Αν ήμουν πλούσιος: Ποιόν θέλει να "καθαρίσει" η Πέγκυ;

Παίζει επανάληψη αλλά εμείς σας έχουμε τη συνέχεια μόνο εδώ!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αν ήμουν πλούσιος: Ποιόν θέλει να

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις που μας περιμένουν στη συνέχεια της σειράς "Αν ήμουν πλούσιος" με την Πέγκυ αν ζητά από τον Μουρούνα να "καθαρίσει" κάποιον, Μπορεί λόγω κορωνοϊού τα επεισόδια να παίζονται σε επανάληψη, όμως εμείς σας έχουμε εδώ όλα όσα μας περιμένουν.

Χαμός θα γίνει και 130ο επεισόδιο της σειράς του ANT1 με τη Χριστίνα, τη Βενετία και τον Σωτήρη να προσπαθούν να μάθουν μια χρήσιμη πληροφορία! Από την άλλη ο Σωτήρης ζει επικές στιγμές, ενώ Η Μυρτώ και ο Μάκης θα κατορθώσουν να κρύψουν την αλήθεια.

Παράλληλα Η Μελίνα θα πει στον Μουρούνα να σταματήσει να εξαπολύει απειλές εναντίον της, ενώ ο Βρανάς είναι σε αναμμένα κάρβουνα αφού περιμένει τις μετοχές του!

Τι μας περιμένει στο "Αν ήμουν πλούσιος"; - Θα βοηθήσει ο Μουρούνας την Πέγκυ;

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ 130: Η Πέγκυ προσπαθεί να πείσει τον Μουρούνα να «καθαρίσει» τη Μελίνα και τον Πέτρο, αλλά ο Μουρούνας έχει άλλα σχέδια γι’ αυτούς. Η Χριστίνα, η Βενετία και ο Σωτήρης, που ζει επικές στιγμές με τη νίκη του Σίφουνα, θέλουν να μάθουν αν ο Μάκης είναι ο φίλος της Μυρτώς.

Η Μυρτώ κι ο Μάκης, όμως, με τη βοήθεια της τύχης και του Θεοχάρη, καταφέρνουν να τους το κρύψουν. Ο Μάνος φαίνεται πως τα πηγαίνει καλύτερα με τη Μελίνα και προσπαθεί να τα βρει με τη Σμαράγδα. Την ίδια στιγμή, ο Αλέξης είναι θυμωμένος με τη Δάφνη που ασχολείται συνέχεια με τον πολυχώρο, ενώ ο Πέτρος βρίσκει κι άλλα στοιχεία για τον πατέρα της Δάφνης. Ο Βρανάς περιμένει με λαχτάρα τις μετοχές του, μετά το στοίχημα που κέρδισε με τον Μουρούνα, ενώ η Μόνικα είναι ενθουσιασμένη που επιτέλους ο Βρανάς τη ζηλεύει. Η Μελίνα λέει στον Μουρούνα να σταματήσει να την απειλεί, αλλά ο Μουρούνας είναι αυτός που αποφασίζει ποιος τελειώνει μαζί του και πότε...Και αν θέλετε να ξέρετε όλα όσα μας περιμένουν στη σειρά "Αν ήμουν πλούσιος" σας τα έχουμε συγκεντρωμένα εδώ!