Γυναίκα χωρίς όνομα: Αργύρης και Κάτια σε μια οδυνηρή συνάντηση - Τι θα συμβεί ανάμεσα τους;

Οι σημερινές 17/6 εξελίξεις είναι συγκλονιστικές

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γυναίκα χωρίς όνομα: Αργύρης και Κάτια σε μια οδυνηρή συνάντηση - Τι θα συμβεί ανάμεσα τους;

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Γυναίκα χωρίς όνομα, ο Αργύρης και η Κάτια θα έχουν μια οδυνηρή συνάντηση. Ωστόσο, τι θα συμβεί ανάμεσα τους τόσο σήμερα, όσο και στις επόμενες εξελίξεις στον ΑΝΤ1;

Μη χάσετε και το σούπερ αποκλειστικό που σας έχουμε για το Γυναίκα χωρίς όνομα. Δείτε εδώ την μεγάλη απόφαση της Κάτιας.

Αυτές είναι οι εξελίξεις με την σκηνή όπου Κάτια και Αργύρης θα έχουν μια οδυνηρή συνάντηση

ΠΕΡΙΛΗΨΗ 143

Η Μαρίνα πάει στο Αστυνομικό Τμήμα και βλέπει την Εύα, η οποία είναι έτοιμη να αλλάξει την κατάθεσή της… Οι αλλαγές στα σχέδια του Χατζή και ο επαγγελματίας που έχει προσλάβει για να προχωρήσει στην απαγωγή της μικρής Κατερίνας πιέζουν υπερβολικά τον Αντρέα, ο οποίος συνειδητοποιεί πως έχει εγκλωβιστεί άθελά του σε μια υπόθεση που δεν μπορεί να ελέγξει.

Ένα μυστηριώδες μπουκέτο λουλούδια που έρχεται σπίτι της, καταφέρνει να σκαλίσει τις μνήμες της Εύας από το παρελθόν. Η Μάρθα δεν έχει πει ακόμα την τελευταία της κουβέντα, γι’ αυτό και επισκέπτεται την Εύα, προκειμένου να την αναγκάσει να συμμετάσχει στα σχέδιά της.

Μία ακόμη συνάντηση του Αργύρη με την Κάτια θα αποδειχτεί υπερβολικά οδυνηρή και για τους δυο. Η Μάρθα επισκέπτεται τον Μιχάλη και μιλάνε «έξω απ’ τα δόντια», την ώρα που η αστυνομικός έρχεται για να του πάρει κατάθεση.

Γυναίκα χωρίς όνομα Αργύρης Κάτια

Έτσι εξελίσσεται η σχέση Κάτιας - Αργύρη στο Γυναίκα χωρίς όνομα

Ο Μιχάλης βρίσκεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση, ενώ η Μαρίνα προσπαθεί να βρει χρήματα για την πολυδάπανη νοσηλεία του. Ο αστυνόμος υποψιάζεται πως ο Μιχάλης δεν βρέθηκε τυχαία έξω από το σπίτι της Μάρθας και ταυτόχρονα ενημερώνει την Μαρίνα ότι βρέθηκε κι άλλος μάρτυρας που είδε μια γυναίκα να απομακρύνεται από το σημείο που δολοφονήθηκε ο Νίκος Γεωργίου.

Ο Γιάννης προσπαθεί να καταλάβει γιατί ο Αργύρης είναι με την μητέρα του και όχι με την Κάτια, την οποία αγαπάει. Η Εύα απαιτεί όλο και περισσότερα από τον Αργύρη, για να μην τινάξει το άλλοθι της Κάτιας στον αέρα. Ο Αργύρης ασφυκτιά, αλλά απόλυτα εγκλωβισμένος στον εκβιασμό της, υποχωρεί.