"Σούσουρο" στον ΑΝΤ1 με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου - Τι συνέβη

Τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε την Μεγάλη Παρασκευή

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μεγάλη Παρασκευή εχθές 14/4 και πολύς κόσμος βρίσκεται πλέον στα χωριά του, σε κάποιο νησί ή κάνει διακοπές στο εξωτερικό. Δεν είναι όμως και λίγοι εκείνοι που επέλεξαν να μείνουν στην Αθήνα για το Πάσχα. Όσοι, λοιπόν, έμειναν πίσω είτε βγήκαν είτε μαζεύτηκαν σε σπίτια με τις παρέες τους και τις οικογένειές τους και παρακολούθησαν τηλεόραση.

Δεν υπάρχουν πολλές επιλογές αυτές τις ημέρες λόγω πένθους, όμως η εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο κανάλι του ΑΝΤ1, Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος, προβλήθηκε κανονικά και σύμφωνα με τα νούμερα τηλεθέασης, τα πήγε πολύ καλά.

Γενικότερα το σόου σημειώνει μεγάλη επιτυχία, αλλά θα περίμενε κανείς πως τα νούμερα θα έπεφταν αυτό το διάστημα. Αντιθέτως, ο ίδιος και η εκπομπή παρέμειναν ψηλά ξανά, με διψήφια ποσοστά, ικανοποιώντας τον σταθμό.

Τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής "Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος" για την Μ. Παρασκευή

  • 10,6
  • 11,1
  • 9,6
  • 13,5

Prime time

  • ΑΝΤ1: Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος 12,1
  • ΑΝΤ1: Ο Ιησούς από την Ναζαρέτ 20
  • OPEN: Ακολουθία των Παθών 3
  • ALPHA: Η ψεύτρα 8,4
  • ALPHA: Ο πράσινος ιππότης 6,4
  • STAR: Αλίμονο στους νέους 9,4
  • ΣΚΑΙ: Όλγα αγάπη μου 4,9
  • MEGA: Τα στρουμφάκια το χαμένο χωριό 9,4

Προσοχή: Τα παραπάνω στοιχεία τηλεθέασης δεν είναι καθαρά αλλά κατά προσέγγιση και απεικονίζουν ενδεικτικά την χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων όλων των καναλιών. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.

Με πρωινή εκπομπή την επόμενη σεζόν ο Αρναούτογλου;

Τις τελευταίες ημέρες, το όνομα του Γρηγόρη Αρναούτογλου ακούγεται πολύ συχνά μέσα από τις εκπομπές, ιδιαίτερα μετά τον "σάλο" που δημιουργήθηκε λόγω των δηλώσεών του για τον Ιάσονα Τριανταφυλλίδη και τον "πόλεμο" που ξεκίνησε ανάμεσά τους.

Μέσα σε όλη αυτή την κατάσταση, όμως, υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον και για τις συζητήσεις που ο ίδιος κάνει με το κανάλι του ΑΝΤ1 για το τηλεοπτικό του μέλλον, τις αλλαγές στις ώρες των εκπομπών του, αλλά και τις προτάσεις που μπορεί να έχει από άλλους σταθμούς.

Και ενώ είχε δημιουργηθεί μία φήμη ότι μπορεί να πάρει την θέση του Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό, η Σοφία Βιαγιατζάκη, προχώρησε σε δηλώσεις λέγοντας πως θα ήθελε να ξανασυνεργαστούν και μάλιστα στην πρωινή ζώνη, φουντώνοντας τις φήμες. Για όλα αυτά, λοιπόν, απάντησε ο ίδιος μέσα από την εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα, το πρωί της Παρασκευής 7/4.

«Ο ΑΝΤ1 αποφασίζει πότε θα κάνει τις αλλαγές στα προγράμματα. Εμάς η δουλειά μας είναι να κάνουμε καλά γυρίσματα, όλα τα άλλα τα κανονίζει ο ΑΝΤ1», ανέφερε αρχικά.

«Τη Σοφία την εκτιμώ ιδιαίτερα και λέει χαζομάρες. Αλλά δεν συζητάμε για πρωινά, ούτε κατά διάνοια», επισήμανε έπειτα δίνοντας την απάντησή του στην ηθοποιό.

Αξίζει, βέβαια, να σημειωθεί πως η ηθοποιός ακούγοντας όλα αυτά προχώρησε σε νέες δηλώσεις λέγοντας πως έκανε χιούμορ και πως δεν έχει νόημα μετά από 20 χρόνια να συμβεί ξανά αυτή η συνεργασία.