Τετάρτη, 08 Ιουλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Έρωτας Μετά: Η Νόρα προσπαθώντας να βρει το εξαφανισμένο κορίτσι... Χαμός στις εξελίξεις της εβδομάδας (27-30/1)!

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Έρωτας Μετά: Η Νόρα προσπαθώντας να βρει το εξαφανισμένο κορίτσι... Χαμός στις εξελίξεις της εβδομάδας (27-30/1)!
TV24 25.01.2020 15:30

Χαμός γίνεται με τις εξελίξεις αυτής της εβδομάδας (27-30/1) στην επιτυχημένη σειρά του Alpha, «Έρωτας Μετά»! Η Νόρα προσπαθώντας να βρει το εξαφανισμένο κορίτσι στο χωριό, δέχεται τη βοήθεια της Λαμπρινής και του Αποστόλη.

Αναλυτικά όλα όσα θα δούμε!

Δευτέρα 27 Ιανουαρίου, στις 21:50

Επεισόδιο: 54

Η αποκλειστική νοσοκόμα του Κων/νου του αποκαλύπτει ότι η Άννα είναι ζωντανή και πως αν αποκαλύψει την αλήθεια θα τη σκοτώσουν. Τα αποτελέσματα της βαλλιστικής αποκαλύπτουν ότι το όπλο της Μάγδας δεν έχει εκπυρσοκροτήσει ποτέ, πράγμα που σημαίνει ότι τόσο καιρό κάποιον καλύπτει. Ο Παπαδόπουλος καταφέρνει να ξεφύγει από το σπίτι της Ιτιάς, συναντάει τον Τόνι και του δίνει το κινητό για να μάθει τι περιέχει και σε ποιον ανήκει. Τέλος η Αντιγόνη επιστρέφει και έρχεται αντιμέτωπη με τον Κων/νο που πλέον ξέρει την αλήθεια για τον θάνατό του πατέρα του.


Τρίτη 28 Ιανουαρίου, στις 21:50

Επεισόδιο: 55

Ο Παπαδόπουλος φτάνει στο σπίτι που του είπε ο Τόνι και εκεί βρίσκει τη γυναίκα που φυλάει την Άννα. Η Νόρα επισκέπτεται τη Λαμπρινή μετά τα νέα για την εξαφάνιση του κοριτσιού ενώ την ίδια στιγμή ο Τόνι πηγαίνει στο Γιώργο το βίντεο από την κάμερα της εταιρείας που δείχνει τη γυναίκα με την κουκούλα. Τέλος ο Κων/νος ξεσπάει στον Γεράσιμο λόγω όλης της πίεσης που του ασκείται από την αποκλειστική νοσοκόμα πράγμα που κάνει τον δεύτερο να ζητήσει την υποστήριξη της Λίζας. Έξι μήνες πριν το ατύχημα, η Άννα κι ο Κων/νος βλέπουν ότι δεν μπορούν μακριά ο ένας απ’ τον άλλον και συνειδητά πλέον η σχέση τους ξαναρχίζει.


Τετάρτη 29 Ιανουαρίου, στις 21:50

Επεισόδιο: 56

Η Φανή πιέζει τον Κωνσταντίνο να της παραδώσει δέκα χιλιάδες ευρώ, για να κρατήσει η συμμορία την Άννα ζωντανή. Ο Δημήτρης εκτελώντας τις οδηγίες του Σταύρου, πάει στο γραφείο του Παπαδόπουλου να τον σκοτώσει. Το σχέδιό του ανατρέπεται, όταν εκεί, πέφτει πάνω στην Όλγα. Ταυτόχρονα, η Αλίκη ανακρίνεται από τον Τόνι, σε σχέση με τη δολοφονία του Λαντάνη. Η Νόρα φροντίζει τον Γιώργο στο νοσοκομείο, όταν ένα ξαφνικό τηλεφώνημα τη βάζει και πάλι σε δράση. Έξι μήνες πριν το ατύχημα, η Άννα εξομολογείται στον Δημήτρη πως έχει αρχίσει και πάλι να βλέπει τον Κωνσταντίνο.


Πέμπτη 30 Ιανουαρίου, στις 21:50

Επεισόδιο: 57

Η Νόρα προσπαθώντας να βρει το εξαφανισμένο κορίτσι στο χωριό, δέχεται τη βοήθεια της Λαμπρινής και του Αποστόλη.

Ο Κωνσταντίνος απαιτεί να μιλήσει ξανά στο τηλέφωνο με την Άννα προκειμένου να δώσει στη Φανή τις δέκα χιλιάδες ευρώ, ενώ την ίδια στιγμή ο Ηλίας συναντά την καινούργια εκπρόσωπο του Αφεντάκη και ανανεώνει τη συμφωνία μαζί της. Ο Χρήστος και η Ηλέκτρα απολαμβάνουν τον έρωτα τους μέχρι τη στιγμή που ένα απειλητικό σημείωμα ταράζει την ηρεμία τους και τους βάζει σε σκέψεις. Έξι μήνες πριν το ατύχημα, ο Κωνσταντίνος και η Άννα πιάνονται επ’ αυτοφώρω σε ένα καφέ από τον Χρήστο.

Στο μεταξύ έγινε γνωστή, μία αποχώρηση "βόμβα" από τη σειρά του Alpha, «Έρωτας Μετά»!

Βάσω Λασκαράκη: Το παιδί της «Άννας» στο Έρωτας Μετά δεν είναι του Κωνσταντίνου; Ανατροπή μεγατόνων!

Στην σειρά «Έρωτας Μετά» το παιδί της «Άννας» που υποδύεται η Βάσω Λασκαράκη δεν είναι παιδί του Κωνσταντίνου; Ανατροπή μεγατόνων στην σειρά.

Κανείς, μα κανείς δεν θα ήθελε να βρίσκεται στη θέση της τηλεοπτικής Ηλέκτρας από τη σειρά του Alpha . Της ηρωίδας εκείνης που αντιλαμβάνεται πως ο άνδρας της είχε ερωτική σχέση με την κολλητή της.

Η Εμιλυ Κολιανδρή που την υποδύεται κάνει λόγο για την ψυχολογία της γυναίκας αυτής... Τι συνέβη όταν η Εμιλυ γνώρισε την Ηλέκτρα;

«Διαβάζοντας τα πρώτα σενάρια με ιντρίγκαρε και η αλήθεια είναι πως θεώρησα ότι έχω πολλά κοινά σημεία μαζί της. Ο χαρακτήρας της, όταν προβάλλονται οι σκηνές 3 χρόνια πριν, έχει πολλά κοινά με τον δικό μου. Βεβαίως όταν συμβαίνουν όλα αυτά... αλλάζει. Δεν ξέρω πώς θα ήμουν εγώ σε μια ανάλογη στιγμή της ζωής μου. Θα ήμουν λιγάκι πιο δυνατή!».

Δεν είναι δυνατή η ηρωίδα σας;

«Η αλήθεια είναι πως το χτύπημα που τη βρίσκει είναι διπλό. Από τη μία ο άνδρα της είναι σε κρίσιμη κατάσταση και από την άλλη έχει να αντιμετωπίσει την απιστία του άνδρα της με μια κολλητή της φίλη. Το πράγμα γίνεται χειρότερο όταν συνειδητοποιεί πως δεν ήταν απλά μια άτυχη στιγμή, αλλά μια παράλληλη ζωή. Αυτό από μόνο του είναι πολύ σύνθετο στο να το χειριστεί κανείς. Θεωρώ λοιπόν πως δεδομένων των καταστάσεων χειρίζεται τα πράγματα με αξιοπρέπεια».

Το πρώτο ίσως πράγμα που συνειδητοποιεί κανείς βλέποντας την ηρωίδα σας είναι πως πρόκειται για μια πολύ έξυπνη γυναίκα. Είναι λοιπόν δυνατόν να μην έχει πέσει στην αντίληψή της η διπλή ζωή του άνδρα της; Πού πήγε το γυναικείο της ένστικτο;

«Καμιά φορά φτιάχνεις έναν κόσμο όπως τον ονειρευόσουν στη ζωή σου και εκεί ακριβώς η ζωή μας ξεπερνάει. Μπορεί δηλαδή να εφησυχάζεις και να μη βλέπεις πράγματα που είναι κάτω από τη μύτη σου».

Τι θα συμβεί στην πραγματικότητα όταν ο άνδρας της ξυπνήσει; Θα χαρεί που θα επανέλθει στην πραγματικότητα ο Κωνσταντίνος ή αμέσως θα ζητήσει εξηγήσεις;

«Φαντάζομαι πως αν βρισκόμουν σε παρόμοια κατάσταση θα προείχε η υγεία του συζύγου μου, παρ' όλα αυτά δεν ξέρω ποια θα είναι η στιγμή που θα ζητήσει εξηγήσεις. Φαντάζομαι πως το θέλει και το φοβάται ταυτόχρονα».

Είναι χαρακτήρας που συγχωρεί;

«Ναι, το πιστεύω. Έχει εξηγήσει σε παλιότερη σκηνή πως δεν κρατάει κακία σε κανέναν από τους δυο παρόλο που είναι πολύ πληγωμένη, γιατί ο έρωτας όταν συμβαίνει δεν σε ρωτάει και αυτό είναι πολύ αληθινό. Οταν συμβεί κάτι τέτοιο και ειδικά με τον άνδρα της ζωής σου, σου ανατρέπεται όλη η ζωή».

Το παιδί της Αννας λέγεται πως είναι του Κωνσταντίνου...

«Αν το δει κανείς ηλικιακά θα μπορούσε, όμως και τα δύο ζευγάρια είχαν μια υγιή ζωή ζευγαριού, πράγμα που το κάνει ακόμα πιο σύνθετο. Δεν ήταν δύο ζευγάρια που πέρα από κάποια μικροπροβλήματα ήταν λειτουργικές οι σχέσεις τους. Οπότε το θέμα αυτό παίζεται...».

Πώς θα αντιδρούσε η Ηλέκτρα σε αυτό το ενδεχόμενο;​

«Δεν ξέρω, όταν έχεις πιστέψει μια ζωή και έρχεται να σου ανατραπεί, αναθεωρείς».

Θα βρει η ηρωίδα σας την ηρεμία;

«Νομίζω θα τη βρει. Με τον Χρήστο έχουν έρθει κοντά. Θα μπορούσε να πει κανείς πως θα ταίριαζε αυτοί οι δύο να μείνουν μαζί».

Πώς θα θέλατε να δείτε την ηρωίδα σας;

«Θα ήθελα να δω να δικαιώνεται αυτό που πραγματεύεται η σειρά. Ανθρώπους που έχουν δεύτερες ευκαιρίες στη ζωή και τις βρίσκουν. Να σταθεί δηλαδή ξανά στα πόδια της και όλη αυτή η ιστορία να είναι μια ευκαιρία για να ξαναγεννηθεί».

Η σειρά είναι από όλες τις πλευρές άρτια. Ωστόσο θεωρείτε πως φέτος λίγο αδικείται, το κοινό έχει μοιραστεί;

«Ετσι κι αλλιώς είναι σχετικό το πόσοι παρακολουθούν τη σειρά, καθώς πολλοί τη βλέπουν στο διαδίκτυο και όχι την ώρα προβολής της. Αρα δεν είναι αντιπροσωπευτική η επίσημη μέτρηση. Είμαι σίγουρη γι' αυτό. Από την άλλη, αυτό που συμβαίνει φέτος είχε πάνω από μία δεκαετία να συμβεί και μόνο ελπιδοφόρο μπορεί να είναι. Αυτό λοιπόν έχει περισσότερη σημασία από οτιδήποτε. Πάντα είναι ωραία να υπάρχει ανταγωνισμός. Μας κάνει όλους καλύτερους».

Ο λόγος που είπατε το «ναι» εσείς στη σειρά ποιος ήταν;

«Με ιντρίγκαρε η ιδιομορφία του σεναρίου με το παρελθόν και το παρόν, ενισχύεται έτσι το κομμάτι του θρίλερ. Υπάρχουν κομμάτια στο πριν που ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστά, τα οποία συνθέτουν το φινάλε της ιστορίας. Επίσης οι Στέφανος Μπλάτσος και Βασίλης Τσελεμέγκος, οι σκηνοθέτες, ήταν μια εγγύηση και δεν έπεσα έξω. Και ένας τρίτος λόγος ήταν το καστ».

Τι συμβαίνει με την σειρά στον ALPHA; Εσπευσμένες αποχωρήσεις από το κανάλι...

ΠΗΓΗ: TiVi ΣΙΡΙΑΛ

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Έρωτας Μετά: "Η Όλγα δεν θέλει να ασχοληθεί με τον..."! Η Γωγώ Καρτσάνα έκανε το απόλυτο spoiler!

Βάσω Λασκαράκη: Την αποθέωσε ο Καρυστινός! Τα ξέρει αυτά ο Σουλτάτος;

Διαβάστε περισσότερα τηλεοπτικά θέματα στο Youweekly.gr

Share