Τρίτη, 19 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Αστέρια στην Άμμο: Η Δέσποινα θέλει να κάνει πόλεμο στον Νικηφόρο! Όλα όσα δεν προλάβαμε να δούμε!

Οι εξελίξεις που δε θα παιχτούν στην τηλεόραση!

Αστέρια στην Άμμο: Η Δέσποινα θέλει να κάνει πόλεμο στον Νικηφόρο! Όλα όσα δεν προλάβαμε να δούμε!
TV24 08.12.2019 14:17

Σας έχουμε όλα όσα δεν προλάβαμε να δούμε στην τηλεόραση από τη σειρά του Alpha, «Αστέρια στην Άμμο»! Παρά τις προσπάθειες του, η Δέσποινα θέλει να κάνει πόλεμο στο Νικηφόρο!

Δείτε αναλυτικά...

Να θυμίσουμε πως η σειρά κόπηκε, ωστόσο συνεχίζει να προβάλλεται στον Alpha Κύπρου.

Δευτέρα 09 Δεκεμβρίου – Επεισόδιο 63

Ο Νικηφόρος κάνει μια προσπάθεια να βελτιώσει τις σχέσεις του με την Δέσποινα, όμως αυτή είναι αποφασισμένη να του κηρύξει τον πόλεμο. Την ίδια στιγμή η Αλεξία τον απειλεί ότι θα αποκαλύψει στον Μάξιμο πως αποπειράθηκε να τη βιάσει και του ζητάει να μείνει μακριά της, ενώ ταυτόχρονα κάνει κινήσεις να πάρει τα λεφτά που χρειάζεται για να αγοράσει τον Ανεμόμυλο. Η Λαμπρινή αντιδρά αρνητικά όταν μαθαίνει από τον Αντρέα ότι σκοπεύει να συνεταιριστεί με την Αλεξία, φοβούμενη ότι θα αναζωπυρωθεί ο έρωτάς του γι αυτήν. Η Βέρα χάνει κάθε ελπίδα να υιοθετήσει την Αγάπη, αφού ο νόμος δεν την ευνοεί.


Τρίτη 10 Δεκεμβρίου – Επεισόδιο 64

Η ιδέα ενός café στον ανεμόμυλο που θα διαχειρίζεται η Αλεξία και ο Αντρέας δεν αρέσει καθόλου στον Μάξιμο, ο οποίος προσπαθεί να την μεταπείσει. Κι ενώ η Αριάδνη συνεχίζει να ξεδιπλώνει το σχέδιό της και ο Ίωνας να ψάχνει μάταια τη Λαϊλά, η Νίκη βγαίνει από το νοσοκομείο και πηγαίνει μέχρι να αναρρώσει στο σπίτι του Λουκά, που φιλοξενεί τη μητέρα του. Την ίδια στιγμή, η επιστροφή του Ιάκωβου φέρνει ταραχή στην Ασπασία που μοιάζει να νιώθει την παρουσία του. Οι εκκρεμότητες που υπάρχουν από το παρελθόν όμως είναι ακόμη παρούσες και ο κίνδυνος για τον Ιάκωβο είναι και τώρα υπαρκτός.


Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου – Επεισόδιο 65

Ο Νικηφόρος συναντιέται με την Αριάδνη, αλλά δεν ξέρει πως η Αλεξία τους παρακολουθεί. Ο Μάξιμος γίνεται επιθετικός με τον Αντρέα και του λέει να κρατηθεί μακριά από την αρραβωνιαστικιά του. Ο Ίωνας στην προσπάθεια του να εντοπίσει την Λαϊλά, βρίσκεται μπλεγμένος με ύποπτα κυκλώματα. Ο Λουκάς και η Νίκη έρχονται ακόμα πιο κοντά, κάτι που δυσαρεστεί πολύ την μητέρα του Μαριάννα.


Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου – Επεισόδιο 66

Η Αλεξία ζητάει τη βοήθεια του Θοδωρή προκειμένου να ανακαλύψει τι συνδέει την Αριάδνη και τον Νικηφόρο και του δείχνει φωτογραφίες από τις κρυφές τους συναντήσεις. Η Μαργαρίτα επιστρέφει από την Αθήνα σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Η Νίκη εξακολουθεί να μη θυμάται τίποτα. Ο Νικηφόρος βγαίνει πρώτος και με μεγάλη διαφορά στα γκάλοπ για τις δημοτικές εκλογές και θεωρείται φαβορί για τη θέση του δημάρχου. Λίγο πριν την τελική ευθεία, η αγωνία του κορυφώνεται, ανησυχεί μήπως τελευταία στιγμή γίνει κάτι και χάσει τη νίκη μέσα από τα χέρια του.


Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου – Επεισόδιο 67

Η Μαργαρίτα λέει στον Αντρέα ότι τσακώθηκε άσχημα με τους γονείς της γιατί τους ζήτησε να κάνουν τεστ DNA. Η Αριάδνη συναντιέται με τη Δέσποινα και της ζητάει χρήματα. Στο μεταξύ ο Νικηφόρος ενημερώνεται πως η Αλεξία και η Άννα τον παρακολουθούσαν και γνωρίζουν πως συναντά την Αριάδνη. Ο Ιάκωβος είναι εξοργισμένος με όσους τον απειλούσαν στο παρελθόν και είναι αποφασισμένος να κάνει όσα δεν τόλμησε πριν πολλά χρόνια. Την ίδια ώρα ο Σπύρος του προτείνει να δώσει όσα ενοχοποιητικά στοιχεία έχει κρατήσει στην κατοχή του, για να εξασφαλίσει ο ίδιος και η οικογένειά του την ηρεμία τους.

«Αστέρια στην Άμμο»: «Η Νίκη και η Αλεξία θα έχουν πιο κοντά» - Έχουμε spoiler για την σειρά!

Έχουμε spoiler για την σειρά «Αστέρια στην Άμμο». «Η Νίκη και η Αλεξία θα έχουν πιο κοντά», αποκάλυψε πρωταγωνίστρια.

Από την αρχή της σεζόν η Λυδία Σγουράκη είναι αντιμέτωπη με τη Νίκη. Την ηρωίδα της στον Alpha, που έχει βαλθεί να καταστρέψει τους γύρω της. Η ηθοποιός μιλά και για τις δυο αλλά κυρίως για το μέλλον αυτών των κοριτσιών.

Αστέρια στην Άμμο: Οι "καταιγιστικές" εξελίξεις της εβδομάδας (11-15/11)

Πώς σου φαίνεται όλο αυτό το ταξίδι που έχεις ξεκινήσει;
«Εχει πάρα πολύ ενδιαφέρον και ως σειρά αλλά και από άποψη υποκριτικής. Είναι η πρώτη φορά που κάνω καθημερινή σειρά. Στο θέατρο χτίζεις κάτι μέσα στις πρόβες και φτάνεις σε ένα αποτέλεσμα στην παράσταση. Στην τηλεόραση ψάχνεις έναν χαρακτήρα και κάθε μέρα προσθέτεις και άλλα πράγματα, δηλαδή εξελίσσεται συνεχώς. Είμαι πολύ χαρούμενη και ευγνώμων στον Κούλλη Νικολάου και στον Αντρέα Γεωργίου».

Πέρασες από κάστινγκ;
«Ναι. Αρχικά στο μυαλό μου είχα να είμαι σε μια δουλειά. Οταν όμως πέρασα από αυτή τη διαδικασία και τους γνώρισα, συνειδητοποίησα πως θα ήταν μεγάλη η χαρά μου, αν δούλευα μαζί τους. Είναι πολύ σημαντικό να πηγαίνεις στη δουλειά σου και να χαίρεσαι. Τα πράγματα έγιναν αρκετά γρήγορα. Με προσέγγισε ο Κούλλης Νικολάου, μέσα σε λίγες ημέρες ήρθα στην Κύπρο ενώ μου είχε στείλει και τα σενάρια. Δεν μου είχε πει για ποιον ρόλο με σκεφτόταν, αλλά από μέσα μου ευχόμουν να είναι για τον ρόλο της Νίκης. Για μένα είναι ένα βήμα που θα με πάει παραπέρα. Στη αρχή δυσκολευόμουν να συντονιστώ, καθώς είναι πολλές οι ώρες, μπορεί και δώδεκα, και τα γυρίσματα είναι μπρος πίσω στην πλοκή, όμως όλο αυτό με εξελίσσει».

Αστέρια στην Άμμο Λυδία Σγουράκη

Η Νίκη είναι ένα ιδιαίτερο κορίτσι, ωστόσο είναι κοντά σου;
«Την καταλαβαίνω πολύ σε ό,τι περνάει, αλλά έχουμε πολλές διαφορές. Εκείνη 19 εγώ 26, εκείνη μεγάλωσε σε μια οικογένεια με δυο γυναίκες που μισούν τους άντρες, ενώ εγώ σε μια οικογένεια όπου οι γονείς μου αγαπιούνται βαθιά. Είναι ένας χαρακτήρας που πάσχει, είναι σκληρά αυτά που περνάει. Δεν έχει γνωρίσει ποτέ έναν άντρα-πρότυπο για τη ζωή της. Θα ήθελα να μπορώ να συμβουλεύσω τη Νίκη, αλλά θα την έβλεπα σαν παιδί μου. Δεν θα μπορούσα να κάνω παρέα μαζί της».

Δείχνει τον πραγματικό της εαυτό ή θα φερθεί ακόμα πιο σκληρά στο μέλλον;
«Είναι πολύ ευαίσθητη και για τους δικούς της ανθρώπους μπορεί να γίνει σκληρή. Θα φερθεί σκληρά στην πορεία, αλλά δεν είναι επιλογή της αυτό. Είναι της μαμάς της. Παρ' όλα αυτά ζορίζεται».

Τον Λουκά τον έχει ερωτευτεί πραγματικά;
«Θεωρώ πως δεν τον έχει ερωτευτεί, αλλά τον αγαπάει. Είναι η πρώτη φορά που ένας άντρας της προσφέρει και τη φροντίζει. Είναι εύθραυστη η σχέση τους. Ακόμα και σεναριακά δεν τον έχει ερωτευτεί, αλλά τη νοιάζει ο Λουκάς».

Στο βιβλίο μένει με τον Λουκά...
«Δεν ξέρω τι θα συμβεί στο σενάριό μας, όμως θεωρώ ότι η Νίκη πρέπει να ψαχτεί παραπάνω στη ζωή της, πριν καταλήξει κάπου. Αυτό το πιστεύω και εγώ ως άνθρωπος. Θεωρώ ωστόσο πολύ καλή επιλογή για τη Νίκη τον Λουκά. Νομίζω πως θα έχουν μια παύση μεταξύ τους και έπειτα θα ξαναβρεθούν. Οπως λένε, άλλωστε, τον μεγάλο έρωτα δεν τον παντρεύεσαι, παντρεύεσαι εκείνον που αγαπάς».

Τελικά τον Ιάκωβο θα τον εκδικηθεί;
«Δεν το γνωρίζω, αλλά όντως έχει πολύ θυμό!».

Μήπως τελικά επικρατήσει η λογική;
«Ως Λυδία, θεωρώ πως θα την τουμπάρουν. Είναι μικρή και είναι δύσκολο να είναι τόσο εκδικητική. Κάποια στιγμή θα αποτινάξει το βάρος της μαμάς και της γιαγιάς της. Ηδη το ότι έχει φύγει από το χωριό της είναι μεγάλο πράγμα για εκείνη».

Και με την Αλεξία τι θα γίνει, θα καταφέρουν να έρθουν πραγματικά κοντά;
«Φήμες λένε πως θα έρθουν κοντά».

Με τους Αντρέα Γεωργίου και Κούλλη Νικολάου θα ήθελες να συνεργαστείς ξανά;
«Εννοείται! Με αυτό το κλίμα και με αυτές τις συνθήκες; Εννοείται. Τώρα ξεκίνησε η συνεργασία μας και ελπίζω να συνεχιστεί. Είναι δύσκολο σε αυτόν τον χώρο να βρεις αυτό το κλίμα και τη ζεστασιά που προσφέρουν στους συνεργάτες τους».

Αλλες προτάσεις έχεις;
«Χτύπησε το τηλέφωνό μου αλλά, επειδή είμαι στην Κύπρο, δεν έχω τον χρόνο. Επικεντρώνομαι σε αυτό και ελπίζω σε νέες προτάσεις. Προς το παρόν θέλω να συγκεντρωθώ σε αυτό και να το κάνω καλά. Δεν θέλω να είμαι απλώς διεκπεραιωτική στη δουλειά μου».

ΠΗΓΗ: TiVi ΣΙΡΙΑΛ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Αστέρια στην Άμμο»: Νικηφόρος και Αριάδνη εμπλέκονται ερωτικά! Τα επόμενα επεισόδια είναι "φωτιά"!

Αστέρια στην άμμο: Η Νίκη στο νοσοκομείο! Ραγδαίες εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο (29/11)!

Διαβάστε περισσότερα τηλεοπτικά θέματα στο Youweekly.gr

Share