Η μάχη της τηλεθέασης: Δείτε τι έκαναν στο σύνολο όλα τα προγράμματα χθες! Φοβερές ανατροπές...

Τι νούμερα σημείωσαν τα χθεσινά προγράμματα;

Η μάχη της τηλεθέασης: Δείτε τι έκαναν στο σύνολο όλα τα προγράμματα χθες! Φοβερές ανατροπές...

Κάθε πρωί το άγχος στους διαδρόμους των καναλιών είναι ένα! Ποιο είναι αυτό;

Μα φυσικά τα νούμερα της τηλεθέασης! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Τατουάζ: Μετά την Ελλάδα δεν φαντάζεστε που θα προβάλλεται!

Το ραβασάκι της AGB σε άλλους προκαλεί χαμόγελα και σε άλλους τρομερό πονοκέφαλο! Εμείς εδώ στο youweekly.gr συγκεντρώσαμε τους νικητές και τους χαμένους από την χθεσινή "μάχη" της τηλεθέασης!

Ας τα πάρουμε όμως με σειρά!

Δείτε ακόμη: Φαίη Σκορδά: Σε απίστευτη ρήξη με το κανάλι για το Λιάγκα! Δείτε τι απίστευτο είπε... (Βίντεο)

Οι... αξημέρωτοι!

Πριν καλά-καλά βγει ο ήλιος εκείνοι βγαίνουν στην μικρή οθόνη και ρίχνονται πρώτοι στην μάχη! Γιώργος Αυτιάς και Γιώργος Παπαδάκης "κονταροχτυπιούνται" καθημερινά! Ποιος νίκησε χθες;

Ο Γιώργος του Ant1 και το "Καλημέρα Ελλάδα" έκανε 27,2% στο γενικό σύνολο και 21,9% στο δυναμικό κοινό ενώ ο έτερος Γιώργος, αυτός του ΣΚΑΙ με την εκπομπή "Καλημέρα" σημείωσε 25,2% στο γενικό σύνολο και 17% στο δυναμικό κοινό.

Το συμπέρασμα; Ο Γιώργος Παπαδάκης έχει καταφέρει να αποτελεί σταθερή αξία για το κανάλι του Αμαρουσίου όμως και ο Γιώργος Αυτιάς είναι από τα δυνατά χαρτιά του ΣΚΑΙ.

Δείτε ακόμη: Άνω - Κάτω στο "Voice"! Η απίστευτη αποκάλυψη για τα προβλήματα λίγο πριν την πρεμιέρα!

Η πρωινή μάχη

Ποιος έφαγε καλό... πρωινό και σε ποιον έκατσε "βαρύ"; Τα νούμερα μίλησαν!

Καλό πρωινό έφαγε το "Πρωινό" αφού σημείωσε στο γενικό σύνολο 20,5% και στο δυναμικό κοινό άγγιξε το 24,6%. Η Φαίη Σκορδά έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του κοινού και αυτό απεικονίζεται και στα νούμερα.

Η Τατιάνα Στεφανίδου και η εκπομπή "Μαζί σου" κάνει μικρά και σταθερά βήματα. Η εκπομπή της... Τάτι έκανε πρεμιέρα τη Δευτέρα και χθες Τετάρτη, τρίτη μέρα προβολής της, έκανε 18,4% στο γενικό σύνολο και μόλις 9,8% στο δυναμικό κοινό.

Happy... είναι η Σταματίνα Τσιμτσιλή και το "Happy Day"! Η εκπομπή του Alpha είναι σταθερή... αξία για το κανάλι αφού σημείωσε στο γενικό σύνολο 15,4% και στο δυναμικό κοινό 18,3%!

Κρατερός Κατσούλης και Κατερίνα Καραβάτου "παλεύουν" να "ανεβάσουν" τα νούμερα τους στο γενικό σύνολο! "Η Φωλιά των ΚούΚου έκανε 9,8% στο γενικό σύνολο και 13,3 στο δυναμικό κοινό.

Δείτε ακόμη: Τηλεθέαση: Το Ρουκ Ζουκ και η Μακρυπούλια βγάζει στη σύνταξη νεαρή παρουσιάστρια!

Η σειρά που χτύπησε "κόκκινο" και οι... απογοητευμένοι!

Σκληρός ο ανταγωνισμός από το μεσημέρι και μετά. Η πρώτη θέση όμως έχει χώρο μόνο για έναν!

Ποιος χτύπησε όμως "κόκκινο" και πέρασε όμορφη μέρα όταν πήρε στα χέρια του τα νούμερα της τηλεθέασης;

Σταθερή αξία για τον Alpha αποτελεί το "Τατουάζ"! Η σειρά έχει αποδείξει πως έχει μπει για τα καλά στις καρδιές του κοινού. Στο γενικό σύνολο σημείωσε 26,4% και στο δυναμικό κοινό 23,3%.

Το "Ελα στη θέση μου" με 22,9% στο γενικό σύνολο και 23% στο δυναμικό κοινό φαίνεται ξεκάθαρα πως έχει την την προτίμηση των τηλεθεατών που φαίνεται πως δεν έχουν σκοπό να πουν "έλα στη θέση μου" σε κανένα άλλο πρόγραμμα.

Η καινούρια σειρά του Ant1 "Γυναίκα χωρίς όνομα" έχει τραβήξει το ενδιαφέρον του κοινού αφού εχθές σημείωσε στο γενικό σύνολο 20,8% και στο δυναμικό κοινό 19,8%.

Δείτε ακόμη: Τηλεθέαση σοκ: Η μεγάλη ανατροπή! Ποιο κανάλι πέρασε πρώτο μετά από δύο χρόνια!

Οι... γονείς έκαναν το καλό στον κανάλι του Αμαρουσίου και ακόμη μια νέα σειρά σημείωσε ικανοποιητικά νούμερα. "Κάνε γονείς να δεις καλό" λοιπόν και το κοινό που το παρακολούθησε εχθές ήταν το 17,9% του γενικού συνόλου και το 16,5 του δυναμικού κοινού.

To Deal σημείωσε στο γενικό σύνολο 15,8% και 13,1% στο γενικό σύνολο αποδεικνύοντας πως έχει σταθερό κοινό όλα αυτά τα χρόνια που προβάλλεται το συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Ρουκ Ζουκ και Ζέτα Μακρυπούλια συνεχίζουν να έχουν την αγάπη του κοινού. Στο γενικό σύνολο η όμορφη Ζέτα προσέλκυσε το 15,2% του γενικού συνόλου και το 16,5% του δυναμικού κοινού.

Η Ελένη Τσολάκη και η εκπομπή της "Τι λέει" από την άλλη μάλλον έχουν κάνει τους τηλεθεατές να... αναρωτιούνται "τι λέει;" αφού κατάφερε να σημειώσει 10,5 στο δυναμικό κοινό και μόλις 9% στο γενικό σύνολο.

Η μάχη του... ψηλοτάκουνου!

Ανεβαίνουν στα ψηλοτάκουνα, τρέχουν να ψωνίσουν, βάφονται, παίρνουν ύφος "μπλαζέ" και μπαίνουν δυναμικά στη μάχη...

Shopping Star και My Style Rocks αποτελούν άσσους στο μανίκι των καναλιών. Τι βλέπει όμως το κοινό που είναι και ο τελικός και... αμείλικτος κριτής;

Η Βίκυ Καγιά κέρδισε το 25,5% του γενικού συνόλου και 28,5 του δυναμικού κοινού ενώ η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν κατάφερε να... ροκάρει τόσο άγρια όσο περιμένει ο σταθμός αφού σημείωσε 13,2% του γενικού συνόλου και το 14,1 του δυναμικού κοινού.