Γυναίκα χωρίς όνομα: Τα επόμενα επεισόδια "φωτιά" πριν τα παίξει ο ΑΝΤ1

Συνεχίζουμε την σειρά από εκεί που σταμάτησε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γυναίκα χωρίς όνομα: Τα επόμενα επεισόδια

Μπορεί στον ΑΝΤ1 να έχουν παγώσει την σειρά Γυναίκα Χωρίς Όνομα, αλλά εμείς έχουμε τα αποκλειστικά επεισόδια με την συνέχειά της!

Ο Φώτης παραδίδεται στην αστυνομία και η Μαρίνα, η ταυτότητα της οποίας κινδυνεύει να αποκαλυφθεί, κάνει έναν αγώνα δρόμου για να αποδείξει την αθωότητά του. Την ίδια ώρα η ζωή της Ελλης και του μωρού που έχει στα σπλάχνα της κινδυνεύει από τα σατανικά σχέδια του Χατζή.

Το μυστήριο, για το πώς βρέθηκε το DNA του Φώτη στο όργανο που σκότωσε τη γυναίκα του Νίκου, βρίσκει μια εξήγηση. Η Μαρίνα είναι πεπεισμένη ότι ο Νίκος με κάποιο τρόπο κατάφερε να ενοχοποιήσει τον πατέρα της και θα κάνει τα πάντα για να το αποδείξει. Δεν αντέχει να σκέφτεται τον Φώτη στη φυλακή για χάρη της. Την ίδια ώρα η Εύα συναντά τον Αργύρη:

«Να ξέρεις ότι δεν σε ξεπέρασα ποτέ», του λέει κι εκείνος μένει άναυδος. «Ομως δεν σκοπεύω να σε διεκδικήσω, ούτε θα σου ζητήσω να γυρίσεις πίσω. Ξέρω ότι είσαι με την Κάτια και δεν θα την αφήσεις», συνεχίζει. Ωστόσο όλες οι κινήσεις της δείχνουν το αντίθετο. Παράλληλα ο Φώτης ομολογεί τον φόνο για να γλιτώσει τη Μαρίνα από τη φυλακή και η Κλειώ, που ξέρει πια πως ο πραγματικός ένοχος είναι ο πατέρας της, είναι έτοιμη να πει στην αστυνομία την αλήθεια. Δεν αντέχει στη σκέψη να πληρώσει ένας αθώος το έγκλημα του Νίκου. Στο μεταξύ, η Ευγενία επισκέπτεται την Ελλη. «Ηρθα να σε προειδοποιήσω. Κινδυνεύεις από τον Χατζή. Θέλει να σου κάνει κακό. Το καλύτερο είναι να φύγεις κάπου που να μην μπορεί να σε εντοπίσει», τη συμβουλεύει.

Η Εύα πείθει τον Γιάννη να μην παρατήσει το σχέδιο

Η Μαρίνα κάνει τα πάντα για να αποδείξει την αθωότητα του Φώτη και έτσι πηγαίνει στον αστυνόμο και του αποκαλύπτει τη θεωρία του ψυχίατρου για το πώς βρέθηκε το αίμα του πατέρα της στο σημείο του εγκλήματος και του ζητά να βρει έναν τρόπο να πάρει δείγμα αίματος από τον Νίκο. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, ο Γιάννης θέλει να κάνει πίσω στο σχέδιο της Εύας: «Μην τα παρατάς τώρα. Είμαστε τόσο κοντά. Αλλιώς θα καταστραφούμε. Τα λεφτά αυτά από την κληρονομιά που θα πάρει ο Αργύρης θα μας σώσουν», τον παρακαλάει. Η μητέρα του πείθει τον Γιάννη να μην κάνει πίσω ώστε να μπορέσουν να σωθούν οικονομικά. Παράλληλα ο Μιχάλης καταφέρνει να μπει στο δωμάτιο του Νίκου και να κλέψει τη φωτογραφία της Μαρίνας από τη φυλακή που απεικονίζει εκείνη, τη Μάρθα, τη Ρένα και τη Μελίτη μωρό. Είναι το αποδεικτικό στοιχείο για το ποια είναι η Μαρίνα στην πραγματικότητα. Ομως θα έχει μια δυσάρεστη έκπληξη...

Η Ελλη φεύγει μακριά από τον Χατζή

Γυναίκα χωρίς όνομα Έλλη επόμενα επεισόδια

Η αγωνία της Μαρίνας μεγαλώνει για το αν θα δώσει ο εισαγγελέας το ένταλμα που θα υποχρεώσει τον Νίκο να δώσει αίμα, ώστε να ταυτοποιηθεί το DNA του. Παράλληλα, μεγαλώνει και η αγωνία της Ελλης που μαθαίνει πως ο Χατζής όχι μόνο κρύβεται πίσω από τις αποτυχημένες επιθέσεις εναντίον της, αλλά ετοιμάζει νέα, ακόμη πιο σατανικά σχέδια για να της κάνει κακό.

«Δεν θα σταματήσει μέχρι να σκοτώσει εμένα και το μωρό μου. Δεν γίνεται να ζω συνέχεια με αυτόν τον φόβο. Είναι αδίστακτος. Πρέπει να φύγω, να εξαφανιστώ μέχρι να γεννήσω», λέει του πατέρα της. Ο Δημήτρης αποφασίζει να πάρει ο ίδιος την υπόθεση στα χέρια του και ζητά τη συνεργασία του Αρη σ’ αυτό. «Ξέρω ότι εμείς δεν τα πηγαίνουμε καλά αλλά θα με βοηθήσεις για χάρη της Ελλης;», τον ρωτάει κι εκείνος δεν το σκέφτεται ούτε λεπτό. Ο Νίκος, πάλι, φοβισμένος με την επιμονή του αστυνόμου, προσπαθεί να επηρεάσει τη Μάρθα εναντίον της Κάτιας. «Εκανες τόσα για τη Μαρίνα αλλά τελικά η Κάτια χαίρεται την κόρη σου. Κι όμως, δεν το αξίζει. Κι εσύ έχεις μείνει ολομόναχη», της τονίζει.

Η Μάρθα επηρεάζεται από όσα ακούει. Στο μεταξύ ο Αργύρης, στην προσπάθειά του να μην υπάρχουν μυστικά στη σχέση του με την Κάτια, την εκπλήσσει και την αναστατώνει άθελά του για ακόμη μια φορά, χωρίς να υποψιάζεται τι μπορεί να σκαρώνει η Εύα πίσω από την πλάτη του.

Δείτε εδώ επίσης κι ένα ακόμα αποκλειστικό φωτιά! Αυτό είναι το τέλος Κάτιας, Μάρθας και Μαρίνας στο Γυναίκα χωρίς όνομα!

Από Μαρία Μεταξητινού - Γιάννα Παπανικολάου και Κωνσταντίνα Γαρνέλη για το περιοδικό TV24