Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Το Κόκκινο Ποτάμι: Ο Θέμης επιχειρεί να βγάλει απ’ τη μέση τον Οσμάν! Συγκλονιστικές εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο (15/12)!

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Το Κόκκινο Ποτάμι: Ο Θέμης επιχειρεί να βγάλει απ’ τη μέση τον Οσμάν! Συγκλονιστικές εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο (15/12)!
TV24 15.12.2019 16:44
Follow us on Google News

Σας έχουμε όλες τις συγκλονιστικές εξελίξεις από το σημερινό (15/12) επεισόδιο της σειράς του Open, «Το Κόκκινο Ποτάμι». Ο Θέμης επιχειρεί να βγάλει απ’ τη μέση τον Οσμάν!

Διαβάστε αναλυτικά όλα όσα θα δούμε σήμερα!

Επεισόδιο 12

Η Ιφιγένεια, βλέποντας σε μια προβολή επικαίρων της «Πατέ» τον Μίλτο τραυματισμένο, αποφασίζει να αψηφήσει κάθε κίνδυνο και να ταξιδέψει στην Ελλάδα για να τον βρει. Ο Παυλίδης δέχεται επίθεση στα χωράφια και ο Θέμης δεν μπορεί να κρύψει το θυμό του για τον Οσμάν. Ο Θέμης επιχειρεί μαζί με τον αδελφό της Βασιλικής,τον Παναγιώτη, να βγάλουν απ’ τη μέση τον ορκισμένο εχθρό των Ελλήνων Οσμάν. Οι ταραχές που ξεσπάνε μετά από την ενέδρα που του στήνουν, δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο τη ζωή στα παράλια του Πόντου για τους Έλληνες. Τις ανακρίσεις για τον πυροβολισμό στον Οσμάν αναλαμβάνει, φερμένος από την Κωνσταντινούπολη, ο λοχαγός Αλή Ομέρογλου…

Δεν θα πιστέψετε ποια είναι η αποκάλυψη της Τάνιας Τρύπη για την σειρά! Η ίδια μίλησε για όλα και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό.

Κόκκινο Ποτάμι: Πρωταγωνιστές της σειράς "ρίχνουν βόμβες" για τα επόμενα επεισόδια! "Ήταν ευτυχής σύμπτωση που..."

Πρωταγωνιστές της σειράς Κόκκινο Ποτάμι, "ρίχνουν βόμβες" για τα επόμενα επεισόδια! "Ήταν ευτυχής σύμπτωση που..."

Τι αποκάλυψαν σε πρωινή εκπομπή του OPEN;

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος και ο Τάκης Βαμβακίδης μιλούν για την κινηματογραφικών προδιαγραφών σειρά και αποκαλύπτουν εξελίξεις για τα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης σειράς. Μέσα σε όλα αυτά σχολιάζουν και την επιτυχία που έχει κάνει και τον λόγο που θεωρούν πως το λάτρεψε το κοινό.

O "Μεχμέτ" από το «Κόκκινο Ποτάμι» αποκαλύπτει! «Εκεί έγιναν τα γυρίσματα της σειράς»

«Από τις λίγες φορές στην τηλεόραση που αισθάνομαι ότι κάνω κάτι πραγματικά καλλιτεχνικό. Ο Μανούσος ξέρει τι θέλει, αγαπά τη δουλειά του και αγαπά πολύ τους ηθοποιούς», λέει ο Κωνσταντίνος Καζάκος.

Και ο Τάκης Βαμβακίδης, συμπληρώνει, «Ήταν ευτυχής σύμπτωση που το θέμα της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου ήρθε στο προσκήνιο και μπήκε σε όλα τα ελληνικά σπίτια μέσα από τη σειρά τη χρονιά της επετείου των 100 χρόνων μνήμης».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ηθοποιός από το «Κόκκινο Ποτάμι» έχει μπαμπά από τους «Πυξ Λαξ»! Είναι ολόιδιοι!

Βρεθήκαμε στα παρασκήνια της νέας υπερπαραγωγής του Open!

Διαβάστε περισσότερα θέματα τηλεθέασης στο Youweekly.gr

Share