Τατουάζ: Μάρθα και Παύλος φτάνουν στα άκρα! Αποκλειστικό...

Τι θα δούμε στο δεύτερο κύκλο;

Τατουάζ: Μάρθα και Παύλος φτάνουν στα άκρα! Αποκλειστικό...

Eνα από τα ζευγάρια που μας απασχόλησε στον πρώτο κύκλο της της σειράς «Το Τατουάζ», ηταν η Μάρθα με τον Παύλο. Μπορεί να μην συγκαταλέγονται στον κύκλο του σασπένς και της αστυνομικής πλευράς του σεναρίου, όμως οι ρόλοι τους είναι πολύ δυνατοί και ευχάριστοι, δοσμένοι άψογα από δύο σπουδαίους ηθοποιούς.

Ο πρώτος κύκλος τα είχε όλα: γέλιο αλλά και έντονα δραματικές στιγμές. Το ζευγάρι πέρασε από 40 κύματα, αλλά η αγάπη και ο σεβασμός που αισθάνεται ο ένας για τον άλλον νίκησαν τα όποια προβλήματα και όποιες παρεξηγήσεις. Διαβάστε παρακάτω...

Τι γίνεται όμως στη συνέχεια; Οπως είδαμε στο φινάλε του α΄ κύκλου μια κοπέλα εμφανίζεται από το πουθενά στην ταβέρνα και ζητάει τον Παύλο Μελά. Μπροστά και η Μάρθα όταν η κοπέλα πέφτει στην αγκαλιά του άντρα της, αποκαλώντας τον πατέρα. Εκεί σταματάει η σκηνή, με τον Παύλο να γίνεται άσπρος σαν το πανί και να μην καταλαβαίνει τι του συμβαίνει.

Δείτε ακόμη: Τυχαίο ή κάρμα; Μετά την Παπαρίζου, χωρίζει και ο Τόνι Μαυρίδης;

Είναι τόσο αθώος ο Παύλος όσο θέλει να δείχνει ή έχει πέσει για μια ακόμα φορά θύμα πλεκτάνης κι από ποιον; Μήπως από τη Γιωργία η οποία μπορεί να έκανε πίσω, κάτω από τις απειλές της οικογένειας, αλλά ίσως να θέλει να πάρει εκδίκηση... Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι θα φτάσει στα άκρα. Ομως αυτή τη φορά, δεν θα δούμε ένα Παύλο να παρακαλάει και να κλαίει. Δεν θα δούμε έναν Παύλο άβουλο. Θα δούμε ένα άλλο, διαφορετικό πρόσωπο, που σκιαγραφεί πολύ εύστοχα ο Γιώργος Παρτσαλάκης στο διαφημιστικό τρέιλερ του β' κύκλου της σειράς: «Το αίμα νερό δεν γίνεται, αλλά τρέμω τη στιγμή που πρέπει ν’ αλλάξω γνώμη».

Δείτε ακόμη: Νικολέττα Ράλλη: Οι 4 + 1 λόγοι που για μας δεν έπιασε... ούτε τη βάση στο Καλοκαίρι Μαζί στις 10! (Βίντεο)

Δείτε ακόμη: Αποκλειστικό! Πότε κάνουν πρεμιέρα τα δυνατά χαρτιά του Star!

Την ίδια στιγμή η Αφροδίτη (Ελενα Λιασίδου) αφού περνάει μια μεγάλη κρίση, εξαιτίας της εγκατάλειψής της από τον Αγγελο (Ιάσων Διαμιανός), φαίνεται ότι θα γνωρίσει τον πραγματικό έρωτα στο πρόσωπο ενός άλλου άντρα. Εναν έρωτα με την πρώτη ματιά, όπως τον περιγράφει η ίδια: «Από την πρώτη στιγμή κατάλαβα τι κρύβεις, ποιος είσαι, τι θα συμβεί με μας τους δυο», λέει στο σχετικό τρέιλερ, ενώ -όπως πρώτοι σας είχαμε πει αποκλειστικά μάλιστα- η Ελένη δεν πεθαίνει. Ο Ορφέας δεν πρόκειται να τη σκοτώσει, όπως άφησε να εννοηθεί το φινάλε το β΄ κύκλου. Το ματωμένο μαχαίρι ήταν έτσι δοσμένο σκηνοθετικά που να παραπέμπει στο φόνο της. Ομως δεν είναι έτσι. Οπως θα δούμε η Ελένη ζει και μάλιστα λέει μετανιωμένη: «Εκλεισα τα μάτια μπροστά στην αλήθεια. Πρέπει να πληρώσω το τίμημα».

*Από τη Μαρία Μεταξητινού