Άσχημες εξελίξεις για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου λίγο πριν το φινάλε του Love Island

Τι έδειξε η τηλεθέαση το βράδυ της 28ης

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Instagram/ilianapapageorgiou
Instagram/ilianapapageorgiou

Πριν περίπου ένα μήνα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναχώρησε από την Ελλάδα με προορισμό την Τενερίφη, με σκοπό την παρουσίαση του Love Island, ωστόσο, σε λίγες ημέρες ετοιμάζει όπως φαίνεται τις βαλίτσες της επιστροφής της και αυτό γιατί το ριάλιτι ολοκληρώνεται πρόωρα - δείτε πότε κάνει φινάλε.

Όπως έχει γράψει η Real δεν είχε εμπορική απήχηση στη διαφημιστική αγορά, όχι μόνο λόγω χαμηλών ποσοστών στη Nielsen αλλά και λόγω περιεχομένου το οποίο αποδείχθηκε μη ελκυστικό περιβάλλον για τους διαφημιζόμενους.

Η τηλεθέαση 28/10 του Love Island με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Χθες 28η Οκτωβρίου το Love Island σημείωσε μόλις 3,6% ενώ σε ποσοστό έφτασε μέχρι το 5.

Να σημειωθεί ωστόσο πως ο ΣΚΑΙ ετοιμάζει να βγάλει στον αέρα το "δυνατό πυροβολικό" του που είναι το Survivor All Star και θα "σκίσει" σε τηλεθέαση - δείτε πότε κάνει πρεμιέρα και πότε θα προβάλλεται.

Late Night

  • ΣΚΑΙ: Love Island 3,6
  • MEGA: Φως στο Τούνελ 14,3
  • STAR: Οι 100 9,8
  • ΕΡΤ: Μουσικό Κουτί (Ε) 1,8

Τα τέταρτα του Love Island: 3.3, 3.5, 4.1, 4.7, 4.3, 5.0, 0.4

Ο λόγος που ο Ατζούν δεν θέλει την Ηλιάνα στο MSR - Η ξανθιά που της πήρε την θέση

Το γεγονός πως το Love Island που παρουσιάζει δεν πήγε καθόλου καλά, φαίνεται πως κάνει αβέβαιο το τηλεοπτικό μέλλον της Ηλιάνας Παπαγεωργίου. Ο Ατζούν Ιλιτζαλί έχει "θορυβηθεί" με αποτέλεσμα να έχει δεύτερες σκέψεις για την παρουσίαση του My Style Rocks.

Συγκεκριμένα το παιχνίδι μόδας αρχικά λεγόταν πως θα ξεκινούσε το δεύτερο μισό της σεζόν με παρουσιάστρια την Ηλιάνα, ωστόσο, τα πράγματα αλλάζουν μετά το Love Island και υπάρχουν σκέψεις να το καθυστερήσει λόγω του ότι θέλει μια ξανθιά καλλονή στο τιμόνι της παρουσίασης.

Όπως ειπώθηκε στην εκπομπή Open Weekend, ο Ατζούν σκέφτεται να βγάλει στον αέρα το My style Rocks από τη νέα σεζόν, καθώς θέλει για παρουσιάστρια την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, καθώς τώρα που θα γεννήσει είναι ακατόρθωτο να δεχτεί την πρόταση.