Το Κόκκινο Ποτάμι: Η "Ιφιγένεια" αποκαλύπτει το τέλος της σειράς

Τότε τελειώνουν τα γυρίσματα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το Κόκκινο Ποτάμι: Η

Η Αναστασία Παντούση, ή αλλιώς η τηλεοπτική Ιφιγένεια από τη σειρά «Το Κόκκινο Ποτάμι» παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Τηλέραμα και τον Βασίλη Ανδριτσάνο και αναφέρθηκε στο ρόλο της, αλλά και στο σήριαλ και αποκάλυψε πότε τελειώνουν τα γυρίσματα.

Η ηθοποιός μίλησε για τον Μανούσο Μανουσάκη και τον Ιωάννη Παπαζήση, αλλά και για τα συναισθήματα που της άφησε η συμμετοχή της.

Το «Κόκκινο ποτάμι» βαδίζει προς το τέλος του. Τι συναισθήματα σας άφησε αυτή η δουλειά;

«Τα γυρίσματα ολοκληρώνονται στο τέλος Ιουνίου. Έχουν μείνει λίγες σκηνές, αλλά απαιτητικές, γιατί τώρα που φτάνουμε στο φινάλε της ιστορίας τα πράγματα γίνονται πιο δύσκολα. Θα στεναχωρηθώ πάρα πολύ που ολοκληρώνεται αυτή η δουλειά, θα μου λείψει… Ήταν ένα πολύ όμορφο και δημιουργικό ταξίδι για μένα, που μου έδωσε πολλά εφόδια για να προχωρήσω επαγγελματικά, αλλά πήρα και μαθήματα που θα χρησιμοποιήσω στη ζωή μου γενικότερα. Είχα μια πολύ καλή συνεργασία με όλους και είναι για μένα ένα κομμάτι, και καλλιτεχνικά και προσωπικά, που δεν θα ξεχάσω ποτέ».

Τι σας συγκίνησε περισσότερο στον ρόλο της Ιφιγένειας;

«Αυτό το κορίτσι δεν έχασε ποτέ το κουράγιο της, τη δύναμή της, τη θέλησή της για τη ζωή. Της συνέβησαν πολλά δύσκολα και τραγικά γεγονότα και όμως δεν σταμάτησε ποτέ να παλεύει για το αύριο! Ο έρωτας και η αγάπη της για τον Μίλτο ήταν αυτό που πραγματικά την κράταγε στη ζωή και της έδινε δύναμη, και φυσικά στη συνέχεια ο καρπός αυτού του έρωτα, το παιδί τους».

Δείτε ωστόσο εδώ, το επεισόδιο της Κυριακής 21/6 πριν προβληθεί στην τηλεόραση.

Το Κόκκινο Ποτάμι: Αποκαλύφθηκε ο ηθοποιός που μπαίνει στη σειρά πριν το τέλος

Σε λίγο καιρό πρόκειται να δούμε να "εισβάλει" στο Κόκκινο Ποτάμι, ένας ηθοποιός ο οποίος θα μπει στη σειρά και θα φέρει τα πάνω κάτω με τον χαρακτήρα που πρόκειται να ενσαρκώσει. Ο ίδιος, σε δηλώσεις που έκανε αποκάλυψε τα πάντα για τη συνέχεια του σίριαλ.

Μη χάσετε και το σούπερ αποκλειστικό που σας έχουμε για το Κόκκινο Ποτάμι. Δείτε εδώ ποια θα είναι η μοίρα του Μίλτου.

Ο λόγος για τον Αία Μανθόπουλο, ο οποίος μίλησε σήμερα στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» και αποκάλυψε πως πρόκειται να εμφανιστεί στην σειρά του Open.

«Πάντα ο ξάδελφος μου, ο Μανούσος Μανουσάκης ήταν δίπλα μου. Είναι ο μεγάλος μου ξάδελφος και οι μητέρες μας είναι αδελφές. Θεία μας είναι η Ειρήνη Παππά και η Τατιάνα Παπαμόσχου είναι ξαδέλφη μου» δήλωσε ο ηθοποιός. «Εμφανίστηκα σε κάποια επεισόδια και ήθελα πολύ να λάβω μέρος σε αυτή τη σειρά. Είναι μια εξέχουσα σειρά έξω από τις υπόλοιπες που γίνονται».

Αίας Μανθόπουλος Κόκκινο Ποτάμι

«Όλη αυτή η εμπειρία ζωής με ωρίμασε σαν άνθρωπο, σαν ηθοποιό και σαν καλλιτέχνη. Βέβαια καλύτερα να τα είχα αποφύγει όλα αυτά τα δεινά που συνέβησαν, για τα οποία δεν έχω καμία σχέση αλλά υπέστην τις συνέπειες και τις επαγγελματικές και τις ψυχολογικές. Τώρα, όμως, βρίσκομαι σε μια άλλη περίοδο της ζωής μου. Πάρα πολύ δημιουργική και έχω τρία υπέροχα παιδιά. Είμαι τόσο ευτυχισμένος που έχω τα παιδιά μου και με γεμίζουν» παραδέχθηκε ο ηθοποιός.

Επίσης, ο Αίας Μανθόπουλος συμπλήρωσε πως «μια περίοδο που δεν ήμουν ενεργός στην ηθοποιία ήταν από προσωπική επιλογή διότι ήθελα να έχω τον πλήρη χρόνο να είμαι κοντά στα παιδιά μου σε δύσκολες ώρες. Να μετανιώσω ότι είμαι ηθοποιός και υπήρξε η προβολή ή τα αποτελέσματα; Που κάποιοι προσπαθούσαν να μιλήσουν άσχημα για μένα. Αυτά είναι μέσα στο παιχνίδι της ζωής. Τα αντιμετωπίζω με ψυχραιμία και δικαστήρια. Λογικό είναι και από τη δυστυχία και από την ευτυχία μου να προσπαθούν να βγάλουν χρήματα».

«Δεν έχω κάνει κακό σε άνθρωπο, δεν έχω πειράξει κανέναν. Τώρα, να έχω κάνει κάποιες λάθος επιλογές… Εντάξει, όλοι κάνουμε λάθος επιλογές όταν έχουμε και λάθος προσλαμβάνουσες… Δεν ήταν ακριβώς ο αγγελικός κόσμος της οικογένειας μου, η κοινωνία και το έμαθα το μάθημα μου. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ» τόνισε με νόημα.