Ράδιο Αρβύλα - Τηλεθέαση: Πώς υποδέχτηκε το κοινό την πρώτη εβδομάδα της επιστροφής τους;

Τι έδειξαν οι μετρήσεις

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Ράδιο Αρβύλα - Τηλεθέαση: Πώς υποδέχτηκε το κοινό την πρώτη εβδομάδα της επιστροφής τους;

Επέστρεψαν και… έκαναν αίσθηση, με την καυστική σάτιρα και τον πηγαίο αυθορμητισμό, αλλά και με τη μεγάλη συμμετοχή των τηλεθεατών μέσα από χιλιάδες μηνύματα και βίντεο! Οι «Ράδιο Αρβύλα» βγήκαν και πάλι στον τηλεοπτικό αέρα, μετά τις γιορτές, και ήταν οι απόλυτοι κυρίαρχοι στη μάχη της τηλεθέασης, συνεχίζοντας τη σταθερά εντυπωσιακή πορεία τους.

Την εβδομάδα 22-25 Ιανουαρίου, ο Αντώνης Κανάκης με τους Γιάννη Σερβετά και Χρήστο Κιούση υπερίσχυσαν του ανταγωνισμού, τόσο στο δυναμικό κοινό 18-54 με μέσο όρο 20,3% και 5,6 μονάδες διαφορά, όσο και στο σύνολο κοινού με 18,6%, αφήνοντας πίσω το δεύτερο κανάλι κατά 2,9 μονάδες. Η πιο δυνατή ομάδα της τηλεόρασης είχε μαζί της καθημερινά κατά μέσο όρο 1.688.000 τηλεθεατές, στο σύνολο κοινού, για τουλάχιστον 1’.

Οι «Ράδιο Αρβύλα» είναι και πάλι στην παρέα μας, αγγίζοντας όπως μόνο αυτοί ξέρουν, την πολιτική, κοινωνική και τηλεοπτική επικαιρότητα

Το αιχμηρό σχόλιο των Ράδιο Αρβύλα για την «θεραπεία» ομοφυλόφιλων

Ανάμεσα στα γεγονότα που σχολίασε η παρέα του Ράδιο Αρβύλα ήταν και το κείμενο που θα διαβαστεί σύντομα στις εκκλησίες και θα παροτρύνει τους ομοφυλόφιλους να αναζητήσουν «θεραπεία». Σε εκείνο το σημείο ο Αντώνης Κανάκης σχολίασε με αιχμηρό τρόπο την εν λόγω κίνηση, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Αχ, κυρίες και κύριοι, σας έχουμε ευχάριστα νέα! Μάλλον, όχι κυρίες και κύριοι. Την προσοχή σας, παρακαλώ, όλοι οι ομοφυλόφιλοι! Υπάρχει θεραπεία για το κακό που σας βρήκε!»

Δείτε επίσης: Αντώνης Κανάκης: «Στη χώρα που ζούμε το τσίρκο ήταν αναπόφευκτο...» - Το αιχμηρό σχόλιο για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια

Και συνέχισε: «Μπορείτε να απαλλαχτείτε από την ομοφυλοφιλία και την θεραπεία αυτήν βέβαια ποιος άλλος φρόντισε να την βρει; Η εκκλησία της αγάπης, της κατανόησης και της ζεστασιάς. Τόσο γρήγορα. Θυμάστε πως περιμέναμε το εμβόλιο για τον κορονοϊό; Ακόμα πιο γρήγορα ήρθε η εκκλησία και βρήκε την θεραπεία για την ομοφυλοφιλία».

Αφότου επανήλθαν στον αέρα, ο παρουσιαστής συμπλήρωσε: «Το μόνο που έχετε να κάνετε, αν είστε ή κινδυνεύετε να γίνετε ομοφυλόφιλος, είναι να τρέξετε στην εκκλησία, να ακούσετε αυτό το κείμενο και αμέσως θα θεραπευτείτε και θα έρθετε στον κόσμο των στρέιτ, στον αγιασμένο δρόμο, στον σωστό δρόμο των στρέιτ».