Γυναίκα χωρίς όνομα: Αποκλειστικό! Αυτός είναι το τέλος της σειράς!

Το μεγάλο φινάλε με αποκαλύψεις, μόνο εδώ!

Γυναίκα χωρίς όνομα: Αποκλειστικό! Αυτός είναι το τέλος της σειράς!

Έχουμε αποκλειστικό ρεπορτάζ για την καθημερινή σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα». Αυτό είναι το τέλος των πρωταγωνιστών για την σεζόν.

Η καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 έχει καθηλώσει τους τηλεθεατές και οι ανατροπές στη ζωή των ηρώων διαδέχονται η μία την άλλη. Μέχρι να γραφτούν οι τίτλοι τέλους για τη φετινή σεζόν έχουν να συμβούν πολλά. Το TV24, όμως, βρήκε και σας αποκαλύπτει το μεγάλο φινάλε!

Γυναίκα χωρίς όνομα: Σούπερ αποκλειστικό! Η Έλλη μαθαίνει για την Κάτια και την Μαρίνα! «Μου έκλεψες την μάνα μου»!

Η Κάτια βρίσκει τη μνήμη της

Πέρυσι η Μαρίνα αναγκάστηκε να κρύψει την ταυτότητά της και να γίνει η «Γυναίκα χωρίς όνομα». Τη φετινή σεζόν τη θέση της πήρε η Κάτια. Το μαρτύριό της ξεκίνησε από τη στιγμή που αποφάσισε να πάρει τη θέση της κόρης της και να ομολογήσει ότι εκείνη πυροβόλησε τον Φώτη, μπαίνοντας στη φυλακή. Δεν το μετάνιωσε ούτε στιγμή. Στο σωφρονιστικό ίδρυμα αντιμετώπισε την έχθρα των συγκρατουμένων της, χτυπήθηκε σχεδόν θανάσιμα, έχασε τη μνήμη της. Από το νοσοκομείο που νοσηλευόταν απήχθη από τον Νίκο, που στα χέρια του πέρασε βασανιστικά αλλά βρήκε και τον έρωτα στο πρόσωπο του Αργύρη. Τώρα είναι κυνηγημένη από τη Μάρθα, που θέλει πάντα να την εξοντώσει. Στο κατόπι της είναι και ο Νίκος, που δεν της συγχωρεί την προδοσία. Η μνήμη της γυναίκας αρχίζει να επανέρχεται σταδιακά και να ενώνει τα κομμάτια του παζλ. Κάποια στιγμή από ένα δυνατό σοκ θα τα ξαναθυμηθεί όλα και τότε οι ρόλοι θα αλλάξουν και από κυνηγημένη θα γίνει... κυνηγός, για να εκδικηθεί αυτούς που της έκαναν τόσο κακό. Και ο Αργύρης θα είναι πάντα δίπλα της.

Η Μαρίνα και η Κάτια επιτέλους συναντιούνται

Οταν η Μαρίνα έμαθε ότι η Κάτια είναι μάνα της, δεν πρόλαβε να της πει αυτά που κρύβει στην καρδιά της. Μέσα της την έχει συγχωρήσει για όλα. Την κατάλαβε. Τη δικαιολόγησε. Ομως δεν είχε ποτέ την ευκαιρία ούτε να την αποκαλέσει «μαμά» ούτε να τη σφίξει στην αγκαλιά της. Αυτήν τη στιγμή την περιμένει γεμάτη λαχτάρα. Και η Κάτια όμως, παρόλο που ήθελε τόσο πολύ να της πει ότι είναι η μητέρα της, δεν είχε την ευκαιρία. Η αμνησία τής στέρησε τα πάντα. Και όχι μόνο αυτό. Την έβαλε σε θανάσιμο κίνδυνο. Ομως θα έρθει η στιγμή που οι δυο γυναίκες θα βρεθούν και πάλι μαζί. Πρόκειται για την πιο συγκινητική σκηνή της σεζόν. Στην αρχή οι δυο γυναίκες θα μιλήσουν με τα μάτια. Δεν θα χρειαστεί να πουν πολλά. Θα έχουν μια συστολή, αλλά ο πάγος θα σπάσει γρήγορα και η μία θα βρεθεί στην αγκαλιά της άλλης.

Ο Νίκος είναι ο δολοφόνος της γυναίκας του

Ολοι γνωρίζουν πως η γυναίκα του Νίκου δολοφονήθηκε, αλλά αυτό το έγκλημα δεν εξιχνιάστηκε ποτέ. Η κόρη του η Κλειώ ήταν τότε μικρό κοριτσάκι και βρέθηκε μπροστά στο άψυχο κορμί της μητέρας της, βλέποντας μια αντρική φιγούρα να απομακρύνεται. Από τότε ο εφιάλτης έρχεται συνέχεια για να την αναστατώσει. Η κοπέλα θα αναγνωρίσει στο πρόσωπό του Φώτη τον φονιά της μάνας της. Τότε θα ξυπνήσει το μίσος μέσα της και η ανάγκη να πάρει εκδίκηση. Γίνεται σκοπός της ζωής της. Ομως η πραγματικότητα είναι άλλη. Η βία είναι η δεύτερη φύση του Νίκου και ξυπνάει στις γυναίκες που θεωρεί κτήμα του. Με την παραμικρή αντίρρηση χάνει τον έλεγχο. Κατηγορεί τους άλλους για τις πράξεις του και ζηλεύει παθολογικά. Οι αντιδράσεις του είναι έντονες. Η γυναίκα του είχε πέσει θύμα κακοποίησης από εκείνον. Δεν ήταν λίγες οι φορές που ο άντρας της την είχε χτυπήσει πολύ άσχημα. Για αυτό ήθελε να φύγει, αλλά δεν έβρισκε το κουράγιο. Οταν προσπάθησε να το κάνει, έχασε την ίδια της τη ζωή. Γιατί ο Νίκος δεν θα την άφηνε ποτέ να τον εγκαταλείψει. Στην προσπάθειά της να διαφύγει, εκείνος τη δολοφόνησε.

Το σοκ της Κλειώς

Η Κλειώ θα μάθει ότι ο ίδιος της ο πατέρας σκότωσε τη μάνα της και θα διαλυθεί. Τόσο καιρό μηχανευόταν πώς να σκοτώσει τον λάθος άνθρωπο, τον Φώτη. Προσπάθησε να το κάνει, αλλά δεν τα κατάφερε, και ευτυχώς. Η κοπέλα κοντεύει να τρελαθεί. Εκεί που νόμιζε ότι η ζωή της με τον Κωστή θα ήταν ευτυχισμένη και ότι βρήκε έναν άνθρωπο να ζήσει όμορφα μαζί του, όλα γίνονται σκόνη. Ο Νίκος δεν θα έχει καλή κατάληξη και το τέλος του θα είναι τραγικό.

Η Ελλη μαθαίνει τι ενώνει την Κάτια με τη Μαρίνα

Μαρίνα και Ελλη συμμαχούν προκειμένου να βρουν την Κάτια. Ομως η Ελλη δεν σταματά ποτέ να αναρωτιέται γιατί η Μαρίνα δείχνει τόσο μεγάλο ενδιαφέρον για μια γυναίκα που της έκανε μεγάλο κακό. Με τίποτα, όμως, δεν μπορεί να βάλει στο μυαλό της ότι είναι κόρη της Κάτιας. Δεν γνωρίζει ούτε ότι η κοπέλα είναι υιοθετημένη, ούτε ότι ο Φώτης είναι ο πατέρας της και δεν έχει μάθει ποτέ ότι η κόρη της Κάτιας, που όλοι θεωρούσαν νεκρή, ζει. Οταν θα ακούσει τη μεγάλη αλήθεια, το πλήγμα για εκείνη δεν θα είναι απλώς βαρύ. Θα χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της. Η Κάτια ήταν ο μόνος άνθρωπος που θεωρούσε ότι τη στήριζε πάντα. Οτι είναι η πραγματική της μάνα κι ας ζει η γυναίκα που τη γέννησε. Η Μαρίνα στο παρελθόν τής είχε πάρει τον Κωστή. Και τώρα έρχεται να της πάρει την ίδια της τη μάνα. Τον άνθρωπο που είναι ο βράχος της. Η αντίδρασή της θα είναι τόσο έντονη που θα χάσει σχεδόν τα λογικά της. Θα νιώσει πιο μόνη από ποτέ και για μία ακόμη φορά η Μαρίνα θα γίνει η απόλυτη εχθρά της, αφού δεν θέλει να μοιραστεί τη μάνα της με καμία άλλη. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ TV24 ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,50 ΕΥΡΩ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΓΑΡΝΕΛΗ

Γυναίκα χωρίς όνομα: Αποκλειστικό! «Δεν είναι παιδί σου» - Η Ιωάννα σοκάρει τον Μιχάλη!

Αποκλειστικό ρεπορτάζ για την καθημερινή σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα». Η Ιωάννα σοκάρει τον Μιχάλη - «Δεν είναι παιδί σου», αποκαλύπτει.

Η Ιωάννα καταφέρνει με την εγκυμοσύνη της να χωρίσει τον Μιχάλη και τη Μαρίνα και να κερδίσει έδαφος στη ζωή του άντρα που είναι ερωτευμένη. Όμως δεν είναι και τόσο ειλικρινής όσο θέλει οι άλλοι να πιστεύουν.

Η είδηση ότι το παιδί που περιμένει η Ιωάννα είναι του Μιχάλη έχει φέρει μεγάλη αναστάτωση στο ζευγάρι. Η γυναίκα αυτή εμφανίστηκε από το πουθενά και σε μια στιγμή κατέστρεψε την ευτυχία τους. Η Μαρίνα δεν μπορεί να δεχτεί με τίποτα ότι ο άντρας που είναι τρελά ερωτευμένη πήγε με μια άλλη γυναίκα και το χειρότερο, ότι εκείνη θα γίνει μητέρα του παιδιού του. Οσο κι αν προσπάθησε να τον συγχωρήσει, τελικά δεν τα κατάφερε. Από την άλλη, ξέροντας πώς είναι να είσαι μόνη στη ζωή με ένα παιδί, δεν θα τολμούσε να κάνει κακό σε αυτό το μωρό που πρόκειται να γεννηθεί και να του στερήσει την οικογένειά του. Βέβαια, κανείς ποτέ δεν αναρωτήθηκε αν η Ιωάννα λέει την αλήθεια ή όχι. Ούτε καν η Μάρθα, η οποία είναι καχύποπτη με όλους όσοι εμπλέκονται με τη Μαρίνα. Είναι οι πάντες πεπεισμένοι ότι τα πράγματα έχουν γίνει όπως τα αναφέρει η κοπέλα και από κανενός το μυαλό δεν έχει περάσει να ζητήσει με τη γέννησή του να γίνει τεστ πατρότητας.

Η Ιωάννα με τη στάση της δεν αφήνει κανένα περιθώριο να αμφισβητηθούν όσα λέει. Και οι κινήσεις της δεν προδίδουν κάτι διαφορετικό. Αλλωστε μόνη της έχει προτείνει να εξαφανιστεί από τη ζωή του Μιχάλη και της Μαρίνας και να αναλάβει την ευθύνη του παιδιού, κάτι βέβαια που κανείς δεν δέχτηκε. Η παρουσία της και μόνο, όμως, είναι αρκετή για να πάρει η Μαρίνα την απόφαση να διώξει τον Μιχάλη από κοντά της και να τον σπρώξει στην αγκαλιά της Ιωάννας. Εκείνη πονάει, κλαίει, ξέρει ότι δεν θα αγαπήσει άλλον τόσο πολύ, όμως δεν κάνει πίσω. Μάλιστα δημιουργεί σχέση με τον Χατζή, θέλοντας να δείξει σε όλους ότι προχώρησε, αλλά και να μην αφήσει κανένα περιθώριο στον Μιχάλη να νομίσει ότι μπορεί να γυρίσει πίσω σε εκείνη.

Ιωάννα και Μιχάλης γίνονται ζευγάρι

Ο Μιχάλης έρχεται όλο και πιο κοντά με την Ιωάννα, που κερδίζει έδαφος. Με τη Μαρίνα να τον έχει διώξει από κοντά της και νιώθοντας ακόμη μεγαλύτερη ευθύνη για το παιδί που έρχεται, ζει και δημιουργεί σχέση με τη μητέρα του. Μιχάλης και Ιωάννα γίνονται ζευγάρι. Μόνο που τελικά θα αποδειχθεί ότι η αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική από αυτήν που υπερασπίζεται η κοπέλα. Γιατί το παιδί δεν είναι δικό του. Μπορεί αυτό να το έχει πιστέψει και η ίδια η Ιωάννα ή να ήθελε να το πιστέψει βαθιά μέσα της, όμως ο Μιχάλης δεν ήταν ο μόνος άντρας με τον οποίο τη συγκεκριμένη περίοδο είχε έρθει σε επαφή. Η αλήθεια είναι καλά κρυμμένη. Σίγουρα η κοπέλα ξέρει ότι ο Μιχάλης θα είναι ο ιδανικός σύντροφος και ένας υπέροχος πατέρας. Θέλει κι εκείνη να ζήσει το όνειρο. Να νιώσει ότι την αγαπούν. Η αντιμετώπισή του, η τρυφερότητα και το ενδιαφέρον που της δείχνει την έχουν καταγοητεύσει. Τον έχει ερωτευτεί πραγματικά. Ομως τα δεδομένα δεν αλλάζουν. Το παιδί δεν είναι του Μιχάλη. Η αποκάλυψη θα αργήσει πολύ να γίνει. «Δεν είναι δικό σου το παιδί», θα του πει τελικά όταν έρθει εκείνη η στιγμή. Ομως το κακό, το να χωρίσουν ο Μιχάλης και η Μαρίνα, έχει συμβεί κι έχει ανοίξει πληγές που μεγαλώνουν το χάος που έχει δημιουργηθεί ανάμεσά τους. Το ερώτημα που προκύπτει τώρα είναι: Θα είναι αργά για τη Μαρίνα και τον Μιχάλη;

Πηγή: tv24

ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΓΑΡΝΕΛΗ