Άγριες Μέλισσες: Μια αποκάλυψη για τον θάνατο του Γιάννου φέρνει ανατροπές! Εξελίξεις που συγκλονίζουν 16/10!

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Άγριες Μέλισσες: Μια αποκάλυψη για τον θάνατο του Γιάννου φέρνει ανατροπές! Εξελίξεις που συγκλονίζουν 16/10!

Μια αποκάλυψη για τον θάνατο του Γιάννου φέρνει ανατροπές στην σειρά «Άγριες Μέλισσες» και οι εξελίξεις σήμερα 16/10 συγκλονίζουν.

Τα επεισόδια της προηγούμενης εβδομάδας τα έχετε δει;

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 12
Ο Δούκας δείχνει να σκέφτεται την ιδέα του Κωνσταντή να παντρέψει τον Νικηφόρο με την Ασημίνα, προκειμένου να βάλει στο χέρι τα χωράφια της Ελένης. Η Μυρσίνη, όμως, έχει να προτείνει στον Δούκα ένα παράτολμο σχέδιο για να αποκτήσει αυτό που θέλει. Παράλληλα η Ελένη επισκέπτεται μαζί με τις αδερφές της το καφενείο, προκαλώντας τις αντιδράσεις των αντρών. Όταν ο Κωνσταντής κάνει την εμφάνιση του, η κατάσταση εκτροχιάζεται. Ο Μελέτης αποφασίζει να αποκαλύψει στον Δούκα τις συναντήσεις της γυναίκας του με τον Κυπραίο, ενώ ο Προύσαλης ανακαλύπτει κάτι για τη βραδιά της αυτοκτονίας του Γιάννου, που θα ενισχύσει τις υποψίες του Νέστορα για το ρόλο του Δούκα στο θάνατο του ανιψιού του. Την ίδια στιγμή ο Νικηφόρος μαθαίνει την απόφαση της Ασημίνας για το προξενιό και η ώρα της αλήθειας φτάνει για όλους.

Άγριες Μέλισσες: Ηθοποιός έδωσε Spoiler μεγατόνων! Αυτή είναι η σκηνή που θα κάνει το κοινό να «καταρρεύσει»! (Βίντεο)

Ηθοποιός της νέας επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες» έδωσε ένα spoiler μεγατόνων! Αποκαλύπτει πως αυτή είναι η σκηνή που θα κάνει το κοινό να «καταρρεύσει»!

Ο γνωστός ηθοποιός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Το πρωινό» και μίλησε για τη σειρά του ΑΝΤ1 και δε δίστασε να κάνει αποκαλύψεις «βόμβα»!

Ο Ιωάννης Αθανασόπουλος ή ο τηλεοπτικός «Γιάννος» αναφέρθηκε στα μηνύματα που δέχθηκε από τη συμμετοχή του στις Άγριες Μέλισσες και ήταν συγκινημένος.

Ο Ιωάννης είπε χαρακτηριστικά για τον ρόλο του:

«Αυτός ο ήρωας είναι τόσο καλός, αγνός , δίκαιος, αμερόληπτος, ευθύς στα συναισθήματά του, ακόμα και στο θυμό του, στον έρωτά του… είναι πραγματικά για μένα σαν ένας λαϊκός ήρωας…

Θα με δείτε στο δέκατο τέταρτο επεισόδιο, μία πολύ συγκινητική στιγμή. Θα δακρύσετε, θα κλάψετε»!

Τι ακριβώς θα δούμε; Δείτε όσα είπε ο «Γιάννος» στο σχετικό βίντεο:

Αλέξης Γεωργούλης: Ο ρόλος που θα υποδυόταν στις «Άγριες Μέλισσες» και ο λόγος που αρνήθηκε! (Βίντεο)

Μαρία Κίτσου: Έβγαλε στην φόρα φωτογραφίες από backstage σκηνές της σειράς Άγριες Μέλισσες!

Η Μαρία Κίτσου, η πρωταγωνίστρια της σειράς «Άγριες Μέλισσες», έβγαλε στην φόρα backstage φωτογραφίες της δραματικής σειράς.

Η τηλεοπτική «Λενιώ» έχει αγαπηθεί πολύ από τους τηλεθεατές, οι οποίοι της στέλνουν καθημερινά μηνύματα και εκφράζουν τον θαυμασμό τους.

Πριν από λίγες ώρες θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μερικές φωτογραφίες από τις backstage σκηνές της σειράς.

«Το ένα φέρνει το άλλο και στο τέλος κάνεις τον απολογισμό σου… Ένα μικρό story πίσω από τις backstage photo», έγραψε στην λεζάντα της.

Μαρία Κίτσου backstage σκηνές Άγριες Μέλισσες!

Μαρία Κίτσου backstage σκηνές Άγριες Μέλισσες!

Μαρία Κίτσου backstage σκηνές Άγριες Μέλισσες!