OPENtv: Η κίνηση του Ιβάν Σαββίδη που θα αλλάξει τα δεδομένα!

Ανακοινώθηκε!

OPENtv: Η κίνηση του Ιβάν Σαββίδη που θα αλλάξει τα δεδομένα!

Ο Ιβάν Σαββίδης έκανε την κίνηση στο OPENtv που θα αλλάξει τα δεδομένα στο κανάλι της Παιανίας!

Ο λόγος για την Κική Σιλβεστριάδου, η οποία αναλαμβάνει σημαντικό πόστο!

Η Κική Σιλβεστριάδου αναλαμβάνει χρέη γενικής διευθύντριας του Οpen, μετά την αποχώρηση του Τζώνη Καλημέρη και της Άλκηστης Μαραγκουδάκη.

Η Κική Σιλβεστριάδου έχει σημαντική προϋπηρεσία στο Mega και είχε τη βαριά ευθύνη της μετάβασης από το Epsilon στο Open, με στόχο να λειτουργήσει το κανάλι με πλήρες πρόγραμμα, κάτι που έγινε εφικτό. Πρόσφατα έγινε και η ανακοίνωση για την εκπομπή της Ζαρίφη!

OPENtv: Η κίνηση του Ιβάν Σαββίδη που θα αλλάξει τα δεδομένα!

Τζώνη Καλημέρης: Η ατάκα για τα χρήματα που ξόδεψε ο Σαββίδης στο Open!

Ο Τζώνη Καλημέρης μίλησε για την αποχώρησή του από το Open TV και αναφέρθηκε στα χρήματα που έχει ξοδέψει ο Ιβάν Σαββίδης!

Θυμίζουμε πως ο Καλημέρης αποφάσισε να αποχωρήσει από το κανάλι της Παιανία!

Στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα μίλησε ο Τζώνη Καλημέρης, μετά το τέλος της συνεργασίας του με το OpenTV!

Mεταξύ άλλων ο πρώην Διευθύνων Σύμβουλος του καναλιού αναφέρθηκε στα χρήματα και την επένδυση που έχει κάνει ο Ιβάν Σαββίδης!

Αποσπάσματα από τη συνέντευξη

Οι φήμες λένε ότι ο Σαββίδης μετάνιωσε. Ότι έχει χάσει ένα σκασμό λεφτά. Πολλά εκατομμύρια. Πόσα ακριβώς;

«Πάνω από πενήντα εκατομμύρια»

Θεέ μου είναι πολλά. Μα καλά, τρελός ήταν και ανακατεύτηκε με τα media; Έχει λεφτά για πέταμα;

«Πρώτα από όλα τα πενήντα, τα εβδομήντα εκατομμύρια δεν είναι πολλά λεφτά. Και δεν είναι γιατί το Open, το φτιάξαμε, το οργανώσαμε και το εξοπλίσαμε από την αρχή… Από μηδενική βάση. Μάλιστα, το εξοπλίσαμε με την πιο σύγχρονη τεχνολογία, που όμοιά της δεν υπάρχει σήμερα σε κανένα άλλο κανάλι. Στο κάτω-κάτω πόσο κοστίζουν δυο βαπόρια; Τριανταπέντε εκατομμύρια το καθένα; Ε, λοιπόν είναι σαν να αγοράζεις δυο βαπόρια. Η απόδοση της επένδυσης θα έρθει αργότερα».

Τζώνη Καλημέρης: Η μεγάλη απόφαση που πήρε μετά το τέλος του από το OPEN! Μόνο εδώ!

Μόνο εδώ! Αυτή είναι η μεγάλη απόφαση που πήρε ο Τζώνη Καλημέρης μετά το τέλος του από το OPEN! Ποια τα επόμενα σχέδια του;

Πριν από λίγο έσκασε η είδηση πως η θέση του Διευθύνων Σύμβουλου του καναλιού μένει κενή αφού ο Τζένη Καλημέρης για προσωπικούς λόγους αποφάσισε να αποχωρήσει.

Ωστόσο, εγώ εδώ στο Vanda's που δεν αφήνω τίποτα να πέσει κάτω έμαθα όλη την αλήθεια και τις κινήσεις που ετοιμάζεται να κάνει τώρα που δεν έχει... τηλεοπτική στέγη!

Η αλήθεια είναι πως, όπως μου μετέφερε πολύ κοντινός του άνθρωπος είχε κουραστεί αρκετά, είχε κουραστεί αρκετά! Για τον λόγο αυτό άλλωστε μετά την αποχώρησή του δεν ετοιμάζει τίποτα.

Δεν υπάρχει καμία συζήτηση με κάποιον άλλο σταθμό και ο ίδιος έχει αποφασίσει να απέχει λίγο από τον χώρο για να ξεκουραστεί! Όπως γνωρίζω επίσης δεν του έχει γίνει καμία πρόταση για κάτι άλλο... αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί το επόμενο λεπτό..

Open tv: Η επίσημη ανακοίνωση για τον Τζώνη Καλημέρη

Με επίσημο τρόπο το Open tv έκανε γνωστή την αποχώρηση του Τζώνη Καλημέρη από το κανάλι, με την λιτή ανακοίνωση να αναφέρει: «Ανακοινώνεται ότι ο Διευθύνων Σύμβουλος του OPEN κ. Τζώνης Καλημέρης αποχωρεί από τη διοίκηση του τηλεοπτικού σταθμού για προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους. Το OPEN ευχαριστεί θερμά τον κ. Καλημέρη για τη συνεργασία και τη συνολική του συνεισφορά».