Χάος στις 8 Λέξεις: Η Σμαράγδα τα χάνει όλα στον τζόγο - Ο άγριος εκβιασμός

Αποκλειστικό!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χάος στις 8 Λέξεις:  Η Σμαράγδα τα χάνει όλα στον τζόγο - Ο άγριος εκβιασμός

Χάος θα επικρατήσει στα επόμενα επεισόδια της σειράς «8 Λέξεις». Η Σμαράγδα θα δούμε να τα χάνει όλα στον τζόγο, και ο Άκης θα της ασκήσει έναν άγριο εκβιασμό. Έχουμε την εξέλιξη πριν παιχτεί στην τηλεόραση.

Η Σμαράγδα, αν και συνεχώς υπόσχεται να σταματήσει να παίζει, κάνει ακριβώς το αντίθετο, βουλιάζει στον τζόγο σε σημείο που φτάνει στο χείλος του γκρεμού. Η καταστροφή δεν αργεί να έρθει και ο Ακης βρίσκει την ευκαιρία να πάρει αυτό που ήθελε πάντα. Τη Σμαράγδα μόνο δική του...

Η Σμαράγδα για μια ακόμα φορά λέει ψέματα στον Σίμο και πηγαίνει στη χαρτοπαικτική λέσχη. Ομως, τα πράγματα δεν πάνε καλά και χάνει ένα πολύ μεγάλο ποσό. Το γεγονός αυτό την αναγκάζει να παραδεχτεί την αλήθεια στον Σίμο: «Ναι, σου είπα ψέματα! Πήγα στη λέσχη και τα έχασα όλα, καταλαβαίνεις; Τι θα κάνω;», αναρωτιέται και μαζί οι δυο τους παραδέχονται ότι πρέπει να κάνουν τα πάντα για να βάλουν ένα τέλος σ’ αυτόν τον εθισμό τους.

Ωστόσο η Σμαράγδα όχι μόνο δεν τηρεί την υπόσχεσή της, αλλά εθίζεται όλο και περισσότερο στη χαρτοπαιξία. Ετσι ο Λουκάς παρακαλάει τον Σίμο: «Μόνο εσύ μπορείς να τη βοηθήσεις. Σε παρακαλώ, κάνε κάτι να τη σταματήσεις πριν είναι αργά», τον ικετεύει. Την ίδια στιγμή ο Ακης μαθαίνει πως η Σμαράγδα συνεχίζει να πηγαίνει στη λέσχη και της τρίζει για μια ακόμα φορά τα δόντια: «Εκεί κατάντησες; Να τρέχεις σαν ρεμάλι στις λέσχες και να χαρτοπαίζεις; Κοίτα τα χάλια σου! Στον δρόμο θα μείνεις κι εμένα ξέχνα με», της τονίζει.

Παράλληλα, ο εκβιασμός της Στέλλας πιάνει τόπο και η Σμαράγδα αναγκάζεται να ενδώσει. Βλέποντας τις οικονομίες της να κάνουν φτερά, η Σμαράγδα ξορκίζει τον Σίμο: «Τέλος τα αστεία, πρέπει να κάνουμε μια σοβαρή προσπάθεια για να κόψουμε αυτό το άσχημο συνήθειο», του λέει και συμφωνούν ότι είναι στο χείλος του γκρεμού και δεν έχουν άλλα περιθώρια. Ετσι η Σμαράγδα και ο Σίμος κάνουν μια μεγάλη προσπάθεια να απεξαρτηθούν από τον τζόγο, αλλά η Σμαράγδα είναι ήδη στην άκρη του γκρεμού σε ό,τι αφορά τη δουλειά της, αφού έχει αφήσει απλήρωτες τις μοδίστρες του ατελιέ. Το μυαλό της για άλλη μια φορά πάει στον τζόγο για να ξεχρεώσει και λίγο αργότερα ο Σίμος με τη Σμαράγδα πάνε στη λέσχη του υποκόσμου και το ζευγάρι χάνει πάλι ένα μεγάλο ποσό. Η μόνη λύση που μπορεί να βρει, για να ξεχρεώσει τις μοδίστρες και όπου αλλού χρωστάει, είναι είναι ο Ακης.

Ετσι η Σμαράγδα αποφασίζει να ζητήσει δανεικά από τον Ακη κι αυτός δεν χάνει την ευκαιρία να την εκβιάσει, λέγοντάς της: «Σμαράγδα, κοίτα για πρώτη και για τελευταία φορά. Είμαι διατεθειμένος να σου δώσω τα λεφτά που χρωστάς και να σε σώσω, αν και δεν θα έπρεπε, μόνο όμως αν χωρίσεις με αυτόν που έχεις μαζέψει και τον διώξεις από το σπίτι... χθες!». Η Σμαράγδα όμως δεν του δίνει καμία απάντηση, ενώ συνεχίζει να βυθίζεται όλο και περισσότερο στα χρέη της και τα πράγματα δείχνουν πως θα χάσει ακόμα και το ατελιέ της.

Έχουμε ακόμη ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ "φωτιά" για την τηλεοπτική σειρά του ΣΚΑΙ, 8 Λέξεις! Η Έρση και ο Οδυσσέας δέχονται επίθεση από την Ηλιάνα η οποία τους βάζει φωτιά στον ύπνο τους! Τι θα συμβεί;

H TZOYΛΙΑΝΑ EΛΕΥΘΕΡΗ & Ο ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

Η Τζουλιάνα προσπαθεί κρυφά να ξεκαρφώσει τη σανίδα από το παράθυρο, ενώ παράλληλα παριστάνει στον Σωτήρη την υπάκουη, περιμένοντας να χαλαρώσει λίγο την προσοχή του, για να βρει την ευκαιρία να το σκάσει! Λίγο αργότερα η μικρή καταφέρνει να απαλλαγεί από το κασόνι που κλείνει το παράθυρό της, αλλά ο Σωτήρης την παίρνει είδηση. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα η μικρή να αρρωστήσει από τη στενοχώρια της και ανεβάζει πυρετό.

Ο Σωτήρης τρομοκρατημένος αναγκάζεται να την αφήσει μόνη της στο σπίτι και να πάει να πάρει αντιπυρετικό.
Σταδιακά όμως η μικρή συνέρχεται και ζητάει επίμονα να την αφήσει να βγει λίγο έξω, αλλά ο Σωτήρης δεν της κάνει το χατίρι. Η Τζουλιάνα, «φυλακισμένη» ακόμα στο σπίτι του Σωτήρη, προσπαθεί να βρει την κατάλληλη ευκαιρία για να το σκάσει και παράλληλα κερδίζει όλο και περισσότερο την εμπιστοσύνη του Σωτήρη ώσπου τελικά καταφέρνει να βγούνε μαζί για βόλτα εκτός σπιτιού! Την ίδια ώρα ο Σωτήρης ετοιμάζεται να πάρει την Τζουλιάνα και να μετακομίσουν για πάντα στην Αλεξανδρούπολη, αλλά η μικρή τον πιέζει να την ξαναβγάλει βόλτα κι αυτός όχι μόνο δέχεται αλλά αποφασίζει να την πάει κάπου και για φαγητό. Λίγο μετά στο εστιατόριο, η Τζουλιάνα ζητάει να πάει στην τουαλέτα. Ο Σωτήρης την αφήνει και η μικρή καταφέρνει να ξεγλιστρήσει από την τουαλέτα του εστιατορίου και να το βάλει στα πόδια.

Ετσι η Τζουλιάνα το σκάει από τον Σωτήρη, αυτός όμως την παίρνει είδηση τελευταία στιγμή και αρχίζει να την κυνηγάει! Τελικά δεν καταφέρνει να τη βρει. Απογοητευμένος γυρνάει στο σπίτι του και κλαίει με λυγμούς που έχασε τη «Μαρία» του. Λίγο αργότερα συλλαμβάνεται και οδηγείται στο τμήμα, ο ίδιος όμως δεν πιστεύει ότι έχει κάνει τίποτα κακό.