Άγριες Μέλισσες: Σούπερ αποκλειστικό! Η Ελένη έγκυος από τον Λάμπρο!

Ο Θωμάς αναγνωρίζει το παιδί!

Άγριες Μέλισσες: Σούπερ αποκλειστικό! Η Ελένη έγκυος από τον Λάμπρο!

Σούπερ αποκλειστικό για τις Άγριες Μέλισσες και η Ελένη μένει έγκυος από τον Λάμπρο!

Για δεύτερη φορά ο Λάμπρος προδίδει την Ελένη και εκείνη έρχεται ξανά αντιμέτωπη με τη μοίρα της. Μόνο που αυτή τη φορά τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά, αφού είναι έγκυος στο παιδί του άντρα που αγαπάει όσο τίποτα!

Πώς θα βγει στο χωριό και τι θα πει; Ο Θωμάς θα είναι και πάλι στο πλευρό της για να τη στηρίξει. Το TV24 έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ.


Σχεδόν το 40% έφτασε η τηλεθέαση στο επεισόδιο όπου η Ελένη με τον Λάμπρο κάνουν για πρώτη φορά έρωτα! Ο κόσμος περίμενε με ανυπομονησία να δει πού θα καταλήξει αυτή η σχέση, που από το πρώτο επεισόδιο σε κράτησε αγωνία στους τηλεθεατές. Μπορεί στα μέχρι στιγμής επεισόδια που έχουν προβληθεί να φαίνεται πως οι δυο τους θα καταλήξουν μαζί, όμως οι αποκαλύψεις και τα απρόοπτα θα τους χωρίσουν ξανά!

Άγριες Μέλισσες: «Έσπασαν» ρεκόρ στον ΑΝΤ1! Τέτοια νούμερα δεν έχουν ξαναδεί!


Η απρόσμενη εγκυμοσύνη

Από τη νύχτα πάθους που πέρασαν η Ελένη και ο Λάμπρος το βράδυ των αρραβώνων της Ασημίνας και του Νικηφόρου, προκύπτει η εγκυμοσύνη της μεγαλύτερης αδελφής Σταμίρη. Η Ελένη που για πρώτη φορά είχε κάνει έρωτα, μιας και με τον Σέργιο δεν έκαναν τη μοιραία πρώτη νύχτα του γάμου τους, μένει έγκυος στο παιδί του άντρα που αγάπησε όσο ποτέ κανέναν. Ακόμα όμως δεν το γνωρίζει... Από την άλλη, ο Λάμπρος είναι αποφασισμένος να πάρει διαζύγιο από τη Θεοδοσία, καθώς όπως λέει και ο ίδιος: «Δεν της αξίζει να είναι μ' έναν άντρα που δεν την αγαπάει». Οταν όμως ο Μιλτιάδης μαθαίνει τα σχέδια του γιου του, αποφασίζει να του αποκαλύψει τη σκληρή αλήθεια. Οτι δηλαδή εκείνος διατηρούσε κρυφό δεσμό με τη Βαλεντίνη, τη μητέρα της Ελένης, και πως από αυτόν τον έρωτα προέκυψε η Δρόσω!

Άγριες Μέλισσες - Spoiler: Ηθοποιός πρόδωσε το μεγάλο μυστικό! Έρχεται μεγάλη ανατροπή!

Μπορεί πρακτικά ο Λάμπρος με την Ελένη να μην είναι αδέλφια, ωστόσο και μόνο η «συγγένεια» που έχουν είναι ικανή να φέρει τα πάνω κάτω! Στο μεταξύ, η Θεοδοσία επιστρέφει από το χωριό της και ανακοινώνει στον Λάμπρο τα ευχάριστα νέα της εγκυμοσύνης της. Εκείνος δεν ξέρει τι να κάνει. Από τη μία χαίρεται, από την άλλη δεν ξέρει τι απόφαση να πάρει σε σχέση με την Ελένη. Εκείνη, βέβαια, δεν γνωρίζει τίποτα και περιμένει τον Λάμπρο να της ανακοινώσει πως επιτέλους παντρεύονται. Αντ' αυτού βλέπει τον αγαπημένο της μαζί με τη Θεοδοσία και νιώθει ξανά την προδοσία από εκείνον. «Ασε με να σου εξηγήσω», της λέει, αλλά εκείνη θυμωμένη τον διώχνει: «Δεν θέλω να μου πεις τίποτα! Μου είπες ψέματα ξανά... Για άλλη μία φορά με πρόδωσες, δεν θέλω να σε ξαναδώ». Εκείνος της αποκαλύπτει όμως τα όσα είχαν γίνει στο παρελθόν ανάμεσα στον πατέρα του και τη μητέρα της και η Ελένη θα πρέπει τώρα να έρθει ξανά αντιμέτωπη με τη μοίρα της: να μείνει δηλαδή μόνη της. Ομως σύντομα ανακαλύπτει πως είναι έγκυος στο παιδί του Λάμπρου!

Η πολύτιμη απόφαση του Θωμά

Η Ελένη ζει μες στην απόγνωση όταν μαθαίνει πως περιμένει το παιδί του Λάμπρου. Από τη μία νιώθει χαρά που είναι ο καρπός ενός μεγάλου έρωτα, από την άλλη τα λόγια του κόσμου στο Διαφάνι θα τη φέρουν αντιμέτωπη με κουτσομπολιά και κακεντρέχειες, ενώ για ακόμη μία φορά θα πρέπει να αντιμετωπίσει το μίσος των Σεβαστών! Προσπαθεί να κρατήσει όσο μπορεί περισσότερο κρυφό το μυστικό της και αμφιταλαντεύεται αν θα κρατήσει το παιδί ή όχι. Ομως το μυστικό της το μαθαίνει ο Θωμάς και σαν από μηχανής θεός θα της δώσει τη λύση...

Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ στο TV24 που κυκλοφορεί!

ΠΗΓΗ ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ