ΣΚΑΙ: «Κόβεται» εκπομπή που έκανε χαμηλά νούμερα! Έσκασε η «βόμβα» για παρουσιαστή!

Πέφτει μαύρο...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
ΣΚΑΙ: «Κόβεται» εκπομπή που έκανε χαμηλά νούμερα! Έσκασε η «βόμβα» για παρουσιαστή!

Εκπομπή που σημείωνε χαμηλά νούμερα στην τηλεθέαση «κόβεται» για μια εβδομάδα από την ροή του ΣΚΑΙ. Έσκασε η «βόμβα» για παρουσιαστή.

Ήρθε η εβδομάδα που για πέντε ημέρες καθημερινό πρόγραμμα του σταθμού θα ρίξει «μαύρο» με αφορμή ένα περιστατικό που είχε σημειωθεί.

Συγκεκριμένα το «Μεσημέρι με το Γιώργο Λιάγκα» μετά την απόφαση του ΕΣΡ, από τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου έως την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου θα μείνει εκτός.

Μάλιστα η «καμπάνα» αυτή συνοδεύεται με το πρόστιμο των 150.000 ευρώ, με αφορμή τα σχόλια που έκανε ο παρουσοαστή μαζί με τους συνεργάτες του για τον σπουδαστή που εκσπερμάτισε στην πλάτη φοιτήτριας του ΑΠΘ.

Το γεγονός αυτό έγινε γνωστό μετά την ανακοίνωση του ΕΣΡ.

ΣΚΑΙ: «Βόμβα» για τον Ατζούν! Τον "κόβουν" από το πρόγραμμα τους!

Μια «βόμβα» σας έχω για τον Ατζούν Ιλιτζαλί και τον ΣΚΑΙ και θα σας τη μεταφέρω μέσα από το Youweekly και το Vandas blog. "Κόβουν" τον Τούρκο παραγωγό από το πρόγραμμα τους, το οποίο θα έβγαζαν στο αέρα όπως ήθελαν δημοσιεύματα από το δεύτερο μισό της σεζόν.

Μπορεί το κανάλι του Φαλήρου αρχικά να ήθελε να επενδύσει στις σειρές όπως οι «8 Λέξεις» και η «Πολυκατοικία», ωστόσο πήρε την απόφαση να κάνει στροφή και να πει "ναι" στα ριάλιτι.

Ήδη όπως έχουμε δει από τη νέα σεζόν θα δούμε στις οθόνες μας το «Big Brother» - και σας είχα αποκαλύψει μέσα από το Vandas blog ποια ονόματα συζητάνε για την παρουσίαση - αλλά και το «My style rocks» - που ανήκει στον Ατζουν Ιλιτζαλί - όπου όπως έγινε γνωστό η παρουσιάστρια είναι όνομα που πρώτη φορά θα δούμε σε αυτό τον ρόλο.

Μπορεί βέβαια ο ΣΚΑΙ να έχει ήδη επενδύσει σε αυτά τα δυο προγράμματα, ωστόσο ένα πρόγραμμα, όπως μου μετέφερε πρόσωπο από το κανάλι "κόβεται" οριστικά τουλάχιστον για φέτος, από την ροή.

Ο λόγος για το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» που όπως ήθελαν συζητήσεις ήταν προγραμματισμένο να βγει στον αέρα το δεύτερο μισό της σεζόν με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιανό. Όπως, λοιπόν μου μετέφεραν στο Vandas blog το συγκεκριμένο πρόγραμμα "κόβεται" μέχρι στιγμής από το κανάλι, καθώς δεν βγαίνει το μπάτζετ για ακόμη ένα τόσο μεγάλο πρότζεκτ. Για το λόγο αυτό ο Ατζούν Ιλιτζαλί μένει στην Ελλάδα μόνο με το «My style rocks».

Χθες, ο Γιώργος Λιανός ρωτήθηκε από το Ευτυχείτε για το κόψιμο της εκπομπής και απάντησε με απόλυτη ειλικρίνεια.

Εγώ βέβαια παραμένω στη θέση μου και για ότι νεότερο θα σας ενημερώσω μέσα από το Vandas blog!