Καταιγιστικές εξελίξεις 9/3 στην σειρά «Έρωτας Μετά» - Ένα νέο βίντεο της Άννας στην φόρα

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Καταιγιστικές εξελίξεις 9/3 στην σειρά «Έρωτας Μετά» - Ένα νέο βίντεο της Άννας στην φόρα

Οι σημερινές 9/3 εξελίξεις στην καθημερινή δραματική σειρά «Έρωτας Μετά» είναι καταιγιστικές, καθώς ένα νέο βίντεο της Άννας έρχεται στη φόρα και αναστατώνει. Όλες οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση.

Αναλυτικά όσα θα δούμε στον Alpha

Δευτέρα 9 Μαρτίου, στις 21:50

Επεισόδιο: 78

Ο Λεγάτος προλαβαίνει και εμποδίζει την Πέννυ να σκοτώσει την Άννα. Ο Γιώργος ζητάει τη βοήθεια του Φώτη σε σχέση με το εάν πρέπει ή όχι να δεχθεί την πρόταση/ εκβιασμό του Πετρόπουλου. Η Αλίκη λέει στον Σταύρο ότι ο Θοδωρής απέτυχε να σκοτώσει τον Δαλέση και πως τον έχει σπίτι της. Ο Τόνι με την Άντι βγαίνουν το πρώτο τους ραντεβού, τη ίδια στιγμή ένα καινούριο βίντεο της Άννας έρχεται για να τους αναστατώσει. Δύο μήνες πριν το ατύχημα, η Άντι λέει στην Άννα ότι τους είδε και την πιέζει να διακόψει τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο.

Σας έχουμε και "καυτό" spoiler για την σειρά. Η Άννα γίνεται δολοφόνος!

Τρίτη 10 Μαρτίου, στις 21:50

Επεισόδιο: 79

Ο Γιώργος, έχοντας δει την Αλίκη με τον Φώτη, καταλαβαίνει ότι κάτι περίεργο συμβαίνει και αποφασίζει να ψάξει τις παλιές υποθέσεις του Φώτη στο σώμα. Ο Δημήτρης αποκαλύπτει στην Άντι ότι είναι γιος της Άννας πράγμα που τη σοκάρει. Ο Αποστόλης ομολογεί στο Χρήστο πως πριν χρόνια σκότωσε τον αδερφό του Σταύρου στο χωριό. Η Ηλέκτρα λέει στον Χρήστο ότι η Άντι ξέρει για τον Δημήτρη αναγκάζοντάς τον και αυτόν με τη σειρά του να μιλήσει στον Νίκο και στην Ειρήνη. Δύο μήνες πριν το ατύχημα, ο Κωνσταντίνος δίνει στην Άννα δύο εισιτήρια με ανοιχτή ημερομηνία για Αργεντινή.