Αστέρια στην Άμμο: Ο Ίωνας υποψιάζεται πως κάτι δεν πάει καλά με την Αριάδνη! Οι εξελίξεις 2/10!

Δείτε το σημερινό επεισόδιο!

Αστέρια στην Άμμο: Ο Ίωνας υποψιάζεται πως κάτι δεν πάει καλά με την Αριάδνη! Οι εξελίξεις 2/10!

Έχουμε όλες τις εξελίξεις για σήμερα 2/10 στην καθημερινή σειρά «Αστέρια στην Άμμο». Ο Ίωνας υποψιάζεται πως κάτι δεν πάει καλά με την Αριάδνη.

Τετάρτη 02 Οκτωβρίου – Επεισόδιο 15. O Ίωνας πριν το γάμο του πρέπει να μάθει την αλήθεια!

Ο Ίωνας υποψιάζεται πως κάτι δεν πάει καλά με την Αριάδνη και προσπαθεί να βρει απαντήσεις στα ερωτήματά του. Ο Λουκάς έρχεται όλο και πιο κοντά με τη Νίκη, η οποία έχει αρχίσει να τον εμπιστεύεται. Η Δέσποινα λέει στην Αλεξία πως έχει στην κατοχή της ηχογραφημένο υλικό που αποδεικνύει τα σχέδια του Νικηφόρου και του Μάξιμου, δίχως όμως να γνωρίζει πως ο Μάξιμος ακούει τα πάντα. Η Βέρα αποφασίζει να κάνει ό,τι μπορεί για να υιοθετήσει τη μικρή Αγάπη. Στο μεταξύ ο Αλέξανδρος διαπιστώνει πως η Μαριάννα είναι ζευγάρι με τον Αντώνη.

Αστέρια στην άμμο: Δείτε τον σύντροφο της πρωταγωνίστριας! Είναι κούκλος και ηθοποιός!

Δείτε για πρώτη φορά τον σύντροφο της πρωταγωνίστριας της σειράς «Αστέρια στην άμμο». Είναι κούκλος και ζουν έναν όμορφο έρωτα.

Μπορεί στην σειρά που βλέπουμε και σήμερα, να είναι ερωτευμένη με τον Ρένο Ρώτα, ωστόσο στην ζωή είναι ζευγάρι με τον Κύπριο ηθοποιό Γρηγόρη Γεωργίου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Real Life, η Λαμπρινή Σκρέκα είναι πολύ ερωτευμένη και ευτυχισμένη και έχει σχέση εδώ και τρία χρόνια και ήδη συγκατοικεί με τον αγαπημένο της.

«Ζουν έναν μεγάλο έρωτα, που όμως δεν επιθυμούν να προβάλλουν. Μοιράζονται την κοινή πεποίθηση ότι πρέπει να απασχολούν τη δημοσιότητα μόνο μέσω της δουλειάς τους. Ο ένας στηρίζει τον άλλον, με τον Γρηγόρη να είναι πολύ χαρούμενος με το νέο επαγγελματικό βήμα της Λαμπρινής», δηλώνει πηγή από το περιβάλλον τους.

Αστέρια στην άμμο

Αστέρια στην άμμοΑστέρια στην άμμο