Μαρία Μπεκατώρου: Δυσάρεστες εξελίξεις πριν την πρεμιέρα της στον ΑΝΤ1

Αναλυτικά τα νούμερα τηλεθέασης

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μαρία Μπεκατώρου: Δυσάρεστες εξελίξεις πριν την πρεμιέρα της στον ΑΝΤ1

Δυσάρεστες είναι οι εξελίξεις που έγιναν γνωστές για την Μαρία Μπεκατώρου και τα νούμερα του Still Standing, λίγο πριν την μεγάλη της πρεμιέρα μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1.

Συγκεκριμένα, με το που βγήκαν τα νούμερα τηλεθέασης της Κυριακής 30 Αυγούστου, έγιναν γνωστά τα σχετικά χαμηλά νούμερα που σημείωσε το Golden Edition, που προβλήθηκε σε επανάληψη στην Prime Time ζώνη.

Αυτά είναι τα νούμερα που σημείωσε η Μαρία Μπεκατώρου στον ΑΝΤ1

Η Μαρία Μπεκατώρου με το Still Standing Golden Edition, σημείωσε 11% σε δυναμικό κοινό, ενώ σε τέταρτο έφτασε μέχρι το 13,3%. Σχετικά χαμηλά νούμερα σε σχέση με αυτά που έκανε.

Prime time

 • AΝΤ1: Still standing Golden Edition 11
 • ALPHA: Κορίτσια για φίλημα 11,1
 • STAR: Καπετάν φάντης μπαστούνι 12,3
 • ΣΚΑΙ: Το μαγικό μενταγιόν 13,5
 • OPEN: Βέγγος ο φανερός πράκτορ 7,6
 • Mega: 7 θανάσιμες πεθερές 6,8

Αναλυτικά τα τέταρτα

 • 6,4
 • 10,8
 • 12,2
 • 8,6
 • 11,4
 • 12,5
 • 13,3
 • 12,5

Να σημειώσουμε πως τα γυρίσματα του τηλεπαιχνιδιού έχουν «παγώσει». Δείτε το λόγο.

Πότε κάνει πρεμιέρα η Μαρία Μπεκατώρου στον ΑΝΤ1;

Σε λίγο καιρό, η Μαρία Μπεκατώρου και η αγαπημένη της εκπομπή Still Standing πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 και μόλις σήμερα κυκλοφόρησε η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού για τη μεγάλη επιστροφή και τις αλλαγές στους κανόνες.

Το Still Standing επιστρέφει στον ΑΝΤ1!

Είναι αγαπημένο. Είναι απρόβλεπτο. Είναι διασκεδαστικό. Είναι το «Still Standing» που επιστρέφει στον ΑΝΤ1 για 4η συνεχόμενη σεζόν.

Από τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου στις 17:45 και καθημερινά η Μαρία Μπεκατώρου δοκιμάζει τις γνώσεις μας, βάζει την προσωπική της σφραγίδα στην ψυχαγωγία και δίνει ρυθμό στα απογεύματά μας.

Οι κανόνες και οι αλλαγές
Οι κανόνες είναι γνωστοί, ένας εναντίον δέκα! Όποιος καταφέρει να μείνει όρθιος μέχρι το τέλος είναι ο νικητής με το έπαθλο να αγγίζει και φέτος έως και τα 30.000 €.

Δέκα μονομαχίες γνώσεων με τον κεντρικό παίκτη να έχει στη διάθεσή του τρία πάσο. Μια λάθος απάντησή του αρκεί για να ανοίξει η καταπακτή, να πέσει στο κενό και να οδηγήσει τον αντίπαλό του στην αφετηρία ενός καινούριου κύκλου επιβίωσης.

Φέτος, στο «Still Standing», το παιχνίδι γίνεται ακόμα πιο πλούσιο και χορταστικό αφού στις ήδη υπάρχουσες δοκιμασίες («Ερωτήσεις με εικόνες», «Ερωτήσεις με αναγραμματισμό», «Βρες τον στίχο», «Μονομαχία») προστίθενται τέσσερις καινούριες: «Ποιος/ α ερμηνεύει;», «Ποιος/α το είπε», «Βρες τον στίχο - Video Edition» και «Nαι ή Όχι».

H Μαρία Μπεκατώρου για την πρεμιέρα του Still Stanging στον ΑΝΤ1:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που το Still Standing επιστρέφει. Παρόλο που μπαίνουμε στην 4η χρονιά του παιχνιδιού, εγώ για κάποιο λόγο νοιώθω σαν να είναι η 1η του. Φέτος, έχουμε κάνει τρομερή ανανέωση. Είναι σαν να ξαναγίνεται το Still Standing από την αρχή. Φανταστικές νέες κατηγορίες (κάποιες από αυτές τις “κλέψαμε” από το Still Standing Golden Edition), στιγμές με κέφι, πολύ τραγούδι, πολλή μουσική.

Οι παίκτες είναι και φέτος – όπως πάντα άλλωστε- απρόβλεπτοι και σκοπός τους είναι να περάσουν καλά, αλλά και να κερδίσουν χρήματα. Έρχονται για να γελάσουν, να τραγουδήσουν, να ανταγωνιστεί ο ένας τον άλλο. Τους ενδιαφέρει η διαδρομή. Κάθε φορά που τελειώνει το “Still Standing” είναι σαν να έχω γνωρίσει χίλιους διαφορετικούς ανθρώπους και εγώ κάθε φορά που μπαίνω στο πλατό… τρελαίνομαι!!!!!»

«Still Standing». Ένα παιχνίδι γνώσεων μέχρι… τελικής πτώσης! Πρεμιέρα, Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου στις 17:45 και καθημερινά στον ΑΝΤ1!

Βέβαια, τα γυρίσματα του Still Stanging έχουν σταματήσει προσωρινά λόγω κορωνοϊού και αυτός είναι και ο λόγος που η Μαρία Μπεκατώρου βρίσκεται ακόμα σε διακοπές και δεν έχει επιστρέψει στην Αθήνα.