Elif: Η Γκόντζα λιποθυμάει μπροστά στη Ναζάν! Συγκλονιστικές εξελίξεις!

Όλα όσα θα δούμε απόψε το βράδυ!

Elif: Η Γκόντζα λιποθυμάει μπροστά στη Ναζάν! Συγκλονιστικές εξελίξεις!

Συγκλονιστικές είναι οι σημερινές εξελίξεις στην Τούρκικη σειρά, Elif. Η Γκόντζα λιποθυμάει μπροστά στη Ναζάν!

Τρίτη 21/5 Επεισόδιο 339

Η Γκόντζα είναι λυπημένη επειδή ο Νετζντέτ την κρατάει ακόμα κλειδωμένη στην αποθήκη. Όταν ο Ερκούτ της πηγαίνει φαγητό εκείνη του λέει τα παράπονα της αλλά ο Ερκούτ δεν της λέει πως ο Νετζντέτ της έστειλε το φαγητό. Ο Σελίμ πηγαίνει να πάρει τη Ζεϊνέπ και η Τουλάι τους συνοδεύει στο κτήμα. Εκεί ετοιμάζει ένα γεύμα για την οικογένεια, που αρέσει σε όλους. Η Τουλάι χαίρεται πολύ. Η Ασουμάν θέλει να βρει ένα πλούσιο σύζυγο. Η φίλη της, Εμπρού, της λέει πως ένα γνωστός της, ο Τζανμπέρκ, κάνει πάρτι γενεθλίων το βράδυ και η Ασουμάν αποφασίζει να πάει και χρησιμοποιεί τον Σεντάτ για να την καλύψει στον πατέρα της, μιας και γνωρίζει πως εκείνος είναι ερωτευμένος μαζί της. Στο καφενείο ο Κεμάλ παίζει χαρτιά με τα λεφτά, που πήρε από τον Νετζντέτ και όταν κερδίζει χαίρεται. Ο Βεϊσέλ πηγαίνει στο ίδιο καφενείο. Όταν ένας από τους παίκτες πρέπει να φύγει, ο Κεμάλ ζητάει από τον Βεϊσέλ να πάρει τη θέση του. Ο Βεϊσέλ κερδίζει όλα τα χρήματα των υπολοίπων και είναι ευχαριστημένος σε αντίθεση με τον Κεμάλ, που θυμώνει. Ο Σεντάτ τηλεφωνεί στην Ασουμάν και τη ρωτάει αν ο Κεμάλ της μίλησε για κάτι, που ήθελε και εκείνη του απαντάει αρνητικά. Ο Σεντάτ της ζητάει να του πει ότι θέλει να του μιλήσει όταν ξυπνήσει. Η Μελέκ μοιράζει παντού τις αφίσες, που αφορούν στην εξαφάνιση της Ελίφ. Συναντάει ένα δημοσιογράφο, τον Γιλμάζ. Εκείνος της λέει πως θα μπορούσε να κανονίσει να βγει στην τηλεόραση και να ανακοινώσει την εξαφάνιση της Ελίφ. Η Μελέκ χαίρεται πολύ. Ο Νετζντέτ λέει στη Ναζάν να πάει πρωινό στην Γκόντζα. Η Γκόντζα λιποθυμάει μπροστά στη Ναζάν και εκείνη φωνάζει έναν από τους άντρες του Νετζντέτ, τον Μπεκίρ…

Elif - Σούπερ αποκλειστικό! Η Γκοντζά είναι έγκυος - Η Αρζού σε σοκ!

Σούπερ αποκλειστικό ρεπορτάζ για την αγαπημένη σειρά του star, Elif! Η Γκοντζά είναι έγκυος και η Αρζού καταλήγει σε σοκ!

Η Μελέκ αποφασίζει να πάρει δραστικά μέτρα για να βρεθεί η κόρη της, έτσι την αναζητά και μέσω της τηλεόρασης. Ο Νετζντέτ δίνει περισσότερα χρήματα στον Κεμάλ, προκειμένου να κρύψει το κοριτσάκι. Στο μεταξύ, η Ασουμάν βρίσκει δουλειά στους Εμιρόγλου, ενώ η Γκοντζά μαθαίνει πως είναι έγκυος, αλλά δεν θέλει να κρατήσει το μωρό.

Η Ασουμάν αφήνει μόνες την Ελίφ και την Ιντζί στο σπίτι για να συναντήσει τον Φατίχ, τον οποίο της σύστησε η φίλη της, Μπελγκίν. Ομως, δεν ενδιαφέρεται για εκείνον, επειδή είναι φτωχός, και επιστρέφει στο σπίτι. Η Ελίφ και η Ιντζί δοκιμάζουν τα φορέματα, που ράβει η κοπέλα, αλλά καταστρέφουν ένα και η Ασουμάν γίνεται έξαλλη, όμως ξεκινά να διορθώνει αμέσως το φόρεμα, γιατί πρέπει να το παραδώσει την επόμενη μέρα. Καθώς ο Κεμάλ κάθεται στο καφενείο, ένας γείτονας του λέει: «Η κόρη σου κάθε βράδυ βγαίνει έξω και γυρίζει αργά! Κοίτα να της βάλεις όρια». Ο Κεμάλ γίνεται έξαλλος όταν το ακούει αυτό, ενώ ο ιδιοκτήτης του καφενείου, ο Σεντάτ, ο οποίος θέλει να παντρευτεί την Ασουμάν, επεμβαίνει και τον διώχνει. Θυμάστε αλήθεια την πιο πρόσφατη εξέλιξη;

Η Μελέκ, η Φεριντέ και η Τουλάι διανέμουν παντού τις αφίσες με την εξαφάνιση της Ελίφ και παράλληλα ψάχνουν για δουλειά. Η Ζεϊνέπ τις επισκέπτεται και όλες ανησυχούν για την Ελίφ. Θεωρούν πως ο Νετζντέτ έχει απαγάγει την Ελίφ, αλλά δεν έχουν στοιχεία για να το αποδείξουν. Οταν η Ζεϊνέπ τους μιλά για την κατάσταση στο κτήμα, η Τουλάι θέλει να βοηθήσει τη Ζεϊνέπ. Ο Νετζντέτ πηγαίνει να δει την Γκοντζά, αλλά εκείνη δεν θέλει να τον δει. «Εβαλες μυαλό;» τη ρωτά και εκείνη του απαντά: «Και πάλι το ίδιο θα έκανα! Αναρωτιέμαι κοτζάμ Νετζντέτ Καραπινάρ γιατί σε ενοχλεί τόσο ένα παιδί», και εκείνος της λέει: «Θα μείνεις εδώ κλεισμένη μέχρι να λογικευτείς». Παρά το γεγονός πως είναι θυμωμένος μαζί της, ο Νετζντέτ ζητά από τον Ερκούτ να πάει φαγητό και μια κουβέρτα στην Γκοντζά, χωρίς όμως να της αναφέρει πως αυτός έδωσε την εντολή…

Ο Σελίμ πηγαίνει να πάρει τη Ζεϊνέπ και η Τουλάι τους συνοδεύει στο κτήμα. Εκεί ετοιμάζει ένα γεύμα για την οικογένεια, που αρέσει σε όλους. Η Τουλάι χαίρεται πολύ. Η Ασουμάν θέλει να βρει έναν πλούσιο σύζυγο και η φίλη της, η Εμπρού, της λέει πως ένας γνωστός της, ο Τζανμπέρκ, κάνει πάρτι γενεθλίων το βράδυ και η Ασουμάν αποφασίζει να πάει και χρησιμοποιεί τον Σεντάτ για να την καλύψει στον πατέρα της, μιας και γνωρίζει πως εκείνος είναι ερωτευμένος μαζί της.

Στο καφενείο, ο Κεμάλ παίζει χαρτιά με τα λεφτά που πήρε από τον Νετζντέτ, ενώ ο Βεϊσέλ πηγαίνει στο ίδιο καφενείο. Οταν ένας από τους παίκτες πρέπει να φύγει, ο Κεμάλ ζητά από τον Βεϊσέλ να πάρει τη θέση του και εκείνος κερδίζει όλα τα χρήματα των υπολοίπων και είναι ευχαριστημένος. Η Μελέκ μοιράζει παντού τις αφίσες που αφορούν την εξαφάνιση της Ελίφ και στον δρόμο συναντά έναν δημοσιογράφο, τον Γιλμάζ, ο οποίος της προτείνει να κανονίσει να βγει στην τηλεόραση και να γνωστοποιήσει την εξαφάνιση της Ελίφ. Η Μελέκ χαίρεται πολύ.

Η Μελέκ  στο ψυχιατρείο και η Αρζού στην φυλακή! Στιγμιότυπο από την σειρά του star, Elif

«Θα αποκτήσεις αδελφάκι»

Ο Νετζντέτ λέει στη Ναζάν να πάει πρωινό στην Γκοντζά, η οποία λιποθυμά μπροστά της και εκείνη φωνάζει έναν από τους άντρες του Νετζντέτ, τον Μπεκίρ. Στο μεταξύ, ο Κεμάλ λέει στην Ασουμάν: «Ο Σεντάτ θέλει να σε παντρευτεί και κανόνισα να σε δώσω σε εκείνον, μπας και σταματήσεις τα νυχτοπερπατήματα». Η κοπέλα αντιδρά: «Δεν πρόκειται να τον παντρευτώ ποτέ», αλλά ο πατέρας της επιμένει. Η Ασουμάν είναι δυστυχισμένη και μιλά στην Εμπρού. Η Ελίφ και η Ιντζί πηγαίνουν να παραδώσουν ένα φόρεμα σε μια πλούσια οικογένεια, που έχει παιδικό πάρτι γενεθλίων. Η οικογένεια καλεί τα κορίτσια να μείνουν και να παίξουν με τα υπόλοιπα παιδιά. Η Νίσα, το κοριτσάκι που γιορτάζει, ζηλεύει την Ελίφ και την Ιντζί και προσπαθεί με κάθε τρόπο να τραβήξει την προσοχή.

Ο Νετζντέτ ενημερώνεται για τη λιποθυμία της Γκοντζά και σπεύδει στο πλευρό της. Οταν βλέπει πως δεν συνέρχεται, τη μεταφέρει στο νοσοκομείο. Η Γκοντζά ανακτά τις αισθήσεις της και οι γιατροί ανακοινώνουν πως είναι έγκυος. Ο Νετζντέτ είναι πολύ χαρούμενος, αλλά η Γκοντζά είναι θυμωμένη μαζί του: «Τι άλλαξε τώρα που έμαθες ότι είμαι έγκυος; Με είχες κλειδωμένη σε μια αποθήκη τόσο καιρό και τώρα ξαφνικά νοιάζεσαι για μένα! Δεν το θέλω αυτό το παιδί! Θα κάνω έκτρωση». Επιστρέφοντας στο σπίτι, ο Νετζντέτ ανακοινώνει με ειρωνεία στην Αρζού: «Θα αποκτήσεις αδελφάκι! Η Γκοντζά είναι έγκυος». Η Αρζού σοκάρεται και ισχυρίζεται στον Ερκούτ πως το παιδί είναι σίγουρα κάποιου άλλου: «Η Γκοντζά θα έκανε τα πάντα για τα χρήματα». Νέα γυναίκα στη ζωή του Κενάν!

Στιγμιότυπο από την σειρά του star Elif

Η Μελέκ βγαίνει στην τηλεόραση για την Ελίφ

Η Τουλάι φροντίζει την κουζίνα στο κτήμα και ο Σελίμ με τη Ζεϊνέπ νιώθουν άσχημα, αλλά εκείνη χαίρεται που βοηθά. Η Μελέκ τηλεφωνεί στη Ζεϊνέπ και την ενημερώνει πως θα μιλήσει στην τηλεόραση για την εξαφάνιση της Ελίφ και εκείνη ενημερώνει τον Κενάν. Η Ασουμάν βλέπει στην τηλεόραση την ανακοίνωση για την εξαφάνιση της Ελίφ. Οταν επιστρέφει ο Κεμάλ σπίτι, η Ασουμάν του λέει πως η Μελέκ ήταν στις ειδήσεις και πως αναζητά την Ελίφ, και πως ο πατέρας της μικρής είναι ένας πλούσιος επιχειρηματίας. Ο Κεμάλ επικοινωνεί με τον Νετζντέτ: «Η μητέρα του παιδιού που μου έδωσες βγήκε στην τηλεόραση και αναζητά την κόρη της», του λέει και ο Νετζντέτ του απαντά: «Θα σου δώσω τα διπλά, αρκεί να μη βγει ποτέ από το σπίτι η Ελίφ! Δεν πρέπει να τη δει κανείς». Ο Κεμάλ δέχεται. Ο Σεντάτ πρόκειται να έρθει να ζητήσει σε γάμο την Ασουμάν, η οποία δεν ξέρει τι να κάνει.

Ο Κενάν επισκέπτεται τη Μελέκ στο σπίτι της και οι ελπίδες όλων έχουν αναπτερωθεί μετά την εμφάνισή της στην τηλεόραση. Παράλληλα, ο Κενάν προσλαμβάνει μια νέα ομάδα ειδικών ερευνητών για να βρουν την Ελίφ. Ο Κενάν και η Μελέκ στηρίζουν ηθικά ο ένας τον άλλο. Ο Νετζντέτ κάνει ό,τι μπορεί για να τον συγχωρήσει η Γκοντζά, όμως εκείνη νιώθει να έχει χάσει την εμπιστοσύνη της και φοβάται τον Νετζντέτ και το πώς θα μεγάλωνε το παιδί τους: «Δεν σε εμπιστεύομαι! Σε φοβάμαι... Δεν ξέρω τι μέλλον θα έχει αυτό το παιδί κοντά σου».

Στιγμιότυπο από την σειρά του star Elif

Ο Βεϊσέλ πηγαίνει σπίτι για να μιλήσει στην Τουλάι αλλά δεν τη βρίσκει, έτσι δίνει χρήματα στη Μελέκ για να ξεπληρώσει το χρέος του προς εκείνη, όμως η Μελέκ υποψιάζεται πως τα έχει κερδίσει στον τζόγο και δεν τα παίρνει.

Η Μελέκ δέχεται ένα τηλεφώνημα από έναν άντρα, που ισχυρίζεται ότι η κόρη του είδε την Ελίφ και αμέσως πάνε να τον βρουν μαζί με τον Κενάν. Το κοριτσάκι τους λέει πως είδε την Ελίφ ντυμένη με κοστούμι μαζί με ένα άλλο κορίτσι, αλλά δεν ξέρει πού ζουν. Η πληροφορία για την Ελίφ δυστυχώς δεν οδηγεί πουθενά και όλοι απογοητεύονται. Ο Κενάν και η Μελέκ πιστεύουν πως όλη αυτή η ιστορία δεν είναι τίποτα άλλο παρά η φαντασία ενός μικρού παιδιού.

Η Μελέκ  στο ψυχιατρείο και η Αρζού στην φυλακή! Στιγμιότυπο από την σειρά του star, Elif

Η Ασουμάν βρίσκει δουλειά στους Εμιρόγλου

Η Φεριντέ δεν έχει πληρώσει το αέριο και οι υπάλληλοι της εταιρείας έρχονται για να διακόψουν τη σύνδεση. Η Ζεϊνέπ προθυμοποιείται να πληρώσει εκείνη τον λογαριασμό, αλλά η Φεριντέ δεν το δέχεται και τον πληρώνει η ίδια με τα τελευταία της χρήματα. Η Φεριντέ, η Τουλάι και η Μελέκ ανησυχούν πως η Ζεϊνέπ σύντομα θα ανακαλύψει ότι το εστιατόριο έχει κλείσει εξαιτίας του Βεϊσέλ. Η Ζεϊνέπ μιλά στον Σελίμ για τον απλήρωτο λογαριασμό της Φεριντέ. Επειδή και οι δύο πιστεύουν πως η δουλειά στο εστιατόριο πάει καλά, κανείς τους δεν καταλαβαίνει γιατί οι γυναίκες αντιμετωπίζουν οικονομικό πρόβλημα. Ο Σελίμ βρίσκεται για μια στιγμή μόνος με την Τουλάι και προσπαθεί να της δώσει χρήματα, αλλά εκείνη δεν τα δέχεται.

Ο Σεντάτ μαζί με τους γονείς του πηγαίνουν να ζητήσουν το χέρι της Ασουμάν, αλλά εκείνη το σκάει και πηγαίνει στη θεία της τη Ναζάν, η οποία δουλεύει στο σπίτι του Νετζντέτ. Οταν ο Κεμάλ και οι καλεσμένοι του αντιλαμβάνονται πως η Ασουμάν δεν είναι σπίτι, γίνονται έξαλλοι. «Είναι ντροπή αυτό που συνέβη», λένε οι γονείς του αγοριού, αλλά ο Κεμάλ τους ξεκαθαρίζει: «Δεν θα το αφήσω να περάσει έτσι αυτό! Η κόρη μου θα παντρευτεί τον γιο σας, θέλει δεν θέλει». Οταν φεύγουν οι καλεσμένοι, ο Κεμάλ ξεσπά στην Ελίφ και στην Ιντζί, επειδή πιστεύει πως ξέρουν πού είναι η Ασουμάν, αλλά δεν του το λένε και για τιμωρία τις κλειδώνει σε ένα δωμάτιο. Ο Νετζντέτ υπόσχεται στη Ναζάν να βοηθήσει την Ασουμάν και να της βρει και δουλειά. Θέλει να γίνει η νταντά της Τουγκτσέ στο κτήμα των Εμιρόγλου και η Ασουμάν δέχεται την προσφορά του παρά τις αντιρρήσεις της Ναζάν. Η Ιντζί ανησυχεί για την Ασουμάν και φοβάται μήπως της συμβεί κάτι κακό. Η Ελίφ προσπαθεί να την παρηγορήσει. Η Τουγκτσέ συμπαθεί πολύ την Τουλάι και χαίρεται όταν τη βλέπει. Η Γκοντζά δεν πείθει τον Νετζντέτ να κάνει έκτρωση, αλλά καταφέρνει να τον κάνει έξαλλο. Η Γκοντζά ζητά τη βοήθεια του Ερκούτ για να το σκάσει. «Δεν έχω από κάποιον άλλο να ζητήσω βοήθεια, είσαι ο μοναδικός που μπορεί να με βοηθήσει! Ερκούτ, σε παρακαλώ, βοήθησέ με να το σκάσω από τον Νετζντέτ, δεν θέλω να μείνω άλλο εδώ». Ο Ερκούτ αρνείται: «Δεν είσαι με τα καλά σου! Δεν πρόκειται να κάνω εχθρό μου τον Νετζντέτ».