Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος πάει στην ΕΡΤ1

«Έσκασε» τώρα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος πάει στην ΕΡΤ1

Στην ΕΡΤ1 πάει ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος σε αγαπημένη εκπομπή που θα μεταδοθεί αύριο βράδυ. Ο αγαπημένος σεφ του MasterChef σε μια βραδιά έτσι όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί μιλάει για όλα.

Οι μέρες της καραντίνας κύλησαν αργά. Το γνωστό δίδυμο των ερτζιανών κρατήθηκε με νύχια και με δόντια για να μη βγει έξω και να μπει στις τηλεοράσεις μας. Τώρα όμως έφτασε η ώρα!

Ο Θοδωρής Βαμβακάρης και ο Τάκης Γιανούτσος, χωρίς άδεια εξόδου, αλλά με απόσταση δύο μέτρων μεταξύ τους, ανηφορίζουν στην Αγία Παρασκευή και κάθε Παρασκευή βράδυ στις 23.15 θα μας τρολάρουν ανελέητα μέσα από τη νέα εκπομπή της ΕΡΤ1 «Αυτός και ο Άλλος».

Λεωνίδας Κουτσόπουλος ΕΡΤ

Τα… μαγειρέματα αρχίζουν την Παρασκευή 15 Μαΐου, με πρώτο καλεσμένο τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Ο δημοφιλής σεφ, στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη, μιλάει για τα πάντα: για την ζωή του μετά την καραντίνα, τη γαστρονομία, την τηλεόραση, αλλά και για τα θέματα της επικαιρότητας, πίσω από το χαρακτηριστικό του μειδίαμα και με το ιδιαίτερο χιούμορ του.

Ωστόσο, δείτε και την μαμά του. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος θέλησε χθες το βράδυ να κάνει κάτι λίγο διαφορετικό και έτσι βγήκε στον αέρα της ραδιοφωνικής εκπομπής του παρέα με τη μοναδική μαμά του, δείτε εδώ.

Λεωνίδας Κουτσόπουλος εκπομπή

Εκτός εκπομπής ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος - Τι συνέβη με τον σεφ;

Εκτός MasterChef τέθηκε στο σημερινό επεισόδιο ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος. Ο Σωτήρης Κοντιζάς ανακοίνωσε τι ακριβώς συνέβη με τον σεφ ,ο οποίος δε θα εμφανιζόταν για το υπόλοιπο της εκπομπής.

Αφού ανακοινώθηκε η νικήτρια ομάδα, η ηττημένη μπλε έμεινε να μιλήσει με τους κριτές προκειμένου να δει τι πήγε στραβά. Μόλις το συμβούλιο τελείωσε και οι παίκτες μπήκαν στην κουζίνα για την δοκιμασία ασυλίας, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έλειπε.

Ακούσατε το υπονοούμενο που πέταξε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στο χθεσινό επεισόδιο για τη Μαρία και τον Δημήτρη; Δείτε εδώ τι συνέβη...

Τότε ο Σωτήρης Κοντιζάς έσπευσε να εξηγήσει πως μετά το συμβούλιο ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αισθάνθηκε μια μικρή αδιαθεσία και χρειάστηκε να φύγει, ενώ έκανε και πλάκα στους παίκτες πως τον σύγχυσαν.

Ο σεφ δεν εμφανίστηκε στο υπόλοιπο της εκπομπής.