Έκτακτο! Επιστρέφει αγαπημένο πρόγραμμα του Alpha!

Βγήκε η επίσημη ανακοίνωση!

Έκτακτο! Επιστρέφει αγαπημένο πρόγραμμα του Alpha!

Έσκασε έκτακτο μόλις τώρα! Το πιο αγαπημένο πρόγραμμα της ελληνικής τηλεόρασης, επιστρέφει μέσα από τη συχνότητα του Alpha!

Πρόκειται για μία από τις εκπομπές που έχουμε απολαύσει εδώ και πολλά χρόνια στην τηλεόραση, ωστόσο φέτος η σεζόν ξεκίνησε χωρίς αυτό.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Alpha, ωστόσο το Deal επιστρέφει στις οθόνες μας, ενώ στο τιμόνι του θα βρίσκεται και πάλι ο Χρήστος Φερεντίνος!

Θυμίζουμε πως στο παρελθόν, η εν λόγω εκπομπή έχει σηκώσει θύελλα αντιδράσεων από τους συμμετέχοντές της.

«Τα απογεύματα μπροστά από την τηλεόραση γεμίζουν και πάλι αδρεναλίνη. 22 κουτιά ζυγίζουν από 0.01cent έως 60,000 ευρώ. Το 23ο όμως, μπορεί να διπλασιάσει το βάρος του και να φτάσει έως και τις 120,000 ευρώ.

Το Deal επιστρέφει για 4η σεζόν στον Alpha και υπόσχεται τολμηρές και ξεκαρδιστικές στιγμές, αλλά και πολλά κέρδη».

ALPHA: "Θανατώνουν" γνωστό πρόγραμμα!

Αποκλειστικό ρεπορτάζ "βόμβα" έσκασε στα γραφεία του Youweekly.gr! Οι ιθύνοντες του καναλιού ALPHA αποφάσισαν να "θανατώσουν" γνωστό πρόγραμμα!

Από την πρεμιέρα του κιόλας το κοινό είχε δείξει πως δεν θα το είχε ως πρώτη επιλογή κι όσο περνούσαν οι ημέρες έδειχνε να το εγκαταλείπει περισσότερο μέχρι που έφτασε στο σημείο να σταθεροποιηθεί η κατάσταση αποκτώντας ένα συγκεκριμένο ποσοστό που όμως ήταν μονοψήφιο! Κάτι που φυσικά δεν ήταν και τόσο καλό τόσο για τον παρουσιαστή που πρεσβεύει αυτό το show όσο και για τον ίδιο τον τηλεοπτικό σταθμό!

Μέτα από αρκετές συναντήσεις, λοιπόν, σύμφωνα με τις νέες μου πληροφορίες αποφασίστηκε το project αυτό να ρίξει αυλαία από το δεύτερο μισό της σεζόν, δηλαδή από Ιανουάριο και μετά! Εννοείται, όμως, πως επειδή πιστεύουν πολύ στις δυνατότητες του παρουσιαστή ψάχνουν ήδη τρόπο για να τον αξιοποιήσουν αλλιώς!

Ο λόγος για τον Χρήστο Φερεντίνο και την εκπομπή "Πάνω κάτω"!

ALPHA: