Έλα στη θέση μου: Ο Δαμιανός προσπαθεί να διώξει την Φαίη από τη Sofo!

Η εξέλιξη πριν παιχτεί στην τηλεόραση!

Έλα στη θέση μου: Ο Δαμιανός προσπαθεί να διώξει την Φαίη από τη Sofo!

Τι θα δούμε στο «Ελα στη θέση μου»;

Όλες οι εξελίξεις από το TV24! Διαβάστε παρακάτω....

Ο Αχιλλέας συνέρχεται, ενώ η Ρενάτα λαμβάνει ένα περίεργο μήνυμα από την Βασιλίνα και αποφασίζει να βρει επιτέλους ποιος φταίει για την αποβολή της. Ο Δαμιανός προσπαθεί να διώξει τηn Φαίη από τη Sofo, ενώ η Ισμήνη και ο Μίμης χωρίζουν οριστικά. Η Βάνα και η Σύλβια παλεύουν με κάθε τρόπο να συγκρατήσουν τον Ζούβα να μην καταδώσει την Ζαφειρία στον Χρηστόγιαλο. Ο Βλάσης βάζει με τον Αντρέα ένα στοίχημα που κινδυνεύει να αλλάξει τα πάντα. Την ίδια ώρα, ενώ ο Αχιλλέας φαίνεται να πηγαίνει καλύτερα, ένα πολύ δυσάρεστο νέο για την υγεία του τον περιμένει. Ένα νέο που θέλει να κρατήσει κρυφό απ’ όλους...

«Χρυσή» έχουν κάνει την Αθηνά Οικονομάκου για το «Έλα στη θέση μου»! Διαβάστε πόσα παίρνει:

Αθηνά Οικονομάκου: Πόσες χιλιάδες ευρώ παίρνει από το «Έλα στη θέση μου»; Θα σας πέσουν τα μαλλιά!

Αγαπημένη ηθοποιός εισβάλει στο «Έλα στην θέση μου» και φέρνει τα πάνω κάτω!

Είναι μια από τις πιο αγαπητές ηθοποιούς της ελληνικής τηλεόρασης.

Την αγαπήσαμε μέσα από την συμμετοχή της στην «Πολυκατοικία» του Mega και τώρα εισβάλει στο «Έλα στη θέση μου».

Ο λόγος για την Νικολέτα Βλαβιανού. Την αποκάλυψη έκανε ο Χάρης Γρηγορόπουλος μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αναρτώντας φωτογραφίες από backstage στιγμές των γυρισμάτων.

«Τα γυρίσματα και οι σκηνές μας έχουν πολλή πλάκα! Γελάει και το συνεργείο. Όταν το πετυχαίνεις αυτό σε μία σειρά, είναι καλό», έχει δηλώσει πρόσφατα η ίδια.

Αγαπημένη ηθοποιός εισβάλει στο «Έλα στην θέση μου»

Διαβάστε τα πάντα για τα σίριαλ στην σχετική μας κατηγορία

Έλα στη θέση μου: Ο Αχιλλέας δίνει μάχη για τη ζωή του και όλα κρέμονται από μία κλωστή!

Ο Αχιλλέας δίνει μάχη για τη ζωή του και όλα κρέμονται από μία κλωστή. Η Ρενάτα ζητά από την Βασιλίνα να της πει τα πάντα για όσα κατηγόρησε κάποτε τον Αχιλλέα, προσπαθώντας να ξετυλίξει το κουβάρι του χωρισμού τους. Η Φαίη και ο Αντρέας σημειώνουν τη μεγάλη τους νίκη αφού το 60% της Sofo είναι πλέον στα χέρια τους! Μόνο που ο Γιαν δεν παρέδωσε τα όπλα τόσο εύκολα και έβαλε όρους που δεν κάνουν καθόλου χαρούμενη την Φαίη. Εν τω μεταξύ, η Μίκα συγκρούεται με την Ισμήνη για χάρη του Μίμη, ενώ το ειδύλλιο της Ζαφειρίας και του Ζαχαρία φουντώνει και αναστατώνει ολόκληρη την έπαυλη αλλά και την εταιρία.