Άγριες Μέλισσες: Η εκταφή του Γιάννου «πέφτει» σαν κεραυνός - «Βόμβα» οι εξελίξεις 11/12!

Τι θα δούμε σήμερα;

Άγριες Μέλισσες: Η εκταφή του Γιάννου «πέφτει» σαν κεραυνός - «Βόμβα» οι εξελίξεις 11/12!

«Βόμβα» είναι οι εξελίξεις της Τετάρτης 11/12 στην δραματική σειρά του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες». Η εκταφή του Γιάννου «πέφτει» σαν κεραυνός.

Διαβάστε αναλυτικά όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο:

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 44

Η Ελένη παίρνει μια μεγάλη απόφαση για το απαγορευμένο της έρωτα απέναντι στον Λάμπρο ενώ ο Κωνσταντής καταφέρνει να κλέψει το φιλί της Δρόσως. Θα την ρίξει όμως ολοκληρωτικά στα δίχτυα του; Την ίδια ώρα τα κρυφά σχέδια του Κλεομένη φαίνεται να οδηγούνται στο γκρεμό ενώ η Ουρανία είναι έτοιμη ν’ αποκαλύψει στην Ασημίνα τον παράνομο δεσμό της Μυρσίνης και του Κυπραίου. Παράλληλα ο Μιλτιάδης δίνει την συγκατάθεση του στο νέο ιατροδικαστή και η εκταφή του Γιάννου πέφτει στο Διαφάνι σαν κεραυνός εν αιθρία. Ο Δούκας και ο Μελέτης νιώθουν τον κλοιό να στενεύει για το έγκλημα τους ενώ οι αδερφές Σταμίρη νιώθουν γι’ ακόμα μια φορά το βάρος της πράξης τους. Η εξέταση του άψυχου σώματος του Γιάννου ολοκληρώνεται και το πόρισμα είναι έτοιμο… θα δικαιωθεί αυτή τη φορά η οικογένεια του Μιλτιάδη;

Σε λίγες ημέρες ένα νέο πρόσωπο εισβάλλει στην σειρά και θα υποδυθεί έναν τραγουδιστή. Ο λόγος για τον Ίαν Στρατή, ο οποίος αποκάλυψε λεπτομέρειες για τον ρόλο του.

«Άγριες Μέλισσες»: Η «Πηνελόπη Σεβαστού» αποκαλύπτει - Αυτό είναι το ιδανικό τέλος για τη σειρά!

Η γλυκιά «Πηνελόπη Σεβαστού» από την κορυφαία σειρά του Ant1, «Άγριες Μέλισσες», αποκαλύπτει ποιο θα ήθελε να είναι το ιδανικό τέλος για τη σειρά!

Η Μαρία Πετέβη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά «Το πρωινό» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο ρόλο της στη σειρά και σε όλα όσα προβλέπει να γίνουν στα επόμενα επεισόδια.

«Το ιδανικό τέλος για την Πηνελόπη είναι να μάθει την αλήθεια για να καταρρίψει όλα αυτά που είχε στο μυαλό της για τους γονείς της και για τι σημαίνει ζωή γενικά και το ποιος είναι ο τρόπος που πρέπει να φέρονται οι άνθρωποι και το τι σημαίνει αγάπη. Έχει μάθει με λάθος τρόπο την αγάπη. Πρέπει να φύγει, ή με τον Μελέτη, ή να πάει με την πλευρά των τριών αδερφών. Αν καταλάβει τι σημαίνει αλήθεια με τους γονείς της θα χάσει τον κόσμο», είπε η Μαρία Πετεβή.

Μη χάσετε επίσης το απίστευτο spoiler που σας έχουμε για τα επόμενα επεισόδια της σειράς!

Στη συνέχεια συμπλήρωσε για τη σχέση της Πηνελόπης με τον Μελέτη και τις ερωτικές σκηνές: «Ναι, όλες οι σκηνές είναι ωραίες. Δεν σου λέω τίποτα.

Συζητούσαμε καιρό για το πρώτο φιλί και όταν έφτασε η σκηνή είχαμε κάνει και μια πρόβα πριν που μιλούσαμε και λέγαμε και πώς πρέπει να συμβεί. Θέλαμε να υπάρξει αντίσταση μέχρι να συμβεί αυτό, δεν είναι κάτι εύκολο και για τους δύο» ήταν τα λόγια της.