Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Έρωτας μετά: "Φωτιά" οι εξελίξεις της εβδομάδας (2-5/3) - Η Ηλέκτρα αντιμέτωπη με ένα μεγάλο μυστικό!

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Έρωτας μετά:
TV24 01.03.2020 16:25
Από Youweekly Team

"Φωτιά" θα είναι και αυτήν την εβδομάδα οι εξελίξεις στη σειρά "Έρωτας μετά". Διαβάστε όλα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια. Η Ηλέκτρα έρχεται αντιμέτωπη με ακόμα ένα μεγάλο μυστικό, καθώς ο Γεράσιμος της λέει ότι μπορεί ο Μιχαλάκης να μην είναι βιολογικό παιδί του Χρήστου.

Αναλυτικά όσα θα δούμε στον Alpha

Δευτέρα 2 Μαρτίου, στις 21:50 - Επεισόδιο: 74

Ο Δημήτρης ξεφεύγει από το εγκαταλειμμένο σπίτι έχοντας πάρει το τηλέφωνο του Ρίζου ενώ η Αλίκη παρακολουθεί την κάθε του κίνηση. Ο Τόνι ενημερώνει τον Γιώργο για τα νέα της υπόθεσης με στόχο να τον ενεργοποιήσει. Ο Γιώργος αρνείται να ασχοληθεί, γεγονός που τον οδηγεί σε σύγκρουση με τη Νόρα. Η Ηλέκτρα έρχεται αντιμέτωπη με ακόμα ένα μεγάλο μυστικό, καθώς ο Γεράσιμος της λέει ότι μπορεί ο Μιχαλάκης να μην είναι βιολογικό παιδί του Χρήστου.

Τρίτη 3 Μαρτίου, στις 21:50 - Επεισόδιο: 75

Ο Δημήτρης συναντάει την Πέννυ και την ακούει να μιλάει στο τηλέφωνο με αυτόν που πιστεύει ότι κρατάει τη Μακρίδη. Ο Σταύρος, μετά την αποκάλυψη του Αποστόλη, ζητάει από τον Θοδωρή να τον σκοτώσει αλλά η αντίδραση του Θοδωρή τον ξαφνιάζει. Η Ηλέκτρα, φορτισμένη από τις τελευταίες αποκαλύψεις, ζητάει από τον Χρήστο να χωρίσουνε κι ο Αποστόλης πουλάει το σπίτι του στο χωριό για να βοηθήσει οικονομικά τον Χρήστο.

Τετάρτη 4 Μαρτίου, στις 21:50 - Επεισόδιο: 76

Ο Γιώργος ανακρίνει τον Γιάννη Λεγάτο και μαθαίνει για την ιστορία του με την Πέννυ αλλά και για το παρελθόν του με την Άννα. Ο Κωνσταντίνος συναντάει την Όλγα και της ζητάει να ψάξει να βρει ποιος έχει την Άννα με αντάλλαγμα να παραχωρήσει στον Αφεντάκη το εταιρικό του μερίδιο. Ο Τόνι ενημερώνει την Άντι ότι δεν βρήκε κάτι στο δεύτερο κινητό τηλέφωνο του Κωνσταντίνου πράγμα που τους φέρνει πάλι σε αδιέξοδο. Τέλος ο Αποστόλης ζητάει από την Λαμπρινή να τον παντρευτεί – ο Θοδωρής την ίδια στιγμή του έχει στήσει παγίδα θανάτου. Οι εξελίξεις θα συνεχίσουν να είναι "καυτές" και τις επόμενες ημέρες. Μάλιστα σας έχουμε και spoiler "φωτιά" για όσα έρχονται. Η Άννα θα γίνει δολοφόνος!

Πέμπτη 5 Μαρτίου, στις 21:50 - Επεισόδιο: 77

Μετά την απόπειρα δολοφονίας κατά του Αποστόλη ο Θοδωρής τρέπεται σε φυγή. Ο Σταύρος καλεί τον Γιώργο και του λέει ότι θα του δώσει το όνομα ενός διεφθαρμένου αστυνομικού με αντάλλαγμα την ελευθερία του. Η Νόρα επισκέπτεται τον Τόνι και τον ευχαριστεί που βοήθησε τον Γιώργο ενώ την ίδια στιγμή ο Ηλίας ζητάει από την Κατερίνα να του πει την αλήθεια για το παρελθόν της. Ο Κωνσταντίνος πηγαίνει στον Χρήστο θέλοντας να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση με τον Μιχαλάκη.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κυκλοφόρησαν στα περίπτερα Tv24 και TiVi ΣΙΡΙΑΛ - Δείτε όλα τα "καυτά" αποκλειστικά!

Έρωτας μετά: "Καυτές" εξελίξεις (27/2) - Μια σχέση προσπαθεί να βρει τον δρόμο της

Share