ΣΚΑΙ: Κόπηκε το χαμόγελο σε όλους - Άσχημα νέα για το Survivor πριν καν κλείσει 10 εβδομάδες στον αέρα

Τι συνέβη

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
ΣΚΑΙ: Κόπηκε το χαμόγελο σε όλους - Άσχημα νέα για το Survivor πριν καν κλείσει 10 εβδομάδες στον αέρα

Τι κι αν επιστρατεύτηκε μέχρι και ο Ρονανλντίο να εμφανιστεί στο ελληνικό Survivor - με το αζημίωτο φυσικά (δείτε εδώ το εξωπραγματικό ποσό που πήρε) - μπας και ανέβουν λίγο τα νούμερα τηλεθέασης, το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ φαίνεται πως διανύει μια από τις χειρότερες περιόδους του αφού τα ποσοστά το εγκαταλείπουν κάθε μέρα όλο και περισσότερο. Μπορεί όταν παίζει χωρίς ανταγωνισμό απέναντί του - κυρίως τις Κυριακές - να βγαίνει πρώτο στην prime time ζώνη, τις καθημερινές όμως με MasterChef, Μάγισσα, Γη της ελιάς κλπ δίπλα του, παίρνει την κατιούσα.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η χθεσινή Δευτέρα 4/3 που το βρήκε τρίτο και καταϊδρωμένο στην prime time ζώνη την ώρα προβολής του και με αρκετά μεγάλη διαφορά θα μπορούσε να πει κανείς από τα πρώτα δυο προγράμματα που δεν ήταν άλλα από το MasterChef και την Μάγισσα.

12% το Survivor σε νούμερα τηλεθέασης

Όπως φαίνεται όσο περνάνε οι μέρες τόσο περισσότερο το κοινό κάνει ζάπινγκ αφού η σειρά Μάγισσα κατάφερε να βγει δεύτερη με 16,7% ενώ στον θρόνο αναπαυτικά κάθισε το ριάλιτι μαγειρικής του STAR με 16,9%.

Prime time

  • ΑΝΤ1: Η Μάγισσα 16.7
  • OPEN: Ο υπέροχος Gatsby 2.1
  • ALPHA: Σασμός 13.2
  • STAR: MasterChef 16,9
  • ΣΚΑΙ: Survivor 12,0
  • MEGA: H γη της ελιάς 12,4
  • EΡΤ: 3ος Όροφος 3,3
  • ΕΡΤ: Κάνε ότι κοιμάσαι 5,0

Προσοχή: Τα παραπάνω στοιχεία τηλεθέασης δεν είναι καθαρά αλλά κατά προσέγγιση και απεικονίζουν ενδεικτικά την χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων όλων των καναλιών. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.

Τι θα δούμε απόψε στο Survivor

Τεταμένο αρκετά είναι το κλίμα στην μπλε παραλία. Το Survivor πέρα από το παιχνίδι της ανατροπής είναι και το παιχνίδι της υπομονής. Τόσοι πολλοί άνθρωποι μαζεμένοι, πρέπει να μάθουν να συμβιώνουν, να μάθουν να ακούν και να ανέχονται. Στην Μπλε παραλία, η αλήθεια είναι πως δεν πάει πολύ καλά αυτό.

Οι ασυλίες της εβδομάδας μέχρι στιγμής έχουν μοιραστεί αφού την πρώτη την κέρδισαν οι Κόκκινοι και την δεύτερη οι Μπλε. Απόψε και οι δυο ομάδες θα παλέψουν για την τρίτη και την πιο σημαντική. Μετά τα όσα έγιναν στο χθεσινό συμβούλιο (δείτε εδώ αναλυτικά) ο Σταμάτης Ταλαδιανός θα βρεθεί ξανά στο επίκεντρο αφού πρώτον, στο στίβο μάχης θα αρπαχτεί - όπως όλα δείχνουν - με τον Αλέξη Παππά και δεύτερον ένας καυγάς στην παραλία με τον Γιάννη Περπατάρη θα τον αναστατώσει πολύ ψυχολογικά!

Ποια ομάδα θα κερδίσει την τρίτη ασυλία (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ SPOILER) και τι ποιος θα είναι ο επόμενος υποψήφιος προς αποχώρηση; Υπενθυμίζουμε πως η μονομαχία αυτής της εβδομάδας θα είναι γυναικεία υπόθεση αφού μέχρι στιγμής έχουμε στον τάκο την Μαριλίνα Βακονδίου και την Γεωργία Μπόρλα.