρώην γυναίκας μου». Ωστόσο, πάντα οι δυο τους έχουν φιλική διάθεση ο ένας απέναντι στον άλλον, ενώ κάποια γεγονότα τούς έφεραν ακόμα πιο κοντά, όπως η διάρρηξη που έγινε στο σπίτι της Ιουλίας, με την Αριάδνη να έρχεται αντιμέτωπη με τους κακοποιούς.

Ο Κουράκος έμεινε στο πλευρό της και μάλιστα και τις επόμενες μέρες ενδιαφέρθηκε για το πώς είναι. Ακόμα και η σκηνή του γάμου, όπου επέλεξε την Αριάδνη να χορέψουν αγκαλιά, έδειξε ότι υποβόσκουν πιο βαθιά αισθήματα, πέρα από τη συμπάθεια.

Δείτε επίσης: Γη της Ελιάς: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα για την Δ' σεζόν! Η Ιουλία ντύνεται νύφη στο πλευρό του Στάθη

Τι θα δούμε την επόμενη σεζόν στη Γη της Ελιάς

Γη της ελιάς επόμενη σεζόν

Αυτή η ιστορία της Αριάδνης και του Κουράκου που έχει αρχίσει να φαίνεται δειλά-δειλά, δεν θα μείνει στάσιμη. Οπως θα δούμε στον τέταρτο κύκλο, η παρέα που θα αρχίσουν να κάνουν είναι πιο στενή και μέρα με τη μέρα έρχονται ακόμα πιο κοντά. Ο Κουράκος πιάνει τον εαυτό του να σκέφτεται συνέχεια την Αριάδνη και μάλιστα να αρχίσει να του γίνεται απαραίτητη. Το ίδιο όμως συμβαίνει και με την Αριάδνη, όπου όσο πιο κοντά έρχεται με τον Γιώργη, τόσο πιο πολύ απομακρύνεται από τον Χρήστο. Αυτή η αλλαγή της φαίνεται.

Η διάθεσή της αλλάζει και η φιλική σχέση με τον Κουράκο μετατρέπεται σε ερωτική. Ωσπου μια από τις συναντήσεις τους «ξεφεύγει» από τα φιλικά όρια και οι δυο τους παραδίνονται σε ένα απίστευτο ερωτικό πάθος.

Ετσι αρχίζει μια κανονική σχέση, γίνονται ζευγάρι και προσπαθούν στην αρχή να το κρατήσουν μυστικό. Ομως τίποτα δεν μένει κρυφό. Σύντομα η σχέση τους θα αποκαλυφθεί και ενώ κάποιοι θα χαρούν με αυτή την εξέλιξη, κάποιοι άλλοι θα γίνουν έξαλλοι. Συγκεκριμένα, η Ιουλία και ο Στάθης δεν μπορούν να πιστέψουν ότι η κόρη τους είναι ζευγάρι με τον πρώην άντρα της μητέρας της. «Μας έκανες ρεζίλι», της λένε και γίνεται ο κακός χαμός. Οσο κι αν η Αριάδνη προσπαθεί να τους εξηγήσει, εκείνοι δεν δέχονται καμία δικαιολογία.

«Είσαι απαράδεκτη, δεν θα με κάνεις εσύ να μην μπορώ να κυκλοφορήσω στη Μάνη», της φωνάζει ο Στάθης, ο οποίος μάλιστα δεν αργεί να φτάσει και μέχρι τον Κουράκο και να του μιλήσει με πολύ σκληρά λόγια. Ομως το ζευγάρι δεν κάνει πίσω, μια και δεν αισθάνεται ότι έχει κάνει κάτι κακό, καθώς όταν ο Γιώργης ήταν παντρεμένος με την Ιουλία, δεν υπήρχε η Αριάδνη, δεν ήξερε καν η Ιουλία ότι είχε κόρη, ενώ το γεγονός ότι ο Γιώργης την έπιασε στο κρεβάτι με τον Στάθη, τον απενοχοποιεί εντελώς.