Έρχεται σήμερα στο Mega και θα χτυπήσει 40αρια

Ετοιμαστείτε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έρχεται σήμερα στο Mega και θα χτυπήσει 40αρια

Και όμως δεν θα πιστέψετε ποιος έρχεται σήμερα στο Mega και θα χτυπήσει 40αρια! Είστε έτοιμοι να περάσετε μια μοναδική βραδιά με μπόλικο τραγούδι και κέφι; Αν ναι τότε δεν θα θέλετε να το χάσετε.

Ο Αντώνης Ρέμος έρχεται απόψε με μια ξεχωριστή εκπομπή για να περάσουμε όμορφα το βράδυ της Παρασκευής στο σπίτι, να ακούσουμε μουσική, να τραγουδήσουμε, να δούμε αγαπημένους ανθρώπους και να… ταξιδέψουμε.

Σ’ ένα πρόγραμμα ειδικά για το Mega, ο αγαπημένος τραγουδιστής με λίγους και επιλεγμένους μουσικούς και τον επί χρόνια συνεργάτη του Γιώργο Κυβέλο, τηρώντας τις αποστάσεις ασφαλείας μεταξύ τους μπαίνουν σε ένα στούντιο ηχογραφήσεων και μας ταξιδεύουν με τις μελωδίες τους.

Ετοιμάζονται για 40αρια στο Mega με τον Αντώνη Ρέμο

Σε αυτό το ταξίδι μας επιφυλάσσει εκπλήξεις κάνοντας συνδέσεις με αγαπημένα του πρόσωπα. Τώρα, που “…η αλήθεια μοιάζει ψέμα”, ο Αντώνης Ρέμος μας τραγουδάει, πως “…δεν τελειώσαμε” και εμείς αισιοδοξούμε, τραγουδάμε μαζί του και αφήνουμε τις μουσικές να μας κρατήσουν συντροφιά.

“Μένουμε σπίτι” με τον Αντώνη Ρέμο, λοιπόν, και τα τραγούδια του στις 23.00. Την ίδια στιγμή να τονίσουμε πως πρόκειται να δούμε και μία επιστροφή "βόμβα" στο κανάλι.

Το σημαντικό εγχείρημα του MEGA

Το Mega διαμορφώνει σιγά σιγά το πρόγραμμά του μετά την ηχηρή επιστροφή του καναλιού στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και έτσι σήμερα "έσκασαν" μερικές ακόμα αλλαγές στο πρόγραμμά του.

Το κανάλι συμβάλλει στην ανάγκη για γνώση της ιστορίας μας την ώρα που την έχουμε ανάγκη περισσότερο από ποτέ προσεγγίζοντας θεμελιώδη ερωτήματα αλλά και φωτίζοντας πτυχές της Επανάστασης που θα εκπλήξουν: ήδη από το ξεκίνημά της, τον Φεβρουάριο (και όχι, όπως οι πιο πολλοί πιστεύουν, τον Μάρτιο) του 1821…

TAGS