Μην ψαρώνεις: Ρομαντική βόλτα για Σάντυ και Μανώλη!

Τι θα δούμε σήμερα;

Μην ψαρώνεις: Ρομαντική βόλτα για Σάντυ και Μανώλη!

Τι θα δούμε σήμερα στο Μην ψαρώνεις στον ΑΝΤ1; Μάθετε τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια!

Η ζωή κυλά όμορφα για την οικογένεια Αγραφιώτη. Μάλιστα, Σάντυ και Μανώλης κάνουν μια όμορφη βόλτα και έρχονται κοντά. Διαβάστε παρακάτω...

Ολα αυτά βέβαια κάτω από το άγρυπνο μάτι της Σειρήνας που θα καταφέρει πάλι να δημιουργήσει χάσμα μεταξύ τους. Ανάμεσα σε όλα αυτά, θα προκύψει όμως και μια εξαφάνιση.

Μια ρομαντική νυχτερινή βόλτα και ένα πρόβλημα στον καυστήρα, που προφανώς δεν είχε υπολογίσει κανείς, θα φέρουν ακόμα πιο κοντά τον Μανώλη με τη Σάντυ. Ομως, η Στέλλα που δεν αφήνει τον Μανώλη ούτε πέντε βήματα να κάνει χωρίς να ξέρει τον ακριβή προορισμό του, θα βρει στο πρόσωπο της Ρόζας έναν απρόσμενο σύμμαχο. Οι δυο τους θα κινήσουν γη και ουρανό για να τους απομακρύνουν πάλι.

Προς το παρόν τουλάχιστον. Ο Κωνσταντίνος γνωρίζει πώς είναι η νυχτερινή ζωή στη νέα γειτονιά της Τάνιας, η οποία συνεχίζει να δέχεται το στενό μαρκάρισμα από τον Λεωνίδα. Ο πρώτος δεν ξέρει πως να αντιδράσει στις νέες συνήθειες της κοπέλας του, ενώ ο δεύτερος απολαμβάνει καθ’ όλα τις νέες συνήθειες της γειτόνισσάς του που του έχει πάρει το μυαλό. Γεγονός πάντως είναι πως η Τάνια και στον Κωνσταντίνο και στον Λεωνίδα φαίνεται να είναι θετική. Η επόμενη μέρα θα ξεκινήσει λίγο διαφορετικά απ’ ό,τι συνήθως. Πιο συγκεκριμένα, θα ξεκινήσει με μια μυστηριώδη εξαφάνιση. Ο Πέτρος μετά το club δεν θα γυρίσει στο σπίτι του και η Μήτσι πανικόβλητη θα τους βάλει όλους να τον ψάξουν. Παντού. Ακόμα και στα μέρη που δεν έχει συνηθίσει να κυκλοφορεί.

Πρωταγωνίστρια του «Ταμάμ» εισβάλει στην σειρά «Μην ψαρώνεις» και φέρνει τα πάνω - κάτω!

Η είσοδος της θα ανακατέψει και τις δύο οικογένειες και θα φέρει τα πάνω - κάτω στην σειρά!

Την αγαπήσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο «Ταμάμ» με τον "τρελό" χαρακτήρα της και τώρα θα την δούμε στο «Μην ψαρώνεις» του ΑΝΤ1.

Ο λόγος για την Μαρία Διακοπαναγιώτου η οποία θα συναντηθεί ξανά με την Μαρία Λεκάκη!

Η ηθοποιός θα υποδυθεί την 35χρονη Ρούλα Βασιλείου!

Η Ρούλα είναι ένα one night(mare)-stand του Πέτρου που θα τον στιγματίσει για καιρό! Μια μαγκιόρα και πολύ καπάτσα τύπισσα που μετά από μια σύντομη περιπέτεια με τον Πέτρο θα τον ερωτευτεί σφόδρα και θα αρχίσει να τον κυνηγά χωρίς έλεος μέχρι που θα του μπαστακωθεί στο σπίτι της Στέλλας, κάνοντάς να φρικάρει, ενώ η Μήτση θα τρελαθεί από τη ζήλεια της! Ο Πέτρος θα προσπαθήσει να την παρουσιάσει διαφορετικά στα μάτια της Μήτσης και της Στέλλας για να τις κάνει να ζηλέψουν και να σταματήσουν να τον κοροϊδεύουν. Η Ρούλα έχει κάνει δύο γάμους, ένα διαζύγιο και έχει τρία παιδιά. Για την ακρίβεια, το ένα είναι δικό της. Τα άλλα δύο της ξέμειναν από τον πρώτο της άντρα όταν αυτός μπήκε στη φυλακή! Η Ρούλα θα αναστατώσει τις ζωές του Πέτρου και της Μήτσης που θα κάνουν τα πάντα για να την ξεφορτωθούν… δημιουργώντας απίστευτες κωμικές καταστάσεις με ανατρεπτικές συνέπειες!

TAGS