Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

8 Λέξεις: Συνταρακτικές εξελίξεις στα επεισόδια της εβδομάδας (18-21/11)!

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

8 Λέξεις: Συνταρακτικές εξελίξεις στα επεισόδια της εβδομάδας (18-21/11)!
TV24 17.11.2019 14:47
Follow us on Google News

Σας έχουμε όλες τις συνταρακτικές εξελίξεις στα επεισόδια αυτής της εβδομάδα (18-21/11) της σειράς του ΣΚΑΪ, «8 Λέξεις».

Δείτε αναλυτικά:

8 Λέξεις: Εξελίξεις "φωτιά" στο σημερινό επεισόδιο (7/11)! Η Ιφιγένεια προσπαθεί να επανορθώσει για όσα έκανε στον Βασίλη!

ΔΕΥΤΕΡΑ 18/11 (ΕΠ 85):

Η Έρση δείχνει αποφασισμένη να τελειώνει μια για πάντα με τον Οδυσσέα και να βγει απ΄ τη ζωή του, αλλά αυτός ξαφνιασμένος με την απόφασή της, ζητάει περισσότερες εξηγήσεις. Η κουβέντα που θα κάνουν φανερώνει μια Έρση πολύ διαφορετική και αποφασισμένη πλέον να διατηρήσει την προσωπική της αξιοπρέπεια και ελευθερία. Ο Οδυσσέας απογοητευμένος και στενοχωρημένος, δεν μπορεί παρά να δεχτεί την απόφασή της. Ο Μιχαήλ μιλάει στην Ρωξάνη για το πώς έπιασε την Ηλιάνα με τον αδερφό του και για όλα όσα ακολούθησαν, προσπαθώντας να την κάνει να μη νιώθει τύψεις για τη σχέση τους. Στο τέλος αυτής της συζήτησης η Ρωξάνη του υπόσχεται να είναι μαζί του σε όλη αυτή την περιπέτεια που περνάει. Ο Σίμος ανεβάζει στο σάιτ του, την είδηση για τον εγκλεισμό της Ηλιάνας σε ψυχιατρική κλινική και αυτή η δημοσιοποίηση ανοίγει τον ασκό του Αιόλου για όλους. Ο Οδυσσέας βάζει στον Νικηφόρο να ακούσει τις ηχογραφήσεις όπου ακούγεται να «συνωμοτεί» με τη Γκρέις και πλέον ο Νικηφόρος είναι υποχρεωμένος να ανοίξει τα χαρτιά του.


ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 86:

Η Γκρέις μιλάει στον Οδυσσέα και του λέει όλη την αλήθεια για το παρελθόν της, για τον λόγο που βρίσκεται στην Κέρκυρα, καθώς και για τον πατέρα του τον Μάρκο Καλλέργη. Αμέσως μετά ο Οδυσσέας βρίσκει τη Ναυσικά και της λέει πως ο Μάρκος, ζει! Ο Φοίβος πάει σε άλλη μια διάλεξη της Σοφίας και ερωτεύεται ακόμα περισσότερο το μυαλό της… και όχι μόνο! Μετά από την ίντριγκα που έστησε η Ράνια, ο Έκτορας δεν έχει άλλη επιλογή από το να την απολύσει και να την βγάλει εντελώς από τη ζωή του. Ο Αλέκος διεκδικεί έντονα την Γκρέις και μένει άναυδος με την αντίδρασή της. Η Ιφιγένεια πάει στο βιβλιοπωλείο του Σπύρου και του δείχνει πως γίνονται οι σωστές πωλήσεις! Ο Δημήτρης επισκέπτεται το γραφείο του Σίμου και του κάνει επίθεση άνευ προηγουμένου γι’ αυτά που γράφει στο σάιτ για την Ηλιάνα. Ο Μιλτιάδης ακούει την Κατερίνα που μιλάει με τον Αλέκο στο τηλέφωνο και στήνουν ίντριγκα και χωρίς δεύτερη σκέψη της ζητάει διαζύγιο! Ο Νικηφόρος δεν μπορεί να συγκρατήσει άλλο τα συναισθήματά του προς την Εύα…

ΤΡΙΤΗ 19/11 ( ΕΠ 87):

Η Εύα δίνει το πράσινο φως στον Νικηφόρο κι αυτός αρχίζει να την διεκδικεί ερωτικά. Την ίδια ώρα Μιλτιάδης και Κατερίνα φτάνουν στα πρόθυρα του χωρισμού, ενώ ο Φοίβος που εντοπίζει ότι κάτι έχει συμβεί ανάμεσά τους, δεν μπορεί να πιστέψει ότι οι γονείς του οδηγούνται στο διαζύγιο. Η Γκρέις απαντά σε όλες τις απορίες της Ναυσικάς, αλλά η Ναυσικά δεν δείχνει να πείθεται από την ιστορία της. Ο Σίμος βρίσκει το γραφείο του κατεστραμμένο και οι υποψίες του πέφτουν πάνω στον Δημήτρη. Παράλληλα ο Άκης ενημερώνει τον Δημήτρη πως έχει ένα ακόμα παιδί που σκοπεύει να αναγνωρίσει, γεγονός που τον κάνει έξαλλο. Ο Μιχαήλ αποφασίζει να πάρει την προσωρινή επιμέλεια του παιδιού μιας και η Ηλιάνα χρήζει περαιτέρω νοσηλείας. Η Στέλλα μιλάει ανοιχτά στον Έκτορα για το παρελθόν της…

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 88:

Οι πληροφορίες που συλλέγει η Έρση για την Γκρέις έρχονται να ανατρέψουν τα δεδομένα, καθώς η δημοσιογράφος δεν είναι τελικά αυτό που φαίνεται. Ο Φοίβος ενημερώνει τον Λουκά πως οι γονείς του χωρίζουν κι εκείνος αναλαμβάνει να εξομαλύνει την κατάσταση. Ο Σίμος απειλεί ανοιχτά τον Δημήτρη μετά την καταστροφή του γραφείου του και ζητάει δανεικά από τον Λεωνίδα για να το ξαναφτιάξει. Παράλληλα ο Δημήτρης ξεκαθαρίζει στον Άκη πως αν αναγνωρίσει το παιδί, θέλει μεγαλύτερο ποσοστό στα περιουσιακά, διαφορετικά δεν θα ξαναπατήσει στην εταιρεία. Ο Μιλτιάδης επιμένει στην απόφασή του για διαζύγιο ενώ η Κατερίνα δεν δείχνει κανένα σημάδι μεταμέλειας. Η Σμαράγδα και ο Λουκάς αποφασίζουν να δοκιμάσουν την τύχη τους στην πόκα. Κι ενώ ο Οδυσσέας και η Ναυσικά απολαμβάνουν το δείπνο τους, γίνονται μάρτυρες μιας περίεργης επίθεσης.. Κάποιος άντρας δέρνει καταμεσής του δρόμου την Γκρέις.

TΕΤΑΡΤΗ 20/11 (ΕΠ 89):

Η Γκρέις κατηγορεί ευθέως τη Ναυσικά και τον Οδυσσέα για τον ξυλοδαρμό και τους απειλεί ότι θα τους εκδικηθεί! Η Σμαράγδα και ο Λουκάς αναμετριούνται στα χαρτιά και ο νικητής πάει σπίτι με την τσέπη γεμάτη! Χωρίς να περιμένει καθόλου, η Γκρέις εξαπολύει αντεπίθεση κατά της οικογένειας Καλλέργη. Ο Άκης επισκέπτεται την Ηλιάνα στην ψυχιατρική κλινική και δυστυχώς είναι παρόν σε μια νευρική της κρίση. Ο Δημήτρης συναντιέται με την Ευγενία και οι δυο τους κάνουν μια αναδρομή στη σχέση τους. Ο Μιχαήλ παίρνει είδηση τον πόλεμο που άνοιξε μαζί του η Γκρέις και εξαγριώνεται. Η Σοφία μιλάει στον Φοίβο για τον πρώην της και επιμένει ότι πρέπει να τους γνωρίσει. Ο Μητροφάνης παίρνει φόρα και ανεβάζει την “ταρίφα” του Άκη στις 200 χιλιάδες μηνιαίως! Η Ηλιάνα δεν αντέχει άλλο μέσα στην κλινική και το βράδυ, όταν όλοι κοιμούνται, το σκάει!

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 90:

Η Ηλιάνα το έχει σκάσει από την κλινική και κατά τη διάρκεια της νύχτας, δεν την παίρνει είδηση κανένας. Επικοινωνεί τηλεφωνικά με την Ελένη, η οποία για μια ακόμα φορά, θα πάρει το μέρος της Ηλιάνας και θα στήσουν ένα κόλπο προκειμένου να δει τη μικρή Αριάδνη. Στο μεταξύ, ο Μιχαήλ είναι στη Βουλή και κανένας δεν μπορεί να τον ειδοποιήσει. Από την άλλη ο Άκης έχει πάει με τη Σμαράγδα να υπογράψουν τα χαρτιά για την αναγνώριση του μωρού. Ο Σίμος απελπισμένος από την οικονομική του κατάσταση, πάει και παίζει χαρτιά με σκοπό να κερδίσει, αλλά η επιστροφή του στο σπίτι του δεν είναι και τόσο ευχάριστη, καθώς βλέπει την Εύα με τον Νικηφόρο και γίνεται για μια ακόμα φορά έξαλλος, αφού καταλαβαίνει ότι δεν μπορεί να σταματήσει αυτό που συμβαίνει μπροστά στα μάτια του. Κι ενώ ο Μιλτιάδης έχει φύγει από το σπίτι και μένει σε ξενοδοχείο, η Ιφιγένεια προτείνει στην Κατερίνα να μεσολαβήσει για να τους συμφιλιώσει, αλλά η μητέρα της αρνείται να την ανακατέψει σ’ αυτή τη διαμάχη. Όταν ο Μιχαήλ θα γυρίσει στο σπίτι και θα βρει εκεί την Ηλιάνα, ο θυμός του δεν θα έχει όρια!

ΠΕΜΠΤΗ 21.11(ΕΠ 91):

Ο Μιχαήλ και ο Άκης βρίσκουν την Ηλιάνα στο σπίτι και την αναγκάζουν να γυρίσει στην κλινική, προκαλώντας την αντίδραση της μικρής Αριάδνης που θέλει να μείνει με τη μητέρα της. Ο Αλέκος επιστρέφει στην Αθήνα και η Κατερίνα του προτείνει να ρίξει όλο το φταίξιμο της συνωμοσίας πάνω της προκειμένου να γλιτώσει από την οργή του Μιχαήλ. Ο Οδυσσέας είναι όλο νεύρα, αλλά δεν λέει να παραδεχτεί σε κανέναν ότι του λείπει η Έρση. Παράλληλα πιέζει την Γκρέις για απαντήσεις, όμως εκείνη κρατάει τα χαρτιά της κλειστά. Ο Δημήτρης μαθαίνει πως ο Άκης προχώρησε στην αναγνώριση του παιδιού και φεύγει από την εταιρεία. Βρίσκει παρηγοριά στην αγκαλιά της Ευγενίας. Η Εύα κάνει το χατίρι στην Ολυμπία και φέρνουν στο σπίτι ένα κουταβάκι, τη Ρόζι. Ο Σίμος, στην προσπάθειά του να ρεφάρει, πάει σε κυριλέ λέσχη και πέφτει πάνω στη Σμαράγδα, που παρόλο που δεν τον γνωρίζει, του δανείζει χρήματα την ώρα που χάνει. Ο Μιχαήλ αποφασίζει να αντιμετωπίσει τον Αλέκο κι αυτή τη φορά δεν δείχνει διατεθειμένος να του χαριστεί στο όνομα της φιλίας τους.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 92:

Ο Μιχαήλ στριμώχνει τον Αλέκο, όμως εκείνος έχει κρυμμένους άσσους στο μανίκι του και με την μέθοδο της αντεπίθεσης και του εκβιασμού καταφέρνει να διατηρήσει τη θέση του στο κόμμα. Ο Οδυσσέας αρχίζει να νιώθει όλο και πιο έντονα την απουσία της Έρσης, αλλά δεν κάνει καμία κίνηση για να της το δείξει. Η Ιφιγένεια όμως αναλαμβάνει να μεσολαβήσει, πίσω από την πλάτη και των δύο, για να τους φέρει και πάλι κοντά. Ο Δημήτρης επιστρέφει στην Ευγενία, αλλά με σκληρούς όρους. Ο Οδυσσέας έρχεται αντιμέτωπος με τον άντρα που επιτέθηκε στην Γκρέις κι αυτό που θα μάθει θα περιπλέξει ακόμα περισσότερο τα πράγματα. Η Κατερίνα και ο Μιλτιάδης εμμένουν στο διαζύγιο, παρά τις προσπάθειες του Λουκά να ρίξει τους τόνους. Ο Σίμος, απογοητευμένος από τη συμπεριφορά της Εύας, αποφασίζει να συναντήσει τη Σμαράγδα.

8 Λέξεις: Μεγάλη ανατροπή! Ο Οδυσσέας "πέφτει" στα πόδια της Έρσης!

Μεγάλη ανατροπή για την καθημερινή σειρά του ΣΚΑΪ, «8 Λέξεις»! Ο Οδυσσέας "πέφτει" στα πόδια της Έρσης!

H Έρση συνεχίζει να κρατάει αποστάσεις από τον Οδυσσέα, αποφασισμένη να μην τσαλακώσει πια την αξιοπρέπειά της. Την ίδια στιγμή ο Οδυσσέας αισθάνεται ότι η Έρση του λείπει μέχρι τη στιγμή που η ζήλια του αλλάζει όλα τα συναισθήματα γι’ αυτήν και σαν τρελός τη θέλει πίσω.

8 Λέξεις: Εξελίξεις "φωτιά" στο σημερινό επεισόδιο (14/11) - Η Εύα βρίσκει παρηγοριά στον Νικηφόρο!

Η Ιφιγένεια δείχνει να έχει πάρει «πατριωτικά» τον χωρισμό της Έρσης με τον Οδυσσέα και δεν πρόκειται να ησυχάσει αν δεν τους δει ξανά μαζί. Έτσι καταστρώνει ένα σατανικό σχέδιο, που δεν είναι άλλο από το «ξυπνήσει» τα αισθήματα του Οδυσσέα για την έστω και τυπικά γυναίκα του. Όπως όλα δείχνουν, το σχέδιο της Ιφιγένειας να τα ξαναφτιάξει στην Έρση και στον Οδυσσέα πάει όλο και καλύτερα.

Ο Οδυσσέας, για κάποιο λόγο που δεν μπορεί να καταλάβει ούτε ο ίδιος, «τσιμπάει» απίστευτα στα παραμύθια της Ιφιγένειας για τον «Ιταλό γόη» που υποτίθεται πως έχει σχέση η Έρση: «Δηλαδή τι εννοείς ότι έχουν σχέση; Μένουν μαζί; Είναι σοβαρό;», τη ρωτάει γεμάτος αγωνία. Η Ιφιγένεια το παίζει άνετη, αλλά έχει κι άλλα που θέλει να κάνει ώστε να φτάσει τον Οδυσσέα στα όριά του. Μάλιστα το σχέδιό της μπαίνει σε πλήρη ισχύ και βοηθοί της γίνονται ο Χορέν με τον Τζίμι, οι οποίοι κάνουν ότι γνωρίζουν τη σχέση της Έρσης και ότι η κοπέλα επιτέλους δείχνει να βρήκε αυτόν που την κάνει ευτυχισμένη: «Μα το αξίζει, είναι τόσο καταπληκτική που ο κάθε άντρας θα την ήθελε δίπλα του», του λένε.

Έτσι ο Οδυσσέας πέφτει στην παγίδα της Ιφιγένειας και αντιδρά με μεγάλο πάθος

«Ε όχι, δεν μπορεί ξαφνικά να μπήκε άλλος άντρας στη ζωή της. Η Έρση είναι δική μου, με θέλει, με αγαπάει», μονολογεί και αποφασίζει να δράσει άμεσα. Χωρίς να σκεφτεί τίποτε άλλο και τυφλωμένος από τη ζήλια του βρίσκει την Έρση και της δείχνει πώς αισθάνεται πραγματικά γι’ αυτήν: «Χρειάστηκε να σε χάσω για να καταλάβω ότι μου είσαι απαραίτητη. Τώρα ξέρω πια τι αισθάνομαι για σένα, Έρση. Τα αισθήματά μου είναι πολύ πιο δυνατά από όσο νόμιζα», της ομολογεί.

Η κοπέλα δείχνει απλά να τον κατανοεί, αλλά τίποτα παραπάνω. Καμία αντίδραση σε όσα ακούει. Όμως ο Οδυσσέας δεν λέει να το βάλει κάτω, αρχίζει να την πολιορκεί και προσπαθεί να την πείσει για τα αισθήματά του για εκείνη: «Γιατί δεν με πιστεύεις; Πάντα σε αγαπούσα αλλά δεν είχα τον τρόπο να σου το δείξω. Τώρα ξέρω! Ξέρω ότι μόνο εσένα θέλω», της λέει, όμως οι πληγές του παρελθόντος κάνουν την Έρση πολύ επιφυλακτική απέναντί του: «Οδυσσέα, μην επιμένεις. Το δοκιμάσαμε. Ούτε η εγκυμοσύνη μου έχει να κάνει. Σου είπα από την αρχή ότι αυτό το παιδί το θέλω, το αγαπάω ήδη και δεν έχει να κάνει με σένα και με τον τυπικό γάμο που κάναμε», του τονίζει και ο Οδυσσέας καταρρακώνεται.

Εν τω μεταξύ, η Ιφιγένεια και οι Πετροσιάν αγωνιούν για την έκβαση του σχεδίου τους: «Λέτε να μην πιάσει το κόλπο;», αναρωτιούνται, αλλά η Έρση μετά από την τελευταία συνάντησή της με τον Οδυσσέα, αποφασίζει να κάνει το μεγάλο βήμα και να γυρίσει σπίτι και στην αγκαλιά του άντρα της... Ο Οδυσσέας μόλις την βλέπει ξανά στο σπίτι τους, εκφράζει για άλλη μια φορά στην Έρση πόσο βαθιά την αγαπάει, αλλά δεν σταματάει εκεί και της ξανακάνει πρόταση γάμου: «Θέλεις να με παντρευτείς; Αυτή τη φορά κανονικά με παπά εκκλησία, ρύζια, κουφέτα. Με όλα!», της προτείνει και η Έρση πέφτει στην αγκαλιά του!

Πηγή: TiVi ΣΙΡΙΑΛ

Της ΜΑΡΙΑΣ ΜΕΤΑΞΗΤΙΝΟΥ

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

8 Λέξεις: Άσχημη εξέλιξη για Ρωξάνη - Αλέκο! Η νύχτα τρόμου στην παραλία! Σκηνές σοκ...

ΣΚΑΙ: «Πανικός» για Γεωργίου και 8 λέξεις! «Σφαγιάστηκε» η σειρά!

Διαβάστε περισσότερα τηλεοπτικά θέματα στο Youweekly.gr

Share