Γυναίκα χωρίς όνομα - Αποκλειστικό! Η Κάτια και ο Αργύρης σε θανάσιμο κίνδυνο!

Η εξέλιξη πριν παιχτεί στην τηλεόραση!

Γυναίκα χωρίς όνομα - Αποκλειστικό! Η Κάτια και ο Αργύρης σε θανάσιμο κίνδυνο!

Αποκλειστικό ρεπορτάζ για την σειρά του ΑΝΤ1 Γυναίκα χωρίς όνομα! Η Κάτια και ο Αργύρης σε θανάσιμο κίνδυνο και μάθετε τι θα γίνει!

Ο Νίκος και η Μάρθα δεν είναι οι μόνοι εχθροί της Κάτιας. Ενα νέο μέτωπο ανοίγει όταν στη ζωή της εμφανίζεται η πρώην γυναίκα του Αργύρη, που θα τον διεκδικήσει με νύχια και με δόντια.

Ο Αργύρης όλα αυτά τα χρόνια παλεύει να ξεπεράσει τον θάνατο του γιου του. Οι τύψεις και οι ενοχές όμως δεν τον αφήνουν. Δεν θα συγχωρήσει ποτέ τον εαυτό του που στην εκδρομή που είχαν πάει οι δυο τους στο βουνό, για μια στιγμή άφησε από τα μάτια του το παιδί κι εκείνο έπεσε στον γκρεμό. Η Κάτια είναι πάντα δίπλα του για να τον στηρίζει και όλα δείχνουν να αποκτούν μια ισορροπία. Ομως ένα αναπάντεχο γεγονός έρχεται να φέρει και πάλι τα πάνω κάτω στη ζωή τους.

Η Εύα (Ναταλία Δραγούμη), η πρώην γυναίκα του Αργύρη, επανεμφανίζεται για να τον διεκδικήσει και μαζί κουβαλά ένα μεγάλο και καλά κρυμμένο μυστικό.

Η πρώην γυναίκα του Αργύρη είναι αδίστακτη


Η Εύα με τον Αργύρη παντρεύτηκαν νέοι και ήταν τότε πολύ ερωτευμένοι. Ομορφη και πολύ φιλόδοξη, είχε αρχικά βλέψεις για μια «καλύτερη» ζωή, με μια οικονομική επιφάνεια που ο Αργύρης δεν θα μπορούσε να της εξασφαλίσει. Παρ' όλα αυτά, κοντά του ήταν ευτυχισμένη. Μόλις όμως η ζωή τούς έδειξε το σκληρό της πρόσωπο με τον θάνατο του γιου τους, φάνηκε η αδυναμία τους να κρατηθούν ως ζευγάρι μαζί. Η οδύνη που θα μπορούσε να ενώσει άλλους, αυτούς τους χώρισε. Ο καθένας κράτησε το δίκιο που ένιωθε και οι δρόμοι τους πήραν διαφορετική πορεία. Ολα αυτά τα χρόνια η Εύα δεν τον αναζήτησε, ούτε επικοινώνησε μαζί του. Ο Αργύρης προσπάθησε κάποιες φορές να τη βρει, αλλά εκείνη αδιαφόρησε. Τώρα εκείνη επανεμφανίζεται στη ζωή του και όχι τυχαία, αφού έχει τους λόγους της και για να τα καταφέρει, εμφανίζει το «καλό» της χαρτί. Τον θέλει πίσω οπωσδήποτε και η Κάτια αποτελεί εμπόδιο στα σχέδιά της, γι' αυτό και θα μπει στο στόχαστρό της. Ο αδίστακτος χαρακτήρας της Εύας και η απόφασή της να κερδίσει αυτά που θέλει, δεν γνωρίζουν κανέναν φραγμό. Χρησιμοποιεί κάθε μέσο και η απειλή γίνεται όπλο της στην προσπάθειά της να διαλύσει αυτό που δένει την Κάτια και τον Αργύρη. Εχει σκοπό να καταφέρει να πετύχει τον στόχο της με όποιο κόστος, ακόμη και με το να βγάλει την Κάτια από τη μέση.


ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΥΑΣ


Η Εύα επιστρέφει και φέρνει μαζί της ένα μεγάλο μυστικό που μέχρι τώρα ο Αργύρης δεν γνωρίζει. Η πρώην γυναίκα του τού το αποκαλύπτει και αλλάζει για πάντα τη ζωή του. «Τι θέλεις μετά από τόσα χρόνια; Γιατί γύρισες;» τη ρωτάει κι εκείνη ρίχνει τη βόμβα: «Εχεις ακόμα έναν γιο. Ο Αγγελος δεν ήταν το μοναδικό μας παιδί». Ο Αργύρης πέφτει από τα σύννεφα. Ποτέ δεν γνώριζε την ύπαρξη αυτού του παιδιού. Αγνοούσε παντελώς ότι είναι πατέρας ενός άντρα πια. Ο Αργύρης γνωρίζει τον γιο του, που μπαίνει στη ζωή του. Προσπαθεί να καλύψει τον χαμένο χρόνο. Οι εξελίξεις αυτές έχουν αντίκτυπο στη σχέση του με την Κάτια, καθώς αλλάζουν τα δεδομένα του. Η ζωή τους κλονίζεται και τίποτα δεν θα είναι το ίδιο από δω και πέρα. Η Εύα τώρα ξεκινάει το παιχνίδι της.

Όλο το ρεπορτάζ της Κωνσταντίνας Γαρνέλη στο TVΣίριαλ που κυκλοφορεί

Διαβάστε και ένα ακόμα ρεπορτάζ μας για την σειρά - Είναι κι αυτό αποκλειστικό