Τηλεθέαση 1/6: Τα νούμερα της Φλυτζάνη στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ μετά την αποχώρηση της Αντωνοπούλου

Τι έδειξε το δυναμικό κοινό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τηλεθέαση 1/6: Τα νούμερα της Φλυτζάνη στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ μετά την αποχώρηση της Αντωνοπούλου

Η Εύα Αντωνοπούλου το μεσημέρι της Τετάρτης 31/5 αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές, αποχωρώντας από τον ΣΚΑΙ έπειτα από περίπου 15 χρόνια συνεργασίας, αποφασίζοντας να ανοίξει νέο κεφάλαιο στα επαγγελματικά της. Την θέση της λοιπόν, πήρε η Λένα Φλυτζάνη, παρουσιάζοντας το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων.

Την Πέμπτη 1/6 ανέλαβε την παρουσίαση του δελτίου. Τα πρώτα πλάνα της νέας παρουσιάστριας προβλήθηκαν στις 13:50 ακριβώς, που βγήκε το δελτίο στον αέρα - δείτε την πρεμιέρα της.

Η τηλεθέαση της Φλυτζάνη την πρώτη μέρα παρουσίασης του δελτίου του ΣΚΑΙ

Χθες λοιπόν ήταν η πρώτη της ημέρα και τα νούμερα τηλεθέασης του δυναμικού κοινού, έδειξαν αν ο κόσμος την "ψήφισε" για την ενημέρωση του.

Όπως είδαμε, σημείωσε 8,8% ενώ σε τέταρτα 5.7 - 10.1 - 10.0 - 10.2 - 8.1. Σε σύγκριση με την τελευταία ημέρα της Εύας Αντωνοπούλου που έκανε 13,6% ήταν πολύ χαμηλά, ωστόσο νορμάλ για την ώρα σχετικά με όλες τις υπόλοιπες ημέρες.

Προσοχή: Τα παραπάνω στοιχεία τηλεθέασης δεν είναι καθαρά αλλά κατά προσέγγιση και απεικονίζουν ενδεικτικά την χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων όλων των καναλιών. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.

Η συνάντηση Αντωνοπούλου - Φλυτζάνη

Στις πρώτες της δηλώσεις μετά την αποχώρηση της από τον ΣΚΑΙ, η Εύα Αντωνοπούλου αποκάλυψε: : «Φυσικά και έχουμε μιλήσει με τη Λένα Φλυτζάνη. Είμαστε συνάδερφοι, δεν τη γνώρισα τώρα. Εννοείται με όλη μου την καρδιά της εύχομαι καλή επιτυχία. Φαίνεται ότι είμαι λίγο συγκινημένη. Νιώθω σαν να φεύγω από το σπίτι μου και κάνω μια νέα αρχή»