Master Chef: Aπίστευτη δοκιμασία ασυλίας! Ποιος την κέρδισε; (βίντεο)

Μεταξύ του Πάνου, της Σπυριδούλας και του Ζαχίρ...

Master Chef: Aπίστευτη δοκιμασία ασυλίας! Ποιος την κέρδισε; (βίντεο)

Μια ιδιαίτερα απαιτητική δοκιμασία ασυλίας περίμενε τους παίκτες της μπλε ομάδας που ηττήθηκε στην ομαδική δοκιμασία του Master Chef.

Ο Πάνος ως αρχηγός της δοκιμασίας «έδωσε» τη Μαρία, η οποία δεν μπήκε καν στη διαδικασία να μαγειρέψει μιας και τέθηκε αυτομάτως υποψήφια προς αποχώρηση. Διαβάστε παρακάτω...

Οι υπόλοιποι παίκτες μπήκαν στην κουζίνα με μόνο στόχο να βγάλουν ένα καλό πιάτο και να πάρουν την ασυλία. Η δοκιμασία με τον σολομό ήταν πολύ δύσκολη, αλλά έπρεπε να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Οι δύο κριτές, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος δοκίμασαν τα πιάτα και πήραν τις αποφάσεις τους. Νικήτρια αναδείχτηκε η Σπυριδούλα, που πλέον είναι ασφαλής και δε θα ψηφιστεί από τους συμπαίκτες της.

Μaster Chef: Μαλλιά κουβάρια η μπλε ομάδα - Άγριος τσακωμός Πάνου και Μαρίας (βίντεο)

O Πάνος έριξε πυρά σε όλους σχεδόν τους συμπαίκτες του στο Master Chef, με την Μαρία να αντιδράει!

Άγριοι τσακωμοί στο παιχνίδι μαγειρικής του Star, με τον Πάνο που ήταν ο αρχηγός της μπλε ομάδας να ρίχνει τις ευθύνες στους συμπαίκτες του και ειδικά στη Μαρία.

«Δεν μπορεί κανένας Πάνος να πει ότι αδιαφόρησα», είπε η Μαρία και άρχισε «μάχη» για το τι ακολούθησε ο κάθε παίκτης.

«Υπάρχουν άτομα που δεν αναλαμβάνουν ευθύνες κι απλά κάθονται πίσω από τα πιάτα. Η δοκιμασία ήταν όμορφη γιατί φάνηκαν αυτά», απάντησε αμέσως ο Πάνος.

«Έπρεπε να σου δείξω το σωστό πανάρισμα της γαρίδας δεν ξέρω αν αυτά που λες τα σκέφτεσαι, γιατί δε βγάζουν νόημα. Η δουλειά που έκανες σε δυο ώρες είναι μισή ώρα δική μου. Ένας άνθρωπος άμα κοιμάται θα προσπαθήσω να τον ξυπνήσω, αν συνεχίσει να κοιμάται θα τον αφήσω να συνεχίσει τον ύπνο του», συνέχισε ο παίκτης.

Εκείνη επέλεξε να απαντήσει: «Πες μου ότι έχεις κακή απόδοση, όχι ότι σε αγνοώ». Ωστόσο, ξέσπασε σε κλάματα.