Σούπερ αποκλειστικό! Το μεγάλο φινάλε του «Μια Ζωή»!

Έτσι τελειώνει η σειρά!

Σούπερ αποκλειστικό! Το μεγάλο φινάλε του «Μια Ζωή»!

Γεμάτο εντάσεις, αποκαλύψεις, απειλές και θανάτους θα είναι το τελευταίο συγκλονιστικό επεισόδιο της τουρκικής σειράς του ANT1 «Μια ζωή».

Ο Σαρπ θα εμφανιστεί ζωντανός στην οικογένεια του Ενβέρ, ο οποίος θα βρεθεί στην εντατική σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ η Μπαχάρ αποφασίζει να κάνει μία νέα αρχή με τον Αρίφ! Ωστόσο ο μικρός Ντορούκ συναντάει για πρώτη φορά τον πατέρα του που θεωρούσε νεκρό και όλα πια θα ανατραπούν! Διαβάστε παρακάτω....

Δείτε ακόμη: Άναψαν τα... αίματα στον γάμο Μπόμπα - Τανιμανίδη! - "Χοντρός" καβγάς άνευ προηγουμένου! Ο άπιστος και η καλεσμένη "κόλαση"! Παρασκήνιο

Όπως αναφέρει η Γιάννα Παπανικολάου στο «Tv 24» ο Σαρπ, που είναι ζωντανός, έχει πια εμφανιστεί για τα καλά στη ζωή της Σιρίν και του Ενβέρ, που από ένα τυχαίο περιστατικό μαθαίνει την αλήθεια! Ο ίδιος θέλει να τον συναντήσει και να του ζητήσει εξηγήσεις για όλα όσα συνέβησαν τόσα χρόνια! Αλλωστε οι ερωτήσεις που χρειάζονται απαντήσεις είναι πολλές. Την ίδια ώρα ο πεθερός του Σαρπ (που πλέον στη νέα του οικογένεια λέγεται Αλπ) θέλει πάση θυσία να κρατήσει τον Σαρπ μακριά από την παλιά του οικογένεια, την οποία θεωρεί νεκρή, τόσο για χατήρι της κόρης του, της Πιρίλ που είναι ερωτευμένη μαζί του, όσο και για να πετύχει τους δικούς του σκοπούς.

Δείτε ακόμη: Τόνι Μαυρίδης: Όλη η αλήθεια για το σοκαριστικό τροχαίο της γυναίκας του, Ευαγγελίας! Τι συνέβη;

Ετσι ο ισχυρός άντρας προσεγγίζει τη Σιρίν και τη δωροδοκεί προκειμένου να την έχει με το μέρος του. «'Η θα γίνουμε φίλοι ή εχθροί», την προειδοποιεί. Η Σιρίν ωστόσο ζει δεύτερο σοκ όταν μαθαίνει πως ο άντρας που ερωτεύτηκε είναι παντρεμένος και μάλιστα έχει και δύο παιδιά. Στο μεταξύ ο Ενβέρ δείχνει να τον απασχολεί κάτι έντονα και παρά τις ερωτήσεις όλων εκείνος δεν λέει τίποτα. Η Σιρίν τον ενημερώνει πως ο Σαρπ δέχτηκε να βρεθούν και να μιλήσουν. Εκείνος νιώθει δυσφορία οπότε η Τζεϊντά με τη Γελίζ τον παίρνουν σπίτι τους κι εκείνος τους αποκαλύπτει: «Ο Σαρπ ζει! Είναι ζωντανός! Δεν πρέπει να μάθει τίποτα η Μπαχάρ ακόμα! Μην μιλήσετε! Εκείνος ξέρει πως η Μπαχάρ και τα παιδιά δεν ζουν».

Δείτε ακόμη: Αποχώρηση "βόμβα" από τον ΣΚΑΙ! Δημοσιογράφος αποχωρεί από το κανάλι μετά από 13 χρόνια!


Ο Ενβέρ παθαίνει καρδιακή προσβολή

Ο Σαρπ δέχεται να συναντήσει τελικά τον Ενβέρ, αλλά κρυφά από τους άντρες που έχει βάλει ο πεθερός του να τον παρακολουθούν. Ωστόσο η Σιρίν φροντίζει να ενημερώσει για τη συγκεκριμένη συνάντηση. Οι οπλισμένοι άντρες του φτάνουν στο σημείο συνάντησης και ο Σαρπ με τον Ενβέρ προσπαθούν να ξεφύγουν μ’ ένα ταξί! Ο Ενβέρ από την πίεση παθαίνει καρδιακό επεισόδιο και η ζωή του κρέμεται σε μία κλωστή! Ο Σαρπ τον πάει στο νοσοκομείο και ενημερώνει τον Λεβέντ, ο οποίος με τη σειρά του ενημερώνει τη Χατιτζέ και τη Σιρίν. «Εξαιτίας μου έγιναν όλα», μονολογεί η Σιρίν, ενώ η μητέρα της θέλει να ενημερώσει και την Μπαχάρ, η οποία δεν γνωρίζει τίποτα και ήδη νιώθει ένα κακό προαίσθημα. Η Σιρίν γίνεται έξαλλη: «Είναι δικός μου μπαμπάς! Δικός μου! Τι δουλειά έχει να έρθει αυτή στο νοσοκομείο;». Οταν φτάνουν στο νοσοκομείο η Χατιτζέ βλέπει τον Σαρπ και τον κατηγορεί για την κατάσταση του Ενβέρ.

Δείτε ακόμη: Ανησυχία για τον Γιώργο Παπαδάκη! Τι "τρέχει" με την υγεία του; Όλη η αλήθεια! Η φωτογραφία που τρόμαξε τους πάντες...

Εκείνος φεύγει τη στιγμή που φτάνει η Μπαχάρ με τα παιδιά, τον Αρίφ, την Τζεϊντά και τη Γελιζ. Η Ζαλέ τους ενημερώνει πως η εγχείρηση θα διαρκέσει κι άλλο, αλλά κανείς δεν θέλει να φύγει, παρά μόνο ο Αρίφ που παίρνει τα παιδιά να γυρίσουν στη γειτονιά. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, ο Σαρπ εισβάλλει στο δωμάτιο του πεθερού του και προσπαθεί να τον πνίξει: «Ολα τελείωσαν! Γιατί έβγαλαν όπλο; Ποιον προσπάθησαν να σκοτώσουν; Εμένα ή αυτόν τον αθώο άνθρωπο;», και ο πεθερός του του απαντάει πως απλώς ήθελε να τρομάξει τον Ενβέρ. Στο μεταξύ η Μπαχάρ τηλεφωνεί στο κινητό του Ενβέρ για να δει ποιος το έχει. Ο Σαρπ, που το έχει εκείνος, βλέπει στην οθόνη του να γράφει «Μπαχάρ» και σοκάρεται. Η Τζεϊντά αρπάζει το κινητό από την Μπαχάρ, απομακρύνεται και απαντάει εκείνη στην κλήση. Ο Σαρπ θέτει το εξής δίλημμα στην Πιρίλ: «Ή εμένα θα επιλέξεις ή τον πατέρα σου». Εκείνη επιλέγει να φύγει με τον άντρα της!

Δείτε ακόμη: Βιος και... πολιτεία! Μόνο η Καλογρίδη θα το έκανε αυτό! Το... τουρλουμπούκι με τον πρώην, ένας γάμος και ένας αρραβώνας που διαλύθηκε αμέσως!


Το «ευχαριστώ» της Μπαχάρ

Η Ζουλιντέ το βράδυ κρυφακούει τη συζήτηση του Σαρπ με την Πιρίλ και στην οποία ο γιος της την κατηγορεί που όχι μόνο δεν ήταν καλή μητέρα όταν ήταν μικρός, αλλά ακόμα και τώρα δείχνει να μην έχει μετανιώσει και θέλει μόνο να τον εκμεταλλευτεί. Εκείνη συγκλονίζεται από τα λόγια του. Μετά από πολλές ώρες η εγχείρηση του Ενβέρ ολοκληρώνεται με επιτυχία, ενώ η Σιρίν επιμένει να λέει στην αδελφή της: «Να βάλεις καλά στο μυαλό σου ότι εξαιτίας σου έγιναν όλα». Εφόσον όλα είναι καλά, η Ζαλέ τους λέει πως είναι ώρα να γυρίσουν σπίτι τους, ενώ εκείνη προσφέρεται να πάει την Μπαχάρ στη γειτονιά. Στη διαδρομή της αποκαλύπτει πως η Χατιτζέ βρήκε την πρώην σύζυγο του πατέρα της, με την οποία απέκτησε μία κόρη, την Μπουρτζού, η οποία μπορεί και να είναι συμβατή δότρια. Η Μπαχάρ ενθουσιάζεται, ιδιαίτερα μάλιστα με το γεγονός πως η μητέρα της έκανε μία τέτοια κίνηση. Το πρωί τα παιδιά ξυπνάνε με τον Αρίφ στο σπίτι, ο οποίος τους φτιάχνει πρωινό κι εκείνα νιώθουν πρώτη φορά την πατρική φιγούρα. Ο πεθερός του Σαρπ στέλνει στη Σιρίν χρήματα επειδή τον βοήθησε, ενώ η Ζουλιντέ το ρίχνει πάλι στο ποτό κάτι που εκνευρίζει τον Σαρπ. Η Μπαχάρ πάει στο νοσοκομείο και βρίσκει εκεί τη μητέρα της: «Σ’ ευχαριστώ γι’ αυτό που έκανες», της λέει και αγκαλιάζονται. Η Σιρίν τις βλέπει και ζηλεύει. Ο Ενβέρ καταφέρνει να ξυπνήσει από το κώμα και ζητάει να δει τη Χατιτζέ, η οποία δείχνει να έχει αλλάξει εντελώς στάση απέναντι στην Μπαχάρ, παρά τον θυμό της Σιρίν. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, ο Σαρπ θέλει να δει τον Ενβέρ. Η Πιρίλ αντιδράει. «Ξέρουν πια ότι είμαι ζωντανός, δεν υπάρχει λόγος να κρύβομαι. Πρέπει να μιλήσω με τη Χατιτζέ, είναι η μητέρα της Μπαχάρ! Εχω χρέος απέναντί της», την ενημερώνει, αλλά εκείνη φοβάται ότι θα δει την Μπαχάρ ζωντανή. «Ησουν σε όλα δίπλα μου! Αν δεν είχα εσένα δεν θα τα είχα καταφέρει, όμως αυτήν τη φορά πρέπει να τα αντιμετωπίσω όλα μόνος μου», της λέει και φεύγει, ενώ η Ζουλιντέ ρωτάει τη νύφη της: «Πού πάει ο άντρας σου;», και εκείνη της απαντάει: «Δεν είναι πια άντρας μου».

Δείτε ακόμη: Νίκη Βίσση: Συγκλονίζει η μαρτυρία της για τη φωτιά στο Μάτι! -"Νιώθω ότι μου έχουν βιάσει την ψυχή.."

Η τελευταία σκηνή

Ολοι ξεκινούν για το νοσοκομείο, την ίδια ώρα που ο άνθρωπος του πεθερού του Σαρπ μπαίνει στο δωμάτιο του Ενβέρ για να τον σκοτώσει. Παράλληλα, η Πιρίλ βρίσκει τη Ζουλιντέ νεκρή να επιπλέει στην πισίνα, ενώ ο Σαρπ φτάνει στο νοσοκομείο. Η Μπαχάρ με την κόρη της μπαίνουν μέσα, ενώ ο Αρίφ με τον Ντορούκ πάνε να παρκάρουν. Ακριβώς δίπλα βάζει και ο Σαρπ το αυτοκίνητό του. Ο μικρός τον βλέπει και τον αναγνωρίζει από τη φωτογραφία στο σπίτι τους. «Μπαμπά» φωνάζει ο Ντορούκ και ο Σαρπ τον κοιτάζει σαστισμένος!