Επιστρέφει στον ALPHAtv το πιο πολυσυζητημένο πρόγραμμα του σταθμού

Ο λόγος για...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Επιστρέφει στον ALPHAtv το πιο πολυσυζητημένο πρόγραμμα του σταθμού

Στο ALPHAtv επιστρέφει από την νέα τηλεοπτική σεζόν ένα από τα πιο πολυσυζητημένα προγράμματα του σταθμού. Δόθηκε το πράσινο φως και θα ξεκινήσουν τα καινούρια γυρίσματα.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που κάθε ημέρα προβολής του αποκτά το δικό του φανατικό κοινό και σημειώνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης με το κανάλι να είναι ικανοποιημένο με την απόδοση του.

Ο λόγος για τις Οικογενειακές Ιστορίες. Σύμφωνα με το mytv, o πρώτος προγραμματισμός του ALPHAtv θέλει τη δραματοποιημένη σειρά να προβάλλεται στη μεσημεριανή - απογευματινή ζώνη του σταθμού.

Αν τελικά ο ALPHAtv προχωρήσει στην επιστροφή του, τότε θα ξεκινήσουν και οι αναζητήσεις ηθοποιών. Συναντήσεις έχει ξεκινήσει με το κανάλι και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Όλες οι εξελίξεις.

Διπλό... χτύπημα από τον ALPHA - Μόλις έγινε γνωστό

Μόλις πριν από λίγο, έγινε γνωστό, το διπλό "χτύπημα" που ετοιμάζεται να κάνει ο ALPHA για τη νέα σεζόν. Συγκεκριμένα, κυκλοφόρησαν τα πρώτα τρέιλερ, για τις νέες εκπομπές του καναλιού, το The Bachelor και τον Εφιάλτη στην Κουζίνα.

Αέρας ανανέωσης φυσάει ήδη στον Alpha, αφού η καμπάνια για το νέο πρόγραμμα του καναλιού ξεκίνησε από χτες να προβάλλεται, με τρία διαφορετικά trailers για ορισμένες από τις πολυαναμενόμενες εκπομπές του νέου προγράμματος.

Η «Ώρα για Μελέτη» - δείτε εδώ την επίσημη ανακοίνωση για την εκπομπή, το «The Bachelor», αλλά και ο «Εφιάλτης στην Κουζίνα», έχουν κάνει την εμφάνισή τους στον τηλεοπτικό αέρα του Alpha τις τελευταίες ώρες, με teaser trailers μερικών δευτερολέπτων που κάνουν σταδιακά την αποκάλυψη όλων όσων θα δούμε στο πρόγραμμα του καναλιού από τον Σεπτέμβρη.

Ενημέρωση, ψυχαγωγία, χιούμορ, φρέσκες ιδέες και μια διαφορετική ματιά στα πράγματα, είναι όλα όσα θα δούμε τη νέα σεζόν στον Alpha.

TAGS