Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας δικάζει την Ελένη - Η κατάθεσή του στο δικαστήριο

Σκάνδαλο στο σημερινό 22/9 επεισόδιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας δικάζει την Ελένη - Η κατάθεσή του στο δικαστήριο

Στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε τον Δούκα να ορμάει στην Ελένη όταν παραδέχθηκε την δολοφονία του Σέργιου και σήμερα οι εξελίξεις θα είναι πιο δυσάρεστες! Ο Δούκας θα βρεθεί να καταθέσει στο δικαστήριο και θα προσπαθήσει να δικάσει την Ελένη γι'αυτό που έκανε! Δείτε παρακάτω τι θα συμβεί στις Άγριες Μέλισσες...

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 7 - Τρίτη 22/9

Την ώρα που όλοι ετοιμάζονται για την πρώτη μέρα της δίκης της Ελένης, ο Δούκας με το δικηγόρο του προετοιμάζουν την επίθεση τους. Εν τω μεταξύ, ο Κυπραίος επισκέπτεται την Ελένη στη φυλακή, αλλά εκείνη αρνείται πεισματικά τη βοήθεια του. Η δίκη αρχίζει κι ο Φανούρης με τη Βιολέτα είναι οι πρώτοι μάρτυρες που καταθέτουν υπέρ της, ενώ ο Σωτήρης, η Χαρίκλεια κι ο Κωνσταντής, κατά της. Παράλληλα, ο Ανάστασης ανακοινώνει στον Μιλτιάδη πως ο συνεταιρισμός αποφάσισε να διαγράψει την Ελένη από μέλος του. Ο Παναγιώτης σκέφτεται ένα τρόπο να πάρει το αίμα του πίσω από τον Σταμάτη και ζητά τη βοήθεια του Προκόπη. Στη δεύτερη μέρα της δίκης καταθέτει ο Δούκας, ο οποίος αποφασίζει να παίξει τον κρυμμένο του άσσο, για να την καταδικάσει.

Άγριες Μέλισσες: Θρήνος για την Ελένη

Η Ελένη θρηνεί την Θεοδοσία στις Άγριες Μέλισσες

Η κατάθεση της Ελένης ανατρέπει τα δεδομένα που περίμεναν οι Σεβαστοί, καθώς η ίδια υποστηρίζει πως ο θάνατος του Σέργιου προήλθε ύστερα από έναν καβγά που είχαν μεταξύ τους και πως εκείνος δήθεν έχασε την ισορροπία του και έπεσε στον γκρεμό! Πλέον οι δικαστές αμφιταλαντεύονται ανάμεσα στην καταδίκη εις θάνατο και στα ισόβια! Η Μυρσίνη δεν μένει με σταυρωμένα τα χέρια! Θέλει να είναι σίγουρη πως η φόνισσα του παιδιού της θα πεθάνει όπως πέθανε και ο γιος της! Ετσι βρίσκει έναν άνθρωπο του υποκόσμου και τον πληρώνει αδρά να τη σκοτώσει: «Μπορεί ο εισαγγελέας να ζήτησε τη θανατική ποινή, αλλά όλα αλλάζουν την τελευταία στιγμή και εγώ θέλω να είμαι σίγουρη πως αυτή η φόνισσα θα πεθάνει. Γι’ αυτό σκοτώστε την». Εκείνος δέχεται και παίρνει τα λεφτά. Δείτε επίσης, αποκαλύψεις «βόμβα» για τον Νικηφόρο - «Είναι αδίστακτος, όπως ο πατέρας του».

Άγριες Μέλισσες Θεοδοσία θάνατος

Η μέρα της απόφασης έχει φτάσει και η Ελένη καταδικάζεται σε ισόβια! Το άκουσμα της ποινής προκαλεί ένταση και θυμό στους Σεβαστούς που ουρλιάζουν και ζητούν την θανάτωση της «φόνισσας». Η Μυρσίνη κάνει ένα νεύμα στον δολοφόνο που πλήρωσε και του δίνει εντολή να τελειώσει τη δουλειά που του ανέθεσε. Ετσι όταν βγαίνουν έξω από το δικαστήριο, μια ομάδα ανθρώπων -οι οποίοι είναι στο κόλπο- αρχίζουν να φωνάζουν κατά της Ελένης και μερικοί από αυτούς καβγαδίζουν με υποστηρικτές της Σταμίρη. Τη στιγμή εκείνη ο πληρωμένος δολοφόνος βρίσκει την ευκαιρία να πατήσει τη σκανδάλη με στόχο την Ελένη! Ομως η σφαίρα πετυχαίνει τη Θεοδοσία, η οποία πέφτει στο έδαφος μέσα στα αίματα!

Ο Λάμπρος τρέχει κοντά της: «Θεοδοσία, θα γίνεις καλά! Μη φοβάσαι», της λέει και εκείνη του απαντάει: «Δεν φοβάμαι... Είμαι στην αγκαλιά σου... Κράτα με... Στην αγκαλιά σου θέλω να είμαι... Εκεί ήθελα πάντα να ήμουν... Σ’ αγαπώ», και κλείνει τα μάτια της για πάντα! Ο Λάμπρος και η Ελένη υποφέρουν στα αλήθεια από τον άδικο θάνατό της! Στη φυλακή η Ελένη δεν μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της, αλλά και την πίκρα της για όσα συνέβησαν! Το μόνο που την παρηγορεί είναι που μερικές μέρες νωρίτερα πρόλαβε και έφτιαξε τις σχέσεις της με τη Θεοδοσία. Εκτός σειράς ηθοποιός - Έκανε την ανακοίνωση.