Μην ψαρώνεις - Σούπερ αποκλειστικό! Η Σάντι δέχεται σεξουαλική παρενόχληση!

Η εξέλιξη πριν παιχτεί στην τηλεόραση!

Μην ψαρώνεις - Σούπερ αποκλειστικό! Η Σάντι δέχεται σεξουαλική παρενόχληση!

Η πρώτη συνάντηση με τα παιδιά του Μανώλη δεν... στέφθηκε με επιτυχία, όμως τη Στέλλα το μόνο που τη νοιάζει είναι να βγάλει τη Σάντυ από τη μέση. Δεν καταλαβαίνει όμως πως με τη στάση της θα έχει τελείως διαφορετικά αποτελέσματα...

Η Σάντυ πραγματικά απελπίζεται όταν συνειδητοποιεί ότι έχει ελάχιστα χρήματα και ψάχνει επειγόντως να βρει μια δουλειά. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Ελένη Μενεγάκη: Η κίνηση που έκανε για πρώτη φορά στην καριέρα της... και η μεγάλη γρουσουζιά! (Βίντεο)

Μετά από πολλές αστείες και αποτυχημένες προσπάθειες, ο Θανάσης, δικηγόρος της οικογένειας και πολύ καλός φίλος, προσφέρεται να τη βοηθήσει και να την προσλάβει στο γραφείο του, δίνοντάς της και ένα μεγάλο ποσό ως προκαταβολή. Τα πράγματα όμως δεν θα είναι τόσο απλά όσο τα έχει εκείνη στο μυαλό της.

*Aπό το TVΣίριαλ

Την ίδια στιγμή, και ύστερα από την πρώτη αποτυχημένη γνωριμία με τα παιδιά του Μανώλη, η Στέλλα μοιράζεται με τη Μήτσι την ανησυχία της για τη Σάντυ καθώς δεν της αρέσει που μένει κάτω από τον αγαπημένο της. Η Μήτσι όμως, ως σωστή φίλη, θα την εμψυχώσει και θα της πει πως δεν έχει να φοβηθεί τίποτα.

Δείτε ακόμη: Open: Το φυσάει και δεν κρυώνει! Η χυλόπιτα που έφαγε ο Σαββίδης από παρουσιάστρια!

Νέα επαγγελματική πρόταση για τη Σάντυ!

Η Ερρικα και η Σόνια αντιμετωπίζουν προβλήματα στο νέο τους σχολείο και η Μαργαρίτα εκνευρίζεται περισσότερο με την παρουσία τους. Ο Θανάσης γυρίζει τη Σάντυ σπίτι της και την προσεγγίζει ερωτικά, χωρίς τη θέλησή της. Εκείνη γίνεται έξαλλη, όμως ο Μανώλης που βλέπει τη σκηνή, αναλαμβάνει δράση και κατά συνέπεια την υπεράσπισή της. Η Νενέλα σε μια βόλτα με τον Κοσμά θα εντοπίσει το αυτοκίνητο του Διονύση, την ίδια ώρα που ο Μανώλης προτείνει στη Σάντυ να δουλέψει μαζί του στην ψαραγορά… Θα το δεχτεί άραγε εκείνη να δουλέψει μαζί του και ειδικά στον συγκεκριμένο χώρο; Ακόμα βέβαια δεν έχει δει κανείς την αντίδραση της... Στέλλας.