Χαμός στην Elif: «Ψεύτρα δεν είσαι έγκυος» - Ο Ουμίτ δεν πιστεύει την Αρζού

Αποκλειστικό «φωτιά»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χαμός στην Elif: «Ψεύτρα δεν είσαι έγκυος» - Ο Ουμίτ δεν πιστεύει την Αρζού

Χαμός θα επικρατήσει στα επόμενα επεισόδια της τούρκικης σειράς «Elif». Η Αρζού θα δούμε πως μένει έγκυος από τον Ουμίτ, ωστόσο ο άντρας δεν την πιστεύει μετά τα όσα του έχει κάνει και την αποκαλεί ψεύτρα.

Γιουσούφ που έχει καταλάβει πια το ποιόν της Αρζού, θέλει να γλιτώσει από εκείνη, ενώ ο Ουμίτ μαθαίνει για την εγκυμοσύνη της αλλά δεν την πιστεύει! Η Γκοντζά βάζει στόχο να μη γεννηθεί αυτό το μωρό και θα κάνει τα πάντα. Από την άλλη η Μελέκ μαθαίνει πως ο Γιουσούφ είναι ερωτευμένος μαζί της.

Ο Τζεβαχίρ προσλαμβάνει ξανά τη Σουνά και την Αϊσέλ και έρχεται σε σύγκρουση με την Αρζού, η οποία του μιλάει πολύ άσχημα μπροστά στις εργάτριες. Πηγαίνει στο βιβλιοπωλείο του Γιουσούφ και του προτείνει να συνεργαστούν για να ξεφορτωθούν την Αρζού: «Δεν την αντέχω άλλη αυτή τη μανιακή γυναίκα! Σε παρακαλώ Μελέκ, απέσυρε την αγωγή! Από τη μια έχω την Αρζού και από την άλλη το δικαστήριο! Πού να ήξερα τι ήταν αυτή η γυναίκα, εγώ προσπάθησα να σώσω την εταιρεία μου», λέει. Η Μελέκ δεν ξέρει αν πρέπει να πιστέψουν τον Τζεβαχίρ.

Ο Γιουσούφ είναι σίγουρος πως θα τους πουλήσει μόλις η Αρζού του δώσει πάλι χρήματα. Η Μελέκ ανησυχεί για τη Σουνά και την Αϊσέλ. Ο Γιουσούφ βρίσκει λύση ώστε να έχουν και οι δύο δουλειά και στέγη. Ο Ερκούτ στέλνει κάπου τον Βεϊσέλ με πολλά χρήματα. Βγάζοντας όμως τα χρήματα από χρηματοκιβώτιο, του πέφτει ένα πακέτο και δεν το βλέπει. Η Ασουμάν το βρίσκει και καταλαβαίνει ότι το πακέτο έχει μέσα ναρκωτικά. Από μια παρεξήγηση η Λεϊλά θεωρεί πως ο Γιουσούφ και η Μελέκ πρόκειται να παντρευτούν. Φεύγει αποφασισμένη να εμποδίσει αυτόν τον γάμο. Η Ασουμάν συναντάει την Γκοντζά και της δίνει το πακέτο: «Αυτό περιέχει ναρκωτικά και το βρήκα στο γραφείο του Ερκούτ». Η Γκοντζά της επισημαίνει: «Έτσι θα τον κλείσουμε στη φυλακή! Θα κάνουμε καταγγελία». Όμως η Ασουμάν διαφωνεί: «Θέλω να τιμωρηθεί, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θέλω να μπει στη φυλακή». Τότε η Γκοντζά της λέει πως αυτή είναι η ευκαιρία τους να πάρουν εκδίκηση: «Ξεχνάς όσα σου έκανε; Έχουμε ένα σχέδιο και σε θέλω σύμμαχο, μην κάνεις πίσω».

Να σημειώσουμε μεταξύ άλλων, πως η Αρζού στα επόμενα επεισόδια θα τρελαθεί, όταν μπει στη φυλακή. Θα ξεκινήσει να βλέπει οράματα και οι αποκλειστικές μας εξελίξεις θα σας σοκάρουν. Δείτε εδώ τα πάντα.

Στο μεταξύ, η δασκάλα της Ελίφ αποχαιρετά τα παιδιά στην τάξη. Η Μελέκ πηγαίνει να πάρει την Ελίφ από το σχολείο και της μιλάει για το τι συνέβη αλλά η σκέψη της Μελέκ είναι αλλού. Η Ελίφ της ζητάει να πάνε στο βιβλιοπωλείο να αγοράσει κάποια βιβλία και εκείνη διστάζει, αφού είναι φανερό πως είναι μπερδεμένη. Την ίδια ώρα, η αστυνομία εισβάλλει στην εταιρία του Ερκούτ και κάνει έρευνα στο γραφείο του. Ο φίλος του Γιουσούφ του λέει πως έχει καταλάβει από καιρό πως είναι ερωτευμένος με τη Μελέκ από τον τρόπο που μιλάει για εκείνη. Η Μελέκ είναι στην πόρτα και ακούει τη συζήτησή τους.

Η Τουλάι προβληματίζεται με τη Σιταρέ

Η αστυνομία ερευνά το γραφείο του Ερκούτ αλλά δεν βρίσκουν τίποτα. Η σκηνή κάνει flashback και δείχνει πως ο Ερκούτ είχε ακούσει την Ασουμάν να μιλάει στο τηλέφωνο και την ακολούθησε μέχρι που συνάντησε την Γκοντζά και κατάλαβε το σχέδιό τους. Η Τουλάι επισκέπτεται την Αλιγέ και τους μιλάει για την Αϊλά και τη συμπεριφορά της. Όταν βλέπει τη Σιταρέ, ρωτάει για εκείνη. Ο Ονούρ και η Λεϊλά βγαίνουν για δείπνο και ο νεαρός της λέει πως είναι ερωτευμένος μαζί της από πολύ καιρό. Της προτείνει να πάνε μαζί σε μια συναυλία και εκείνη δέχεται απρόθυμα. Ο Γιουσούφ σκέφτεται τα λόγια του φίλου του και τον καιρό που έχει περάσει μαζί με τη Μελέκ. Παραδέχεται πως είναι ερωτευμένος.

Η Τουλάι μιλάει στον Βεϊσέλ για την επίσκεψή της στην οικογένεια Εμιρόγλου και του λέει πως μια άγνωστη γυναίκα μένει μαζί τους και αυτό δεν της άρεσε καθόλου. Κι ενώ η Ασουμάν φεύγει από το γραφείο, πέφτει θύμα απαγωγής. Οι άντρες του Λατίφ την έχουν απαγάγει και εκείνη ξαφνιάζεται όταν την αποκαλούν με το όνομά της και καταλαβαίνει πως ο Ερκούτ βρίσκεται πίσω από αυτό. «Πείτε στον Ερκούτ ότι δεν πρόκειται ποτέ να τον ενοχλήσω ξανά, αλλά σας παρακαλώ αφήστε με», λέει στον Λατίφ και εκείνος της απαντάει: «Ο Ερκούτ είναι σαν παιδί μου και αυτό θα έπρεπε να το σκεφτείς πριν κάνεις όσα του έκανες». Οι άντρες την χτυπάνε άσχημα και εκείνη φοβάται πως θα πεθάνει.

Στο μεταξύ ο Λατίφ συναντάει τον Ερκούτ και εκείνος του λέει: «Όταν την παντρεύτηκα έκανα όνειρα για οικογένεια και πως θα ήμουν ευτυχισμένος! Ομως οι άνθρωποι κάνουμε λάθος επιλογές». Η Ασουμάν καταφέρνει να το σκάσει και τηλεφωνεί στην Γκοντζά, η οποία δεν απαντά. Ο Λατίφ μαθαίνει τι έγινε και ο Ερκούτ γίνεται έξαλλος. Ο Λατίφ του λέει πως θα το βρει το κορίτσι αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα τελειώσουν τα προβλήματά του.

O Ουμίτ δεν πιστεύει πως η Αρζού είναι έγκυος

Η Αρζού παίρνει τα χαρτιά για το διαζύγιο και αισθάνεται άσχημα γιατί δεν θέλει να χωρίσει με τον Ουμίτ. Εξάλλου αν το κάνει θα πρέπει να πληρώσει πολλά χρήματα. Αποφασίζει να καλοπιάσει τον άντρα της και να του μαγειρέψει, αλλά νιώθει μια ζαλάδα και πηγαίνει να ξεκουραστεί. Στη συνέχεια, όταν νιώθει καλύτερα, ετοιμάζει το τραπέζι για να φάνε μαζί με τον Ουμίτ, αλλά εκείνος δεν θέλει: «Αρζού, έχει τελειώσει η ιστορία μας! Μην προσπαθείς να με καλοπιάσεις, δεν θα αλλάξω γνώμη». Εκείνη επιμένει και ο Ουμίτ αισθάνεται μπερδεμένος καθώς πιστεύει πως προσπάθησε να τον δηλητηριάσει. «Δεν θέλω να χωρίσουμε», του λέει, αλλά εκείνος είναι αποφασισμένος: «Δεν υπάρχει επιστροφή! Θα πάρουμε διαζύγιο και από εδώ και στο εξής θα ζούμε σαν δύο ξένοι στο ίδιο σπίτι».

Η Αρζού νιώθει άρρωστη όλο το βράδυ και ο Ουμίτ έχει φύγει και επιστρέφει το πρωί για να αλλάξει ρούχα. Η Αρζού έχει ναυτία και του λέει πως δεν είναι καλά αλλά δεν την πιστεύει και την κοροϊδεύει. Λίγο μετά εκείνη λιποθυμάει και η Γκοντζά τη μεταφέρει στο νοσοκομείο, όπου ο γιατρός ανακοινώνει στην Αρζού πως είναι έγκυος. Επιστρέφει σπίτι και ανοίγει ένα κουτί με μωρουδιακά πράγματα της Τουγκτσέ. Τα αγκαλιάζει και κλαίει: «Κόρη μου, έρχεται το αδελφάκι σου! Μακάρι να ζούσες για να συναντηθείτε». Ομως η Γκοντζά είναι αναστατωμένη και σκέφτεται πως αυτό το μωρό θα καταστρέψει τα σχέδιά της γιατί θα ενώσει ξανά τον Ουμίτ και την Αρζού. Αποφασισμένη να μη γεννηθεί αυτό το παιδί, σερβίρει στην Αρζού το φαγητό της και αλλάζει τα χάπια της με δηλητήριο.

Το βράδυ όταν ο Ουμίτ επιστρέφει από τη δουλειά, εκείνη του ανακοινώνει πως περιμένει το παιδί του. Εκείνος δεν την πιστεύει: «Δεν σε πιστεύω! Βαρέθηκα τα ψέματά σου». Εκείνη επιμένει να του λέει πως λέει την αλήθεια και για να του το αποδείξει, φωνάζει την Γκοντζά να του το επιβεβαιώσει. Όμως εκείνη βάζει σε εφαρμογή το σατανικό της σχέδιο: να βγάλει τρελή την Αρζού. «Πες στον Ουμίτ ότι πήγαμε μαζί στον γιατρό το πρωί! Πες του ότι είμαι έγκυος», λέει η Αρζού στη Γκοντζά, αλλά εκείνη του απαντάει: «Δεν καταλαβαίνω τι λέτε! Δεν φύγαμε από το σπίτι! Εδώ ήμασταν όλη μέρα. Λιποθυμήσατε, αλλά σας έβαλα στο κρεβάτι και συνήλθατε». Η Αρζού ψάχνει στην τσάντα της να βρει το υπερηχογράφημα για να αποδείξει ότι λέει αλήθεια, αλλά η Γκοντζά είχε ήδη φροντίσει να το κρύψει! Η αδίστακτη γυναίκα είναι σε παροξυσμό και ο Ουμίτ προσπαθεί να την ηρεμήσει. Η Γκοντζά απολαμβάνει το θέαμα και μονολογεί: «Δεν θα γεννήσεις ποτέ αυτό το μωρό».

Ο Μουράτ στο πλευρό της Αϊλά

Ο δικηγόρος της Αρζού συναντάει τον Τζεβαχίρ και του λέει πως η πελάτισσά του θέλει να αγοράσει την επιχείρησή του. Εκείνος αρνείται και καλεί την Αρζού, η οποία δεν μπορεί να απαντήσει γιατί είναι αναίσθητη από τα χάπια που της έχει δώσει η Γκοντζά. Η Αϊλά πηγαίνει να κάνει γυμναστική αλλά όταν επιστρέφει σπίτι λιποθυμάει. Ο Μουράτ τη μεταφέρει στο κρεβάτι και ο Βεϊσέλ είναι θυμωμένος μαζί του επειδή η κοπέλα προσπαθούσε όλη μέρα να επικοινωνήσει μαζί του και εκείνος δεν είχε φορτίσει το τηλέφωνό του. Το βράδυ ένας κλέφτης μπαίνει στο σπίτι της οικογένειας Εμιρόγλου και η Ελίφ τον ακούει και βάζει τις φωνές, αλλά εκείνος την αρπάζει και η οικογένεια προσπαθεί να σώσει το μικρό κορίτσι. Εκείνη τη στιγμή εμφανίζεται ο Γιουσούφ πίσω από τον κλέφτη και τον ακινητοποιεί. Η αστυνομία φτάνει και τον συλλαμβάνει. Η Αϊλά αισθάνεται άσχημα και τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο. Ο Μουράτ νιώθει τύψεις: «Εγώ φταίω για ό,τι έγινε! Δεν την πήρα στα σοβαρά και αδιαφόρησα επειδή δεν ήθελα να την παντρευτώ! Δεν σεβάστηκα ότι κουβαλάει το παιδί μου», λέει στην Τουλάι.

Τζεβαχίρ και Ουμίτ σε κόντρα

Ο Ορχάν μιλάει με τον Τζεβαχίρ και τον κατηγορεί ότι μαχαίρωσε τον Γιουσούφ και πως η αλήθεια θα αποκαλυφθεί στο δικαστήριο. Εκείνος του λέει πως είναι αθώος και στη συνέχεια τηλεφωνεί στην Αρζού αλλά εκείνη δεν απαντάει. Μετά καλεί τον Ουμίτ αλλά ούτε εκείνος του απαντάει. Ετσι αποφασίζει να πάει από το κτήμα και εισβάλλει μέσα παρά τις αντιρρήσεις της Γκοντζά. «Η γυναίκα σου μου έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα, πρέπει να με βοηθήσεις», του λέει, αλλά ο Ουμίτ του απαντάει: «Δεν με απασχολεί». Ο Τζεβαχίρ επιμένει: «Ο δικηγόρος του Γιουσούφ με κατηγορεί ότι εγώ έβαλα να τον μαχαιρώσουν! Πρέπει να μου δώσεις πίσω το απειλητικό γράμμα με τη σφαίρα για να αποδείξω την αθωότητά μου», επιμένει ο Τζεβαχίρ, αλλά ο Ουμίτ αρνείται και τον διώχνει από το σπίτι. Η Γκοντζά που τα έχει ακούσει όλα ψάχνει παντού για να βρει το γράμμα και τελικά το βρίσκει! Η οικογένεια Εμιρόγλου επιφυλάσσει μια έκπληξη στον Γιουσούφ και του προτείνει να μείνει μόνιμα στο σπίτι μαζί τους, ενώ ο Ονούρ κάνει πρόταση γάμου στη Λέιλα.

Η Ασουμάν αποχαιρετά την Ιντζί

Στην προσπάθειά της να ξεφύγει, ένα αυτοκίνητο χτυπάει την Ασουμάν και η κοπέλα μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Όταν όμως συνέρχεται, η νοσοκόμα της λέει πως πρέπει να δώσει κατάθεση στην αστυνομία για τον τραυματισμό της. Η Ασουμάν σκέφτεται πως πρέπει να το σκάσει γιατί οι άντρες του Λατίφ μπορεί να τη βρουν. Έτσι φεύγει πριν έρθουν να τη δουν οι γιατροί. Στη συνέχεια πηγαίνει να βρει την Γκοντζά στο κτήμα και της λέει: «Κινδυνεύω! Ο Ερκούτ έβαλε να με απάγουν και να με σκοτώσουν! Βοήθησέ με». Ομως η Γκοντζά της δίνει μερικά χρήματα που είχε πάνω της και της λέει: «Δεν μπορώ να σε βοηθήσω τώρα και φύγε να μη σε δει κανείς. Θα μιλήσουμε άλλη στιγμή». Η Ασουμάν επισκέπτεται την οικογένεια Εμιρόγλου για να δει την Ιντζί, την οποία αποχαιρετά: «Ξέρεις ότι σε αγαπάω πολύ! Ακόμα κι αν δεν βρεθούμε ποτέ ξανά, σε παρακαλώ δεν θέλω να με ξεχάσεις». Η Μελέκ καταλαβαίνει από τα μισόλογά της ότι κάτι την απασχολεί. Η Ασουμάν είναι φοβισμένη επειδή ξέρει πως οι άντρες του Λατίφ την κυνηγάνε.

TAGS