Άγριες Μέλισσες: Εφιαλτικές στιγμές για την Ελένη - Γίνεται έρμαιο στα χέρια του...

Καρέ καρέ η συγκλονιστική στιγμή

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες: Εφιαλτικές στιγμές για την Ελένη - Γίνεται έρμαιο στα χέρια του...

Με έναν βιασμό που κατέληξε σε δολοφονία ξεκίνησε η σειρά «Αγριες μέλισσες» και μ’ έναν βιασμό τελειώνει ο πρώτος κύκλος της! Αυτή τη φορά το θύμα είναι η Ελένη Σταμίρη, που από τη στιγμή που παραδέχτηκε το έγκλημά της και μπήκε στη φυλακή, ζει εφιαλτικές καταστάσεις! Το TiVi Σίριαλ σας παρουσιάζει το αποκλειστικό ρεπορτάζ.

Η μέρα της απόφασης για την Ελένη έχει φτάσει και ο δικαστής ανακοινώνει την καταδίκη της Ελένης σε ισόβια! Το άκουσμα της ποινής προκαλεί ένταση και θυμό στους Σεβαστούς που ουρλιάζουν και ζητούν τη θανάτωσή της, ενώ οι άνθρωποι της Ελένης που πίστευαν πως θα την αθώωναν, καθώς βρισκόταν σε αυτοάμυνα, καταρρέουν.

Η Δρόσω χάνει τις αισθήσεις της και λιποθυμάει, ενώ ο Λάμπρος, ο Θωμάς και ο Νέστορας είναι καταρρακωμένοι από την απόφαση: «Καταδίκασαν τη Λενιώ μας, Νέστορα», λέει ο Θωμάς, ενώ και η Ασημίνα στέκει στο πλευρό της αδελφής της παρά τις αντιρρήσεις της Μυρσίνης, που βάζει τον Νικηφόρο να τη... μαζέψει! Στο μεταξύ, όπως πρώτοι σας είχαμε αποκαλύψει, ένας άγνωστος άντρας παρακολουθούσε από κοντά τα όσα διαδραματίζονταν στην περιβόητη δίκη!

Άγριες Μέλισσες Ελένη φυλακή

Μάλιστα μετά την ανακοίνωση της απόφασης του δικαστηρίου, εκείνος φεύγει και χάνεται μέσα στο πλήθος και όταν επιστρέφει σπίτι του θα δούμε ότι οι τοίχοι είναι γεμάτοι με φωτογραφίες της Ελένης και αποκόμματα εφημερίδων σχετικά με την υπόθεση της δολοφονίας του Σέργιου! Ο άγνωστος αυτός άντρας δεν είναι άλλος από τον Μάνο Βόσκαρη, τον διευθυντή των φυλακών όπου μεταφέρεται η Ελένη.

Επίσης, έχουμε μια απιστία «φωτιά» στις Άγριες Μέλισσες. Η Ασημίνα θα απατήσει τον Νικηφόρο με έναν άνδρα «βόμβα».

Η Ελένη ξεκινάει απεργία πείνας στη φυλακή

Οπως προαναφέραμε, ο Μάνος Βόσκαρης από την αρχή κάνει ξεκάθαρο στην Ελένη πως η ζωή της στη φυλακή θα είναι ένας εφιάλτης! Εκτός από την κακομεταχείριση και τα άσχημα λόγια που της λένε μαζί με τους παρατρεχάμενούς του, τη χτυπάνε, την απειλούν και την αφήνουν χωρίς φαγητό! Μάλιστα, χωρίς λόγο και αφορμή την κλείνουν στην απομόνωση και η αρχή του εφιάλτη έχει μόλις αρχίσει. Η Δρόσω με τον Λάμπρο πάνε στη φυλακή για να την επισκεφτούν, αλλά εκεί τους λένε πως δεν τους επιτρέπεται να τη δουν. «Θέλω να δω την αδελφή μου», φωνάζει η Δρόσω, ενώ και ο Λάμπρος αντιδράει: «Με ποιο δικαίωμα δεν μας επιτρέπετε να τη δούμε, ας μου εξηγήσει κάποιος». Ομως, η εντολή που έχει δοθεί είναι ξεκάθαρη: η Ελένη Σταμίρη δεν θα δεχτεί καμία επίσκεψη! Η Δρόσω είναι στενοχωρημένη και ο Λάμπρος είναι στο πλευρό της και της δίνει κουράγιο πως σύντομα θα έχουν νέα της.

Εχει περάσει μία εβδομάδα και το Διαφάνι συνεχίζει να μετράει τις πληγές του με τα τελευταία γεγονότα, η Ελένη βγαίνει από την απομόνωση και έχει επιτέλους το πρώτο της επισκεπτήριο από τον Λάμπρο! Ο ένας πέφτει στην αγκαλιά του άλλου με λαχτάρα. Εκείνη δείχνει καταβεβλημένη και παρά τις επίμονες ερωτήσεις του Λάμπρου δεν του αποκαλύπτει τίποτα από τα βασανιστήρια που ζει εκεί! Παράλληλα, συγκλονισμένη μαθαίνει και τα νέα για την αυτοκτονία του Θωμά και δεν μπορεί να αντέξει τις τύψεις και τις ενοχές της για όσα του συνέβησαν. Νιώθει πως για την κατάσταση στην οποία περιήλθε είχε κι εκείνη την ευθύνη της! Ο Βόσκαρης συνεχίζει να της κάνει τη ζωή δύσκολη και το ίδιο βράδυ η Ελένη θα καταλάβει με τον πιο εφιαλτικό τρόπο τι θέλει επιτέλους από εκείνη, όταν αρχίζει να την πλησιάζει ερωτικά...

Να σημειώσουμε πως μπαίνει στην σειρά ηθοποιός που έχουμε να δούμε 11 χρόνια στην τηλεόραση.

Στο κελί, η Ελένη βρίσκεται αντιμέτωπη με τη συγκρατούμενή της, τη Χατζίδου, ενώ ο Βόσκαρης συνεχίζει το παιχνίδι του μαζί της αλλά η Σταμίρη έχει αρχίσει να τον υποψιάζεται ότι όλα αυτά δεν τα κάνει τυχαία, αλλά κάποιος τον έχει βάλει και φυσικά το μυαλό της πάει στους Σεβαστούς!

Οι εφιαλτικές στιγμές της Ελένης στις Άγριες Μέλισσες

Η κατάσταση στη φυλακή γίνεται ολοένα και πιο ανυπόφορη και η Ελένη πείθει τις άλλες κρατούμενες να ξεκινήσουν απεργία πεινάς! Ολες συμφωνούν και η Ελένη μεταφέρει τα αιτήματα των γυναικών στον Βόσκαρη, που δείχνει ένα άλλο πρόσωπο που την ανησυχεί. Την ίδια μέρα ο διευθυντής των φυλακών δίνει εντολή να μεταφέρουν την Ελένη στο σπίτι του για να του το καθαρίσει! Η Ελένη αναγκάζεται να ακολουθήσει τις εντολές και το βράδυ βρίσκεται στο σπίτι του. Ομως οι προθέσεις του είναι τελείως διαφορετικές! Η Ελένη θα έρθει ξανά αντιμέτωπη μ’ έναν γνώριμο εφιάλτη, τη δύναμη ενός άντρα που θέλει να της κάνει κακό. Εκείνος θα την αρπάξει με τη βία και θα τη βάλει κάτω με σκοπό να την κάνει δική του. Η Ελένη αντιστέκεται, στο μυαλό της έρχονται οι μνήμες από το πρώτο βράδυ του γάμου της με τον Σέργιο! Βλέπει το ίδιο λάθος να επαναλαμβάνεται και προσπαθεί να του ξεφύγει! Εκείνος είναι αποφασισμένος και τίποτα δεν φαίνεται να τον πτοεί! Η Ελένη καταλήγει τελικά να γίνει έρμαιο στα χέρια του αδίστακτου άντρα, ο οποίος ξεσπάει πάνω της τις αρρωστημένες ορέξεις του!

Άγριες Μέλισσες βιασμός Ελένης

Νέες αφίξεις θα έχουμε μάλιστα στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Άγριες Μέλισσες». 3 πρόσωπα μπαίνουν στο καστ και πρόκειται να φέρουν τα πάνω κάτω.

Η γνωριμία από τα παλιά

Η Ελένη από την αρχή που βρέθηκε στη φυλακή κατάλαβε πως το υπόλοιπο της ζωής της θα είναι δύσκολο και εφιαλτικό! Είναι σίγουρη πως οι Σεβαστοί δεν θα έμεναν με σταυρωμένα τα χέρια για την... ατιμωρισία της! Ηθελαν εξαρχής να πάει στο απόσπασμα και η απόφαση του δικαστηρίου να την καταδικάσει σε ισόβια ήταν μαχαιριά στην καρδιά τους. Ετσι σχεδίασαν τα επόμενα βήματά τους για να την κάνουν να υποφέρει! Πίσω από τις δυσκολίες που ζει η Ελένη στη φυλακή βρίσκεται ο Δούκας, ο οποίος γνώριζε από παλιά τον Μάνο Βόσκαρη και μάλιστα τον είχε επισκεφτεί στο μνημόσυνο του Σέργιου για να εκφράσει τα συλλυπητήριά του. Η Ελένη σύντομα θα συνειδητοποιήσει πως ο Βόσκαρης συνδέεται με το παρελθόν της με τρόπο που δεν μπορούσε ποτέ να φανταστεί!