MEGA: Δυσάρεστα νέα για τον Νίκο Ευαγγελάτο

Το κοινό δεν καλωσόρισε θερμά την εκπομπή του στο Mega, Live News

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
MEGA: Δυσάρεστα νέα για τον Νίκο Ευαγγελάτο

Πρεμιέρα με μονοψήφια έκανε το απόγευμα της Τετάρτης 23/8 μετά από μήνες αποχής, ο Νίκος Ευαγγελάτος με την ενημερωτική εκπομπή Live News του Mega (δείτε εδώ όσα είπε στην έναρξή του ο παρουσιαστής).

Ο παρουσιαστής μετά τις χαλαρές καλοκαιρινές στιγμές που πέρασε με την οικογένειά του στα ελληνικά νησιά με το σκάφος τους (δείτε εδώ βίντεο και φωτογραφίες) επέστρεψε ετοιμοπόλεμος στο πλατό του σταθμού αλλά το κοινό, σύμφωνα με όσα καταγράφηκαν στα μηχανάκια της AGB, δεν θα έλεγε κανείς πως τον καλωσόρισε θερμά.

Πρεμιέρα με νούμερα κάτω απ' το 10% για το Νίκο Ευαγγελάτο και το Live News

Πιο συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής με το καλησπέρα σας κλήθηκε να διαχειριστεί μια πολύ δύσκολη είδηση, τις πυρκαγιές που καίνε την χώρα μας εδώ και κάποιες ημέρες αλλά, δυστυχώς για εκείνον και τον σταθμό, σύμφωνα με τη Nielsen, η θεματολογία της εκπομπής μαγνήτισε το ενδιαφέρον του 9,9% των τηλεθεατών με τα τέταρτά του να μην ξεπερνούν το 12 (10,6-9,9-12-10,9-11,3-11,2-9,4-9,2-8,2-6,6-6,5).

Απογευματινή ζώνη

  • STAR: Τροχός της τύχης (Ε) 10,5
  • STAR: Cash or Trash (E) 7,3
  • ΑΝΤ1: Έκτακτο δελτίο 5,4
  • ΕΡΤ: Ζακέτα να πάρεις (Ε) 2,4
  • ΣΚΑΙ: Έκτακτη επικαιρότητα 4,9
  • ALPHA: Oικογενειακές ιστορίες (Ε) 18,0
  • MEGA: Live news 9.9

Το συγκινητικό βίντεο στο Live news με αστυνομικούς να βοηθούν ηλικιωμένη να εκκενώσει το σπίτι της

Στην εκπομπή “Live News” προβλήθηκε ένα συγκινητικό βίντεο με αστυνομικούς να απομακρύνουν μια ηλικιωμένη γυναίκα από το σπίτι της στη Φυλή, την κα. Τούλα. Η κα. Τούλα μάλιστα για να δείξει την ευγνωμοσύνη της στους αστυνομικούς τους πρόσφερε καφέ.

«Δεν θέλουμε καφέ, θέλουμε να σε πάμε κάπου που θα είσαι ασφαλής. Να είσαι καλά», ακούγεται να της λένε στο βίντεο.