Εξελίξεις στον ALPHA με τα πρόγραμμά του - Κάτι παλιό φεύγει κάτι νέο έρχεται

Σε αναβρασμό στο κανάλι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Εξελίξεις στον ALPHA με τα πρόγραμμά του - Κάτι παλιό φεύγει κάτι νέο έρχεται

Σε αναβρασμό βρίσκεται το κανάλι του ALPHA κι έχουμε όλες τις λεπτομέρειες αποκλειστικά στο Youweekly.gr! Τι παλιό φεύγει από το πρόγραμμά του και τι καινούργιο έρχεται στους τηλεοπτικούς μας δέκτες;

Εν όψει της νέας τηλεοπτικής χρονιάς οι υπεύθυνοι του ALPHA, θέλοντας να ανακτήσουν το χαμένος έδαφος στους πίνακες τηλεθέασης, ετοιμάζουν την... απάντησή τους στον ανταγωνισμό, επιμένοντας να επενδύουν στη μυθοπλασία.

Εκτός από την κωμική σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», όλο το υπόλοιπο πρόγραμμα θα στηθεί εκ νέου καθώς οι παραγωγές «Σπίτι είναι...», «Ελα στη θέση μου» και «Ερωτας μετά» δεν βρήκαν ανταπόκριση από το κοινό και θα ολοκληρωθούν στο τέλος της χρονιάς. Θυμίζουμε ότι το «Κρατάς μυστικό;» έκλεισε τον κύκλο προβολής του στα μέσα Φεβρουαρίου, καθώς κι εκείνο δεν ανέπτυξε... χημεία με το κοινό. Τώρα το κανάλι της Παλλήνης ετοιμάζει αντεπίθεση και ήδη έχει βρει δύο νέες σειρές τις οποίες εξετάζει προκειμένου να τις εντάξει στο νέο του πρόγραμμα.

Τι παλιό φεύγει από τον ALPHA και τι νέο έρχεται

«Εκπαιδεύοντας τη Νίνα»

Η κωμική σειρά «Ελα στη θέση μου» μετά από τέσσερα χρόνια συνεχούς και επιτυχημένης προβολής ήρθε η στιγμή να ολοκληρωθεί. Οι ιθύνοντες έχουν από την προηγούμενη χρονιά στο συρτάρι τους την αντιπρόταση, καθώς και τότε εξεταζόταν η ολοκλήρωση του καθημερινού σίριαλ. Ωστόσο, τώρα που είναι δεδομένο ότι θα πέσουν οι τίτλοι τέλους, η νέα παραγωγή φαίνεται να έχει περισσότερες πιθανότητες να υλοποιηθεί.

Πρόκειται για τη μεξικάνικη σειρά «Educando a Nina (Εκπαιδεύοντας τη Νίνα)», η οποία πραγματεύεται την ιστορία δύο δίδυμων αδελφών που χωρίστηκαν κατά τη γέννησή τους και ζουν σε διαφορετικούς κόσμους, αγνοώντας η μια την ύπαρξη της άλλης. Σύντομα, όμως, η μοίρα θα τις φέρει αντιμέτωπες όταν θα αναγκαστούν να ζήσουν η μια τη ζωή της άλλης.

Η ιστορία ξεκινάει τριάντα χρόνια πριν, όταν ο Μανουέλ, ιδιοκτήτης μεγάλου εκδοτικού οίκου, είναι παντρεμένος και έχει παράνομη σχέση με μια όμορφη χορεύτρια, τη Λουίζα. Η Λουίζα μένει έγκυος αλλά δεν εμπλέκει σε αυτό που της συμβαίνει τον αγαπημένο της.

Εξαφανίζεται και καταφεύγει στον αδελφό της Χοσέ. Η κοπέλα πεθαίνει κατά τη διάρκεια του τοκετού την ώρα που φέρνει στον κόσμο δύο δίδυμα κοριτσάκια. Ο Χοσέ αρνείται να τα δώσει στον πατέρα τους γιατί τον θεωρεί υπεύθυνο για τον θάνατο της αδελφής του. Ομως, δεν μπορεί να κρατήσει και τα δύο. Ενημερώνει τον Μανουέλ ότι είναι πατέρας αλλά του δίνει μόνο το ένα παιδί, τη Μάρα. Το άλλο το κρατάει ο ίδιος και το ονομάζει Νίνα.

«Καμπάνες τη νύχτα»

Το ερωτικό θρίλερ «Ερωτας μετά», αν και πολλά υποσχόμενο, δεν κατάφερε να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και να αντεπεξέλθει στον ανταγωνισμό. Ετσι, δεν τίθεται θέμα για τη συνέχισή της. Για τη θέση της ο ALPHA έχει ήδη εξασφαλίσει τα δικαιώματα μιας νέας δραματικής σειράς μυστηρίου, με τίτλο «Campanas En La Noche (Καμπάνες τη νύχτα)», από την ίδια εταιρεία παραγωγής, την Telefe. Δείτε το σενάριο αυτής της σειράς εδώ, σας το είχαμε γράψει πρώτοι!


ΠΗΓΗ: ΤV24

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΓΑΡΝΕΛΗ

TAGS