Βόμβα! Η Βαλαβάνη εκτός ΣΚΑΙ! Τι λέει στο μήνυμα της; Ποιος την έκανε να αφήσει το κανάλι!

Όλες οι λεπτομέρειες!

Βόμβα! Η Βαλαβάνη εκτός ΣΚΑΙ! Τι λέει στο μήνυμα της; Ποιος την έκανε να αφήσει το κανάλι!

Μετά από 13 ολόκληρα χρόνια στο ΣΚΑΙ η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποχώρησε από το κανάλι! Η είδηση φυσικά έσκασε σαν βόμβα, τόσο στους τηλεθεατές όσο και στους συναδέλφους της!

Τι συνέβη όμως και έφυγε η αθλητικογράφος από το κανάλι που τόσα χρόνια τη στήριζε; Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Φαίη Σκορδά: Οι φωτογραφίες από το... ένοχο παρελθόν της που την εκθέτουν!

Η ίδια η Ευριδίκη ανακοίνωσε την αποχώρηση της από τον σταθμό, μέσα από μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Υπάρχει όμως και παρασκήνιο πίσω από αυτή την ξαφνική αποχώρηση!

Σύμφωνα με πληροφορίες η Ευρυδίκη ετοιμάζεται να... "ανοίξει" τα φτερά της και να δοκιμάσει τις δυνατότητες της σε νέα πράγματα! Όπως φαιίνεται η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι πολύ κοντά στον να δώσει τα χέρια και να υπογράψει στον Alpha και την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού!

Δείτε ακόμη: Εκτός εαυτού η Αγγελική Νικολούλη! Τι συνέβη και έγινε έξαλλη η δημοσιογράφος;

Αν ισχύει ή όχι αυτό θα το δείξει ο χρόνος!

Η όμορφη Ευρυδίκη πάντως, χθες δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram στην οποία φαίνεται να λέει τα αθλητικά νέα και έγραψε:

Δείτε ακόμη: Ελένη Φιλίνη: "Είχα σχέσεις ζωής και..." Η αφοπλιστική συνέντευξη της ηθοποιού στο Υouweekly.gr!

"Δεν τα πήγαινα ποτέ καλά με τους αποχαιρετισμούς. Ήρθε όμως αυτή η στιγμή που πρέπει να το κάνω. Μετά από 13 ολόκληρα χρόνια κλείνει ένας μεγάλος κύκλος της ζωής μου. Ο ΣΚΑΙ ήταν για μένα ένα μεγάλο σχολείο, έμαθα και πήρα πολλά μαθήματα. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους μου για τα όμορφα και τα δύσκολα που περάσαμε όλα αυτά τα χρόνια! Καλή δύναμη σε όλους και δεν θα χαθούμε! Θα κλείσω κάπως έτσι… ''Μπορώ να συνοψίσω ότι έχω μάθει για τη ζωή σε μία μόνο λέξη: συνεχίζεται''. Εις το επανιδείν".

Δείτε την ανάρτησή της:

View this post on Instagram

Δεν τα πήγαινα ποτέ καλά με τους αποχαιρετισμούς. Ήρθε όμως αυτή η στιγμή που πρέπει να το κάνω. Μετά απο 13 ολόκληρα χρόνια κλείνει ένας μεγάλος κύκλος της ζωής μου. Ο ΣΚΑΙ ήταν για ‘μένα ένα μεγάλο σχολείο, έμαθα και πήρα πολλά μαθήματα. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους μου για τα όμορφα και τα δύσκολα που περάσαμε όλα αυτά τα χρόνια! Καλή δύναμη σε όλους και δεν θα χαθούμε! Θα κλείσω κάπως έτσι... «Μπορώ να συνοψίσω ότι έχω μάθει για τη ζωή σε μία μόνο λέξη: συνεχίζεται!» Εις το επανιδείν