Πρωινό μας: Τα νούμερα τηλεθέασης της Φαίης Σκορδά με καλεσμένη την Καρολίνα Καλύβα

Χαμογελάνε στον ΣΚΑΙ ή κλαίνε;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πρωινό μας: Τα νούμερα τηλεθέασης της Φαίης Σκορδά με καλεσμένη την Καρολίνα Καλύβα

Η Καρολίνα Καλύβα βρέθηκε χθες Τρίτη 31/1 καλεσμένη στην εκπομπή Πρωινό μας, όπου είχε μια αποκαλυπτική συζήτηση με την Φάιη Σκορδά και τους συνεργάτες της σχετικά με τα όσα σημειώθηκαν στο Survivor All Star μεταξύ της ίδιας και του Μάριου Πρίαμου, την ώρα που πίσω στην Ελλάδα υπήρχε ο Μπο.

Μάλιστα, μια ερώτηση που της έκανε η παρουσιάστρια ενόχλησε ιδιαίτερα την πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης και δεν δίστασε να το δείξει καθαρά στο πλατό του ΣΚΑΙ.

Πως πήγε όμως σε τηλεθέαση το Πρωινό μας με την Καλύβα στο πλατό;

Όπως φαίνεται από την χθεσινή ημέρα και γενικά από τα δείγματα των τελευταίων ημερών, το Survivor δεν βοηθάει ιδιαίτερα τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής, ακόμη και όταν είχε βρεθεί καλεσμένη η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, παρόλο που έχουν δυνατά spoilers για το παιχνίδι.

Όσον αφορά την Τρίτη 31/1 το Πρωινό μας σημείωσε μόλις 9.4% (τέταρτα 6.8 - 9.2 - 12.6 - 13.5 - 11.1 - 9.4 - 7.9 - 8.9 - 9.3 - 5.6)

Πρωινή ζώνη

  • ΣΚΑΪ: Πρωινό Μας 9,4
  • ALPHA: Super Κατερίνα 15,7
  • EΡΤ: Ενημέρωση 5,2
  • MEGA: Πάμε Δανάη 8,1
  • Open: Ποιος είναι πρωινιάτικα 5,1
  • ΑΝΤ1: Το Πρωινό 13,7
  • STAR: Breakfast at star 11,5

Προσοχή: Τα παραπάνω στοιχεία τηλεθέασης δεν είναι καθαρά αλλά κατά προσέγγιση και απεικονίζουν ενδεικτικά την χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων όλων των καναλιών. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.

Η συνέντευξη της Καρολίνας

Η Καρολίνα αναφέρθηκε και στον πρώην σύντροφο της, Μπό που την "έκραξε" χωρίς να την ακούσει πρώτα (δείτε εδώ τις δηλώσεις του), αλλά σχολίασε και την σχέση του Μάριου με την Ελευθερία Ελευθερίου.

«Τα είπε τέλεια ο Μπο και μπράβο του. Όσο ήμουν στο παιχνίδι, κάπου μπερδεύτηκε η ιστορία. Όταν γίνεται δημόσια, δεν του δίνω δίκιο. Του έστειλα μήνυμα αλλά δεν απάντησε. Αυτό που ήταν να περαστεί, περάστηκε! Όταν βγήκε η προειδοποίηση δεν βρεθήκαμε ξανά με τον Μάριο και τον Σάκη. Ο Μάριος έχει μπει στο παιχνίδι για έναν σκοπό. Είναι άλλες οι καρδιές! Είμαι πολύ χαρούμενη και τον περιμένω.

Δεν με αφορά και δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να απαντήσω για την Ελευθερία Ελευθερίου. Εξετάζοντας την συγκεκριμένη κατάσταση από ανθρώπινης πλευράς και ο Μάριος έχει δείξει τον χαρακτήρα του και πόσο ευθύς είναι σαν άνθρωπος, δεν θα το έκρυβε. Πιστεύω ότι δεν ήταν σε σχέση με την Ελευθερία. Βγήκε η Ευρυδίκη και είπε πώς ο Μάριος μας είπε ότι ήταν ελεύθερος».