Άγριες Μέλισσες: Διέρρευσε φωτογραφία στο διαδίκτυο από τα παρασκήνια

Χαμός

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άγριες Μέλισσες: Διέρρευσε φωτογραφία  στο διαδίκτυο από τα παρασκήνια

Οι ηθοποιοί και οι συντελεστές της αγαπημένης σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες, βρίσκονται σε πυρετώδεις προετοιμασίες αφού τα γυρίσματα για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν έχουν ξεκινήσει και μια φωτογραφία από τα παρασκήνια πριν λίγες ώρες προκάλεσε φρενίτιδα στο διαδίκτυο!

Συγκεκριμένα ο Γιάννης Στάνκογλου, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μια selfie με κάποιους από τους ηθοποιούς της σειράς! Τα likes και τα σχόλια πήραν, εννοείται, φωτιά!

Αυτή είναι η φωτογραφία από τα παρασκήνια των Άγριων Μελλισών

Δείτε εδώ και μια φωτογραφία των Ασημίνα, Δρόσω και Ελένη που φοράνε μαγιό!

Άγριες Μέλισσες - διαρροή: Η Δρόσω βρίσκει τον έρωτα στην Τρούμπα

Μια μεγάλη ανατροπή θα έχουμε στη νέα σεζόν της αγαπημένης σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες, αφού όπως φαίνεται η Δρόσω στα καμπαρέ της Αθήνας θα βρει τον έρωτα!

Η πλοκή θα εξελίσσεται παράλληλα στο Διαφάνι, αλλά θα εξελίσσεται και στην Τρούμπα, στον Πειραιά, τη δεκαετία του ’60. Η Δρόσω τηρεί τη συμφωνία της και δίνει το μωρό στους Σεβαστούς, στον Νικηφόρο και την Ασημίνα. Στη συνέχεια, όμως, τα ίχνη της θα εξαφανιστούν.

Θα φύγει από το χωριό, θα την ψάχνει η μεγαλύτερή της αδερφή, η Ελένη, κι εκείνη φεύγει γιατί θέλει να κάνει καριέρα τραγουδίστριας στην Αθήνα. Δεν θα κάνει, όμως, καριέρα τραγουδίστριας γιατί θα τη δούμε να καταλήγει στα καμπαρέ της Τρούμπας και να εκδίδεται. Εκεί πιθανότατα θα συναντήσει και τον μεγάλο της έρωτα που δεν είναι άλλος από τον... δείτε εδώ ποιος ηθοποιός μπαίνει στην σειρά και θα ερωτευτεί παράφορα την Δρόσω!