Η κόρη μου: Όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας (15-19/7)! Επεισόδια-φωτιά!

Όλα όσα θα δούμε!

Η κόρη μου: Όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας (15-19/7)! Επεισόδια-φωτιά!

Επεισόδια-φωτιά στη επιτυχημένη σειρά του ΣΚΑΪ «Η κόρη μου» αυτή την εβδομάδα (8-12/7)!

Το youweekly.gr έχει όλο το ρεπορτάζ!

Επεισόδιο 31

Μετά από μια σειρά τυχαίων γεγονότων, η Τζαντάν ανακαλύπτει δυσάρεστες πτυχές από τη ζωή του Ντεμίρ και του Ουγούρ και απογοητεύεται πικρά. Την ίδια απογοήτευση νιώθει και η μικρή Οϊκιού επειδή κανείς από τους δυο γονείς της δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων όταν τους χρειαζόταν. Τα αποτελέσματα του τεστ DNA έχουν βγει, όμως ο Ντεμίρ δε χρειάζεται καν να τα διαβάσει για να επιβεβαιώσει αυτό που ήδη νιώθει στην καρδιά του.

Επεισόδιο 32

Ο Τζεμάλ περνά στην επόμενη φάση του σχεδίου του για την καταστροφή του Ντεμίρ και του Ουγούρ. Η Οϊκιού περνά άλλη μια μέρα με τη μητέρα της και αποδεικνύει και πάλι ότι είναι πιο υπεύθυνη από εκείνη. Η Ασού δεν καταφέρνει να φερθεί ώριμα ούτε για χάρη της κόρης της, και καταλήγει να τη βάζει ακόμη μια φορά σε κίνδυνο.

Επεισόδιο 33

Έχει έρθει η ημέρα της δεύτερης ακρόασης για την κηδεμονία της Οϊκιού και οι δυο γονείς της διασταυρώνουν τα ξίφη τους μπροστά στο δικαστή. Η απόφασή του όμως θα εξαρτηθεί από την επιθυμία της ίδιας της μικρής Οϊκιού. Όταν έρχεται η σειρά της να δηλώσει με ποιον θέλει να μείνει, η απόφασή της θα σοκάρει τους πάντες.

Επεισόδιο 34

Η ευθύνη της Οϊκιού περνά πλέον στην Ασού. Ο Ντεμίρ βρίσκεται για πρώτη φορά εδώ και πολύ καιρό αντιμέτωπος με μια ελευθερία που είχε ξεχάσει και η οποία δεν τον γεμίζει πια όπως παλιά. Η Οϊκιού δεν αποκαλύπτει σε κανέναν γιατί επέλεξε να μείνει με τη μητέρα της, φαίνεται όμως ότι η απόφασή της δεν της βγαίνει σε καλό.

Επεισόδιο 35

Το τελευταίο κόλπο του Ουγούρ και του Ντεμίρ αποδεικνύεται παγίδα, και η κατάληξη θα είναι τραγική και για τους δύο. Εν τω μεταξύ, η Τζαντάν αποκαλύπτει στην Ασού την αλήθεια για την κατάσταση της μικρής Οϊκιού.

Θυμάστε τι είδαμε στο επεισόδιο της Παρασκευής;

Κατερίνα Ζαρίφη - Παύλος Σταματόπουλος: Το trailer της εκπομπής τους! (Βίντεο)

Η εκπομπή της Κατερίνας Ζαρίφη του Παύλου Σταματόπουλου και του Ηλία Γκότση βγαίνει στον αέρα του Open!

Η Κατερίνα Ζαρίφη και ο Παύλος Σταματόπουλος παρέα με τον Ηλία Γκότση θα μας καλημερίζουν από τις 15 Ιουλίου και κάθε μέρα στις 10:00 στη νέα εκπομπή του Open, "Καλοκαίρι #not".

Υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του πολύ έμπειρου Αντώνη Περούλη, οι παρουσιαστές βρίσκονται στο αυτοκίνητο, ταλαιπωρημένοι από την κίνηση και με την σκέψη ότι το καλοκαίρι θα είναι διαφορετικό γι΄αυτούς και θα τους βρει στο πλατό.

Ξαφνικά, η Κατερίνα Ζαρίφη και ο Παύλος Σταματόπουλος, ανακαλύπτουν ότι στα πίσω καθίσματα βρίσκεται η Μπέσσυ Αργυράκη, ενώ τραγουδάει ένα από τα πιο αγαπημένα της τραγούδια.

Δείτε το τρέιλερ του "Καλοκαίρι #not":